Cine e Jonathan Thompson, chipeșul militar din garda Regelui Charles al III-lea?

3 iulie, 2023

Fostul scutier al Reginei Elisabeta a II-a, care îl servește acum pe actualul suveran, a stârnit multe pasiuni printre admiratoarele Familiei Regale.

Johnny Thompson   profimedia 0775220687 jpg

În urmă cu un an, aproape nimeni nu-l cunoștea. Maiorul Jonathan Thompson, ofițer în Batalionul 5 al Regimentului Regal al Scoției, a fost o prezență discretă în umbra Elisabetei a II-a, al cărei scutier a fost în timpul vizitelor ei la Balmoral. Moartea și înmormântarea Reginei, în septembrie 2022, l-au aruncat brusc în lumina reflectoarelor. În doar câteva zile, atrăgătorul militar în vârstă de 40 de ani a devenit una dintre vedetele rețelelor de socializare, de la Instagram la Twitter. Un videoclip cu el postat pe Tiktok a fost vizionat de 7,6 milioane de ori în doar patru zile! Trebuie spus că maiorul "Johnny Hot T", sau "Hot Bodyguard" are un fizic bine lucrat și o constituție atletică, de natură să facă să tresară multe inimi.

Ales de Regele Charles al III-lea pentru a-i fi scutier și promovat la gradul de locotenent-colonel, Johnny Thompson este acum unul dintre cei mai apropiați colaboratori ai noului suveran. Împreună cu secretarul personal, el îi gestionează zilnic agenda suveranului, aranjează întâlniri și călătorii, îi întâmpină și îi prezintă pe vizitatori. Prezența sa la Încoronarea din 6 mai 2023 i-a sporit și mai mult cota de popularitate! Singur în spatele regelui, în procesiune, alături de micul Prinț George și la doi pași în fața Reginei, el a fost un adevărat punct de atracție.

Acesta este, fără îndoială, motivul pentru care editorii revistei ”Tatler” tocmai i-au acordat lui Jonathan Thompson locul 3 în "Top 10" al celebrităților "care dețin adevărata influență în societatea britanică". El se situează imediat după Regele Charles și Regina Camilla - pe primul loc ca și anul trecut - și după cuplul de miliardari Sanjay și Anu Hinduja, care dețin singura reședință privată din Whitehall.

Iar publicația își justifică alegerea. "Fostul maior Johnny are un simț al umorului fabulos și poartă atât costum, cât și kilt. Din interiorul palatului, scutierul regelui își impune stilul său unic, cu un caracter calm și fermecător. Dar știe și să-și facă simțită prezența atunci când este nevoie: la încoronare sau la seara de deschidere a galeriei Berntson Bhattacharjee din Fitzrovia, de exemplu..."

Din nefericire pentru cele care ar dori să-l seducă, scutierul Majestății Sale este căsătorit din 2010 și este și tată.

FOTO: Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
Prințul William la meci, Profimedia jpg
king charles jpeg
Meghan Markle și Harry OK Mag (4) jpg
Prințesa Rajwa a Iordaniei Foto Profimedia jpg
Principele Nicolae jpg
Prințesa Charlotte a împlinit 9 ani foto Instagram
 Prinţesa Catharina-Amalia a Ţărilor de Jos (© RVD - Gemmy Woud-Binnendijk / Royal House of the Netherlands)
Prințesa Estelle și Prințesa Victoria a Suediei profimedia 0869167968 jpg
Regele Frederik și Regina Mary, portret de gală PNG
Regina Anne Marie și Regina Margrethe a II a alături de Printesa Benedikte a Danemarcei la 80 de ani   Casa Regală daneză (2) jpg
Prințesa Charlotte colaj  jpg
Ducesa Sophie de Edinburgh, Profimedia (3) jpg
Kate și Beatrice, Profimedia (2) jpg
Prințul Frederik și Prințesa Mary, Foto Profimedia jpg
Regele Charles George Charlotte Louis jpg
Kate, William și Harry, Foto Getty (6) jpg
kate william george charlotte louis jpg