Cine sunt cele două surori mai mari ale Dianei? Una s-a iubit cu Charles, cealaltă n-a mai vorbit cu prinţesa mai mult de un an

29 iunie, 2021
5 sora diana png png

Sora lor mai mică a fost şi încă este una dintre cele mai cunoscute persoane din lume.

Vorbim, bineînţeles, despre regretata Lady Diana. Ei bine, în ciuda celebrităţii rudei lor, cele două surori ale Dianei au dus existenţe aproape anonime, deşi, în particular, au rămas foarte apropiate de nepoţii lor, Prinţii William şi Harry.

Este vorba despre Lady Sarah McCorquodale şi Lady Jane Fellowes, despre care se spune că au fost destul de apropiate de sora lor mai mică (pe lângă ele, Diana mai are un frate, Charles). Lady Sarah, despre care se spune că are personalitatea cea mai exuberantă dintre cele trei surori, este cea care le-a făcut cunoştinţă lui Charles şi Dianei, după ce chiar ea a a avut o scurtă relaţie cu prinţul, una care s-a terminat după ce sora Dianei a vorbit în presă despre el.

Astăzi în vârstă de 66 de ani, Sarah este căsătorită din anul 1980, are trei copii şi doi nepoţi. După moartea Dianei, Sarah a fost numită co-executor al testamentului acesteia.

Lady Jane Fellowes este a doua născută a familiei Spencer, acum în vârstă de 64 de ani. Această soră s-a măritat chiar şi mai devreme decât Diana, imediat după ce a absolvit liceul, o Diana de doar 16 ani fiind domnişoară de onoare la nunta ei. Jane, care are la rândul ei trei copii, n-a fost atât de apropiată de Diana în copilărie şi adolescenţă, relaţia lor îmbunătăţindu-se la maturitate. Se spune că cele două surori au avut un conflict atunci când Diana a decis să părăsească familia regală, deorece Jane era căsătorită cu asistentul secretarului reginei şi, cumva, loială acestei familii prin poziţia soţului ei.

Se spune că Diana şi Jane nu şi-au vorbit în ultimele 18 luni de viaţă ale primei, Diana fiind cea care a întrerupt comunicarea cu sora ei mai mare.Recente pe Ok! Magazine

Prințul Harry, în armată  jpeg
FotoJetHarry jpg
Kate Middleton și Prințul William 2022, GettyImages 1239517992 (6) jpg
Regina Letizia atunci și acum  foto   GettyImages jpg
Diana nuntă Charles profimedia 0022089031 jpg
Prințul Harry și Meghan Markle, Getty (3) jpg
harry si meghan B profimedia 0744806273 (1) jpg
Printesa Leonor si Infanta Sofia   GettyImages 1241981523 jpg
Regina Letizia a Spaniei, Profimedia (1) jpg
Regele Willem Alexander, Regina Maxima si Printesa Amalia in turneu in Caraibe   Curacao   pagina oficiala (1) jpg
Printul Edward profimedia 0722891474 jpg
Letizia și Felipe profimedia 0753435345 jpg
Elisabeta Jubileu (2) jpg
Regele Charles FOTO Profimedia jpg
Prințul Harry   Profimedia jpg
Wales, Kate Middleton și William, Getty (1) jpg
Printul Harry la 60 Minutes 02 jpg
camilla
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}