Cine sunt fabuloasele cumnate de Monaco, soţiile fraţilor Andrea şi Pierre Casiraghi?

5 august, 2021
1 profimedia 0423384721 jpg jpeg

Au fost odată ca niciodată doi fraţi de sânge albastru, cei mai doriţi burlaci din Principatul de Monaco.

Din păcate pentru fanele lor, cei doi prinţi chipeşi n-au rămas prea mult timp single. Cine sunt alesele lor? Chiar dacă prinţii din povestea noastră n-ar mai avea nevoie de prezentare, noi o facem. Este vorba despre fraţii Andrea (37) şi Pierre Casiraghi (33), care, alături de surorile lor, Charlotte şi Alexandra de Hanovra, completează lista de moştenitori ai Prinţesei Caroline de Monaco.

Amândoi blonzi, chipeşi şi cu ochi albaştri, Andrea şi Pierre provin din mariajul prinţesei cu primul ei soţ, afaceristul italian Stefano Casiraghi, decedat în 1990, în urma unui accident de barcă cu motor. Dar în acest articol nu este vorba despre ei, ci despre jumătăţile lor oficiale, unele dintre cele mai norocoase femei de pe pământ.

3 andrea casiraghi si tatiana gettyimages 624330220 jpg jpeg
stanga
dreapta
3 andrea casiraghi si tatiana gettyimages 624330220 jpg jpeg
4 andrea casiraghi tatiana santo domingo hepta 325630 jpg jpeg
6 beatrice borromeo hepta 3032778 jpg jpeg
7 pierre casiraghi beatrice borromeo hepta 2657982 jpg jpeg
5 pierre casiraghi hepta 2106281 jpg jpeg
1 profimedia 0423384721 jpg jpeg

Ok, exagerăm poate, dar nu-i de ici, de colo, să fii măritată cu nişte prinţi atrăgători, başca moştenitori ai unuia dintre cele mai bogate principate europene. În colţul din dreapta şi la braţul lui Andrea o avem pe Tatiana Santo Domingo, în vârstă de 37 de ani, o americancă născută în Columbia, moştenitoare a unei familii putred de bogate: bunicul ei, Julio Mario Santo Domingo, proprietarul fabricii de bere Bavaria, a fost declarat al doilea cel mai bogat columbian în anul 2011, anul în care acesta a şi decedat. Pasiunea pentru modă a Tatianei, de profesie fashion designer, a fost moştenită, cel mai probabil, de la mama ei braziliancă, Vera Rechulski.

Aceasta a fost o modenă născută în Sao Paulo, care deţine un butic în Paris în care vinde obiecte de anticariat din India. Dacă este să luăm în considerare toate aceste aspecte, uniunea ei cu Andrea Casiraghi nu a fost doar una care a celebrat iubirea, ci şi abundenţa financiară, puterea şi glamourul. Ca să-nţelegeţi, moştenitoarea familiei Santo Domingo are o avere personală de două miliarde de dolari, iar în 2019 a fost declarată cel mai bogat cetăţean al Principatului de Monaco. Cumva, era firesc ca drumul ei să se intersecteze cu al unui bărbat din înalta societate, şi aşa a şi fost: în 2005, pe când Tatiana urma cursurile unui internat de elită din Fontainebleau, de lângă Paris, l-a cunoscut pe chipeşul şi, totodată, rebelul Andrea. Lucrurile au decurs frumos între cei doi amorezi, astfel încât, în 2012, după o relaţie de şapte ani, Tatiana şi Andrea s-au logodit oficial.

Primul lor născut, Sacha Casiraghi, n-a mai avut răbdare ca părinţii lui să ajungă la altar, pe 31 august 2013, şi-a venit pe lume în luna martie, fiind în pericol să-şi piardă locul în succesiunea la tron. Până la urmă, chiar dacă a fost născut în afara căsătoriei, micuţul Sacha a fost desemnat al cincilea în ordinea de succesiune, după tatăl lui, Andrea. Doi ani mai târziu, familia lor s-a întregit cu o fetiţă, India, iar în 2018 a venit pe lume şi al treilea membru Casiraghi, Maximilian Rainier.

5 pierre casiraghi hepta 2106281 jpg jpeg

În colţul din stânga o avem pe aleasa fratelui mai mic, Pierre, o italiancă cu fizic de manechin, în vârstă de 35 de ani. Frumoasa blondă răspunde la numele de Beatrice Borromeo Arese Taverna, un nume care este exact atât de pretenţios pe cât sună. Şi asta pentru că vorbim de o veche familie aristocrată din Italia: Beatrice este fiica lui Don Carlo Ferdinando Borromeo, Conte de Arona, şi a soţiei acestuia, Contesa Donna Paola Marzotto. Şi dacă vorbim de nobilime, vorbim şi despre o avere greu de contorizat şi despre proprietăţi luxuriante precum Insulele Borromeo din cadrul Lacului Maggiore, din apropiere de Elveţia.

Fata este, deci, frumoasă şi bogată, dar nu-i totul atât de superficial. După ce a obţinut un master în Jurnalism la Universitatea Columbia, Beatrice a devenit un reporter de televiziune respectabil, lucrând pentru Rai 2, Daily Beast şi Newsweek, printre altele. A, şi subiectele ei preferate sunt cele de politică… Studiile au adus-o, de altfel, şi aproape de viitorul ei soţ, Beatrice şi Pierre întâlnindu-se în 2008, pe când frecventau, amândoi, cursurile Universităţii Bocconi din Milano. Dacă cumnata ei, Tatiana, chiar are studii în modă, Beatrice ar putea să dea lecţii în acest domeniu doar graţie bunului ei gust, care o face una dintre cele mai stilate prezenţe feminine regale.

Un exemplu în acest sens este rochia de mireasă Armani Privé purtată la nunta ei cu Pierre, care a avut loc pe 1 august 2015, pe Isola Bella, una dintre acele insule deţinute de familia Borromeo. “La ocaziile formale, port Valentino şi Armani, deoarece aceştia sunt destul de drăguţi încât să mă lase să împrumut ţinute de la ei. Nu mi-aş permite să cumpăr atâtea rochii câte am nevoie pentru evenimentele publice”, declară franc Beatrice care sunt sursele gramourului afişat de ea. Contează, probabil, şi faptul că unchiul ei, Contele Matteo Marzotto, este fostul preşedinte al uneia dintre aceste case de modă, Valentino.

Oricum, rolul de mamă este cel care îi ocupă cel mai mult din timp lui Beatrice, cu atât mai mult cu cât aceasta a adus pe lume doi copii: pe Stefano Ercole Carlo, născut în 2017, şi pe Francesco Carlo Albert, născut în 2018.

Foto: Profimedia, Getty ImagesRecente pe Ok! Magazine

Letizia Teatro Real jpg
diana profimedia 0646169092 jpg
Meghan Markle la Invictus (3) jpg
Mircea Grigore Carol Lambrino fiul lui Carol al II lea si al Ioanei Zizi Lambrino (3) jpg
charles21 jpg
Leti (7) jpg
Prinţesa moştenitoare Victoria a Suediei Lisbon (3) jpg
printul charles jpg
andrew4 jpg
Principele Nicolae și Alina 23 jpg
regina profimedia 0703482714 jpg
Regina Elisabeta jubileu jpg
beatrice profimedia 0700806593 jpg
Prinţul moştenitor Frederik al Danemarcei şi prinţesa Mary OK Mag jpg
Meghan Markle și Harry OK Mag jpg
Printul Paul nu a fost recunoscut niciodata de Regele Mihai jpg
Prințesa Beatrice de York și soțul Edoardo Mapelli Mozzi jpg
Kate Ziua Armatei (2) jpg