Coronavirusul şi palatul regal. Cum se schimbă viaţa Reginei Elisabeta?

18 martie, 2020
1 profimedia 0499691410 jpg jpeg

Suverana are 93 de ani şi se îndreaptă spre 94. Vârsta Elisabetei este, aşadar, un motiv pentru a fi inclusă în categoria de risc, în caz de infectare cu Coronavirus.

Ei bine, Palatul Buckingham a luat măsuri pentru a o proteja pe Majestatea Sa, comunicând ieri o serie de măsuri luate în aceste împrejurări neobişuite. Cum se schimbă, aşadar, viaţa reginei?

Prima schimbare importantă este aceea că regina se va muta, de mâine, la Castelul Windsor, acolo unde va începe pregătirile pentru Paşte cu o săptămână mai devreme decât era plănuit.

2 regina elisabeta gettyimages 1138495963 jpg jpeg

În plus, este posibil ca Elisabeta să rămână la Windsor pe o perioadă nedeterminată, în funcţie de evoluţia crizei pandemiei de Coronavirus. Cât despre slujba tradiţională de Paşte, organizată de obicei la Capela St George din cadrul domeniului Windsor, aceasta va fi anulată.

Dar cel mai neplăcut lucru pentru suverană şi pentru supuşii ei este că se vor anula garden party-urile organizate, de obicei, în grădina Palatului Buckingham, în luna mai. 

Invitaţii la cele trei astfel de petreceri outdoor sunt rugaţi să participe la evenimentele de anul viitor. Nu se ştie încă soarta ceremoniei anuale Trooping the Colour, care va avea loc pe 13 iunie şi care marchează cu mare fast ziua Reginei Elisabeta. 

3 gettyimages 696870728 1 jpg jpeg


Recente pe Ok! Magazine

ferg20 jpg
ope3 jpg
Regina Rania și Prințesa Iman jpg
Elisabeta și Philip2 jpg
Meghan Markle și Harry OK Mag (4) jpg
meghan markle 1 jpg
mei jpg
Regina Rania în SUA jpg
diana si andrew profimedia 0595571834 jpg
Printul William Printul Harry funeralii regina Elisabeta foto EPA EFE
william84 jpg
3 regina elisabeta a marii britanii tanara 10 jpg jpeg
Prinţesa Diana
sarah86 jpg
FotoJetEle jpg
charles37 jpg
william harry 2 jpg
eg2 jpg