Cum a fost prima întâlnire a Prinţesei Diana cu bărbatul pe care l-a iubit cel mai mult şi care n-a remarcat-o din prima? "Este superb!"

1 iulie, 2021
3 gettyimages 51581134 jpg jpeg

Astăzi, 1 iulie, Prinţesa Diana ar fi împlinit 60 de ani.

O vârstă care ar fi găsit-o de cinci ori bunică, după ce fiii ei, William şi Harry, au devenit taţi de trei, respectiv două ori. Probabil că Diana ar fi fost, chiar şi la această vârstă, la fel de elegantă şi frumoasă ca în tinereţe. Din păcate, Prinţesa Inimilor a plecat dintre noi prea devreme, în 1997, şi n-a mai apucat să-şi trăiască acea împlinire sufletească alături de bărbatul pe care-l iubea. 

Acesta n-a fost, însă, Dodi Fayed, bărbatul alături de care s-a stins în acel accident din Paris, ci chirurgul pakistanez Hasnat Khan, acum în vârstă de 63 de ani, de care Diana a fost îndrăgostită până peste cap.

Tina Brown, autoarea volumului The Diana Chronicles, susţine că Diana l-a întâlnit pe doctorul Hasnat Khan în 1995, la spitalul Royal Brompton, şi că pentru ea a fost un caz clasic de dragoste la prima vedere. Khan era cel care l-a îngrjit pe soţul unei amice de-a Dianei, Oonagh Shanley-Toffolo, care tocmai ce trecuse printr-o operaţie de bypass. 

Conform scriitoarei, când Hasnat a părăsit salonul pacientului, Diana s-a întors spre amica ei şi i-a spus că bărbatul e pur şi simplu superb. Cât despre Khan, acesta aproape că nici n-a observat-o pe Diana. Niciodată în viaţa ei Prinţesa Diana n-a fost trecută cu vederea de către cineva aşa cum o făcuse chirurgul pakistanez. 

Au trecut, apoi, două săptămâni între întâlnirea lor şi primul lor date, care a avut loc în casa unchiului şi mătuşii lui Hasnat. 

"Nu m-am gândit niciun minut că va accepta să vină cu mine. Am fost foarte surprins când a zic ca vrea. După această întâlnire, prietenia noastră s-a transformat într-o relaţie amoroasă", a mărturisit Hasnat poliţiei în 2004, atunci când a avut loc o investigaţie legată de moartea prinţesei.

Relaţia celor doi a durat doi ani şi a fost mai degrabă secretă, însă Khan a pus punct poveştii atunci când şi-a dat seama de implicaţiile unei relaţii cu o persoană atât de celebră.Recente pe Ok! Magazine

Letizia Marie Chantal profimedia 0749881429 jpg
Prințesa Eugenie, Getty (1) jpg
kate middleton profimedia 0735119691 jpg
Corgi (2) jpg
Kate Middleton sport  sursa   profimedia jpg
Isabella a Danemarcei profimedia 0707880220 (2) jpg
Prințesa Charlene de Monaco și copiii în Ajunul Zilei Sfintei Devota, Getty (5) jpg
Printul Andrew, fratele lui Charles, acuzat de pedofilie   Profimedia (1) jpg
Coroana Regina mama Elisabeta profimedia 0209911427 jpg
Harry și Meghan GettyImages 994638046 jpg
Kate Middleton profimedia 0751706506 jpg
Kate Middleton, întrunire cu jucătorii de rugby, Profimedia (4) jpg
Letizia profimedia 0751670928 jpg
Regele Carl Gustaf al Suediei si a anuntat Jubileul de Aur, Printesa Victoria, regina Silvia   profimedia 0750819938 jpg
Athena contesa de Monpezat, nepoata Reginei Margrethe a II a a Danemarcei   pagina oficiala (6) jpg
fiul Reginei Rania, Printul mostenitor Hussein si Rajwa (3) jpg
Beatrice Borromeo in Dior Christian Dior outfit 2 jpg
Charlene si Albert profimedia 0018360567 jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}