Cum a ieșit Regele Charles câștigat din scandalul cu mezinul său, Harry

22 august, 2023

Relația dintre Harry și restul familiei sale s-a deteriorat de când s-a mutat în California, în 2020, volumul „Spare” înrăutățind relațiile.

Prințul Harry, Regele Charles  foto   GettyImages jpg

Disputa dintre Regele Charles și Prințul Harry l-a "umanizat" pe primul, potrivit unei surse, deoarece acesta a înțeles că are sprijinul publicului.

De când Prințul Harry și soția sa, Meghan Markle, au renunțat la calitatea de membri activi ai Familiei Regale în 2020 și s-au mutat la Montecito, în California, războiul iscat între ei și Charles s-a acutizat pe fondul informațiilor de culise furnizate de aceștia presei de tabloid. Acest lucru a culminat cu lansarea autobiografiei lui Harry, „Spare”, în luna ianuarie, care a făcut o serie de afirmații explozive împotriva Familiei Regale, inclusiv criticându-l pe Charles ca părinte.

Deși s-a spus că regele a fost profund rănit de conținutul cărții, Palatul Buckingham nu a comentat niciodată în mod public niciuna dintre acuzații. Dar un prieten căruia regele i-a cerut sfatul a declarat pentru „Sunday Times”: „A făcut ceea ce trebuie să facă pentru a trece peste asta și pentru a-și continua activitatea monarhiei, ceea ce oferă un contrast binevenit și puternic cu ceea ce se întâmplă pe Coasta de Vest a Americii. Totul este foarte trist, dar reflectă ceea ce se întâmplă în multe familii, așa că îl umanizează. Ceea ce i-a adus și compasiune din partea publicului, iar asta cumva îl liniștește."

Practic, din întreg scandalul, Harry a ieșit cel mai șifonat, în timp ce Charles are parte de mai multă simpatie și înțelegere, cu atât mai mult cu cât s-a abținut să-și „pedepsească” fiul.

Acum circulă unele informații potrivit cărora Regele Charles și Prințul Harry s-ar putea întâlni pentru discuții „de pace” la Londra luna viitoare, când Ducele de Sussex se va întoarce de la Jocurile Invictus din Germania, iar tatăl lui va avea câteva zile libere între întoarcerea de la Balmoral și următoarea sa călătorie în Franța. Ca dată este vehiculată ziua de 17 septembrie, având în vedere faptul că Regele Charles are programată vizita sa oficială la vecinii francezi pe 20 septembrie.

FOTO: Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
Prințul William la meci, Profimedia jpg
king charles jpeg
Meghan Markle și Harry OK Mag (4) jpg
Prințesa Rajwa a Iordaniei Foto Profimedia jpg
Principele Nicolae jpg
Prințesa Charlotte a împlinit 9 ani foto Instagram
 Prinţesa Catharina-Amalia a Ţărilor de Jos (© RVD - Gemmy Woud-Binnendijk / Royal House of the Netherlands)
Prințesa Estelle și Prințesa Victoria a Suediei profimedia 0869167968 jpg
Regele Frederik și Regina Mary, portret de gală PNG
Regina Anne Marie și Regina Margrethe a II a alături de Printesa Benedikte a Danemarcei la 80 de ani   Casa Regală daneză (2) jpg
Prințesa Charlotte colaj  jpg
Ducesa Sophie de Edinburgh, Profimedia (3) jpg
Kate și Beatrice, Profimedia (2) jpg
Prințul Frederik și Prințesa Mary, Foto Profimedia jpg
Regele Charles George Charlotte Louis jpg
Kate, William și Harry, Foto Getty (6) jpg
kate william george charlotte louis jpg