Cum ar putea arăta Prințul Louis peste câțiva ani? Iată o imagine realizată cu AI

22 august, 2023

Grație inteligenței artificiale, au fost dezvăluite fotografii cu Prințul Louis ca adult. Deși fiul Prințului William și al lui Kate Middleton nu va arăta neapărat ca imaginile proiectate, acesta oferă totuși o posibilitate credibilă.

printul louis 5 ani 5 jpg

Inteligența artificială poate face minuni! Iar unii fani ai Familiei Regale, curioși să afle cum ar putea arăta cei trei copii ai Prințului William și Kate Middleton, Prinții George și Louis și Prințesa Charlotte, la vârsta adultă, au deja un posibil răspuns. Cei trei prichindei sunt deosebit de iubiți de publicul britanic, iar fiecare apariție publică a acestora este analizată la microscop atât de mass-media, cât și de supușii Regelui Charles al III-lea, care sunt mereu emoționați de expresiile faciale ale acestora, în special de cele ale prințului Louis, în vârstă de 5 ani.

Cel mai mic dintre frați a fost văzut în public de mai multe ori în acest an, în special la festivitățile de încoronare a bunicului său, dar și la Trooping the Colour din iunie. Inteligența Artificială a făcut o predicție despre cum va arăta băiețelul la vârsta adultă, disponibilă pe contul de Instagram al publicației „The Wales Chronicles”. În descrierea acestei fotografii se arată că „Este deja un băiat foarte chipeș. AI spune că va fi și el un bărbat foarte chipeș!". În imaginea proiectată, Prințul Louis apare cu pomeții ridicați, părul șaten și o gropiță drăguță în colțul stâng al buzei. De asemenea, are o formă asemănătoare cu ochii celebrei sale mame, Prințesa de Wales.

Printul Louis creat cu AI   Instagram The Wales Chronicle jpg

Deși fotografia a fost postată „doar pentru amuzament", unii internauți nu au înțeles rostul unui astfel de joc, spunând: „Opriți-vă! Nu este deloc corect", sau „Opriți această prostie. Lăsați acești copii frumoși în pace!”. Alții au fost cu adevărat cuceriți de fotografie: „Vor frânge câteva inimi când va crește... Ce sclipire are în ochi!", „Prea frumos" sau „Mi-l pot imagina cu zâmbetul și ochii strălucitori. AI nu poate surprinde asta", au scris câțiva utilizatori.

În timp ce unii internauți nu l-au recunoscut imediat, alții au văzut, totuși, o asemănare cu unchiul tatălui său, Prințul Andrew, și nu au părut prea încântați să o descopere, având în vedere că cel de-al treilea copil al Reginei Elisabeta a II-a nu mai este iubit în Anglia. Portretele Prințului George și ale Prințesei Charlotte au fost create tot de Inteligența Artificială, cel mai mare semănând cu tatăl său, în timp ce cel mai mic este un amestec între mamă și bunică maternă. Pentru a afla dacă inteligența artificială a avut dreptate, va trebui să mai așteptăm câțiva ani...

FOTO: Profimedia, Instagram/The Wales Chronicle



Recente pe Ok! Magazine

Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
Prințul William la meci, Profimedia jpg
king charles jpeg
Meghan Markle și Harry OK Mag (4) jpg
Prințesa Rajwa a Iordaniei Foto Profimedia jpg
Principele Nicolae jpg
Prințesa Charlotte a împlinit 9 ani foto Instagram
 Prinţesa Catharina-Amalia a Ţărilor de Jos (© RVD - Gemmy Woud-Binnendijk / Royal House of the Netherlands)
Prințesa Estelle și Prințesa Victoria a Suediei profimedia 0869167968 jpg
Regele Frederik și Regina Mary, portret de gală PNG
Regina Anne Marie și Regina Margrethe a II a alături de Printesa Benedikte a Danemarcei la 80 de ani   Casa Regală daneză (2) jpg
Prințesa Charlotte colaj  jpg
Ducesa Sophie de Edinburgh, Profimedia (3) jpg
Kate și Beatrice, Profimedia (2) jpg
Prințul Frederik și Prințesa Mary, Foto Profimedia jpg
Regele Charles George Charlotte Louis jpg
Kate, William și Harry, Foto Getty (6) jpg
kate william george charlotte louis jpg