Cum ar putea scăpa Prințul Andrew de rușinoasa evacuare din reședința regală?

30 mai, 2023

Deși Regele Charles al III-lea i-ar fi cerut fratelui său mai mic să părăsească reședința sa din Windsor, Royal Lodge, au apărut unele informații potrivit cărora mutarea ar putea să nu mai aibă loc, până la urmă.

Printul Andrew   profimedia 0662819474 jpg

Publicația britanică ”Daily Mail” susține că, după toată tevatura creată în jurul reședinței regale Royal Lodge, Regele Charles al III-lea nu îl va obliga pe fratele său, Prințul Andrew, să părăsească proprietatea, deoarece ar putea costa Coroana mult mai mult dacă ar trebui să îl despăgubească, pentru a rezilia mai devreme contractul de închiriere de 75 de ani.

De asemenea, publicația susține că monarhul îl ajută în prezent pe Prințul Andrew în buna desfășurare a vieții sale de zi cu zi, de la a-i permite ocazional ca mesele să îi fie trimise la Royal Lodge de la bucătăriile Castelului Windsor (o practică care ar fi început în timpul regretatei Regine Elisabeta a II-a), până la a permite personalului Castelului să îl ajute pe Andrew la grădină și la reparațiile casnice. Astfel de gesturi au fost interpretate ca un semn că Regele nu este pregătit să facă o schimbare iminentă în ceea ce privește modul în care este tratat fratele său, Ducele de York.

Informațiile au apărut după ce Sarah Ferguson, Ducesa de York, a intervenit recent pe această temă. În ciuda faptului că cei doi au divorțat în 1996, fostul cuplu continuă să locuiască împreună la Royal Lodge, pe domeniul Windsor. ”Nu credeți întotdeauna ceea ce citiți”, a declarat ea într-un interviu acordat pentru ”HOLA! TV”. Întrebată ce știe legat de ce se va întâmpla cu această locuință, Ducesa a răspuns: ”Nu știu. Iau fiecare zi așa cum vine”.

Discuțiile intervin și într-un moment în care familia se mărește, căci Prințesa Eugenie îi va face din nou bunici în curând, ea fiind însărcinată în ultimul trimestru cu cel de-al doilea copil cu soțul său, Jack Brooksbank.

FOTO: ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Meghan Markle Ducesa1, Profimedia PNG
Kate Middleton și Prințul William, apariție în Wales, pe 3 octombrie (9) jpg
Kate Middleton în rochie transparentă, Getty (5) jpg
Andrew si Charles jpg
Prințesa Ingrid Alexandra a Norvegiei, Getty (4) jpg
HSH Princess Charlene of Monaco, HSH Prince Jacques of Monaco, HSH Princess Gabriella of Monaco, Charlotte Casiraghi, Foto Profimedia jpg
Prințesa Rajwa și Prințul Hussein în vizită în SUA 2 foto Instagram png
Kate Middleton, distracție cu copiii din Kent, Foto Getty (8) jpg
Cuplul regal la balcon jpg
Regina Mathilde a Belgiei intr un total look Carolina Herrera   casa regala (2) jpg
site ul familiei regale jpg
Majestatea Sa Margareta si Principele Radu la Universitatea Titu Maiorescu   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (2) jpeg
Meghan Markle, Getty (8) jpg
Printul Harry si Charles jpeg
Harry și Eugenie, Profimedia jpg
Nicolae și Alina ai României Facebook jpg
Regele Charles Camilla jpg
Kate Middleton (29) jpg