Cum arată Revelionul Reginei Elisabeta? Ce joc simpatic organizează alături de membrii familiei regale?

30 decembrie, 2021
4 regina elisabeta jpg jpeg

Ca de obicei, Regina Elisabeta îşi petrece sărbătorile de iarnă pe domeniul regal de la Sandringham, Norfolk, acolo unde o va prinde şi Anul Nou.

Şi ceilalţi membri ai familiei regale vor sărbători noul an în reşedinţele regale din această regiune, acolo unde unii dintre ei vor rămâne chiar şi până pe 6 februarie. De ce 6 februarie? Pentru că aceasta este data la care se comemorează moartea tatălui reginei, Regele George al VI-lea, care a trecut în nefiinţă în anul 1952.

Pentru noaptea dintre ani, regina îi invită alături de ea pe toţi membrii familiei regale, însă este ştiu că Ducii de Cambridge şi Ducii de Sussex nu vor fi acolo, primii sărbătorind în privat, alături de părinţii lui Kate Middleton. Ce obişnuieşte regina să facă de Revelion?

În anii trecuţi, înainte de miezul nopţii, regalii obişnuiau să joace un joc simpatic, după cina festivă. Brian Hoey, autorul cărţii At Home with the Queen, susţine că este vorba despre un joc despre predicţii pentru noul an. Aşadar, un angajat al suveranei umple o cadă cu rumeguş, în care ascunde bileţele conţinând predicţii scrise pentru anul care vine. Regalii caută, apoi, prin rumeguş şi descoperă fiecare un bilet care le va arăta cum va fi anul lor.

După miezul nopţii, regina merge la culcare, moment în care şi invitaţii ei au permisiunea de a face la fel, dacă simt nevoia. Nu este respectuos, se pare, să mergi la culcare înaintea suveranei. Apoi, a doua zi, regina obişnuieşte să înceapă noul an cu o slujbă religioasă.

Chiar dacă anul acesta nu mai este cazul din cauza sănătăţii şubrede a suveranei, în trecut, după slujbă, regina şi membrii familiei regale luau parte la activităţi în natură în prima zi a anului nou, precum echitaţia sau o partidă de vânătoare.Recente pe Ok! Magazine

Prințul Harry, în armată  jpeg
FotoJetHarry jpg
Kate Middleton și Prințul William 2022, GettyImages 1239517992 (6) jpg
Regina Letizia atunci și acum  foto   GettyImages jpg
Diana nuntă Charles profimedia 0022089031 jpg
Prințul Harry și Meghan Markle, Getty (3) jpg
harry si meghan B profimedia 0744806273 (1) jpg
Printesa Leonor si Infanta Sofia   GettyImages 1241981523 jpg
Regina Letizia a Spaniei, Profimedia (1) jpg
Regele Willem Alexander, Regina Maxima si Printesa Amalia in turneu in Caraibe   Curacao   pagina oficiala (1) jpg
Printul Edward profimedia 0722891474 jpg
Letizia și Felipe profimedia 0753435345 jpg
Elisabeta Jubileu (2) jpg
Regele Charles FOTO Profimedia jpg
Prințul Harry   Profimedia jpg
Wales, Kate Middleton și William, Getty (1) jpg
Printul Harry la 60 Minutes 02 jpg
camilla
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}