Cum au obținut Meghan și Harry o reducere de peste 10 milioane $ la cumpărarea vilei din Montecito?

23 februarie, 2023

Ducii de Sussex nu s-au sfiit să negocieze la sânge pentru o vilă pe care oricum și-o doreau... cu orice preț.

1 casa printului harry si a lui meghan markle jpg jpeg

Meghan Markle și Prințul Harry s-au îndrăgostit instantaneu de conacul lor "calm" și "vindecător" din Montecito, dar știați că Ducii de Sussex au reușit să facă o adevărată afacere atunci când s-au hotărât să facă prima lor achiziție imobiliară? Cuplul regal a plătit cu aproape 10 milioane $ mai puțin decât prețul cerut pentru iubita lor casă, unde locuiesc acum împreună cu cei doi copii ai lor, Archie Harrison și Lilibet Diana.

Dar care a fost motivul real pentru care Meghan și Harry au primit o reducere atât de mare? Ei bine, nu a fost din cauza statutului lor regal, așa cum s-ar putea crede. Pur și simplu, cei doi au reușit să-l înduioșeze pe proprietar, omul de afaceri rus Serghei Grishin. El a listat anterior proprietatea cu câțiva ani înainte, la un preț de 25 de milioane $, dar în cele din urmă s-a mulțumit cu 14,7 milioane $.

Poate părea o concesie uriașă făcută de proprietar cumpărătorilor regali, însă ani de zile proprietatea nu a putut fi vândută, în primul rând din cauza faptului că zona este o enclavă exclusivistă pentru celebrităț, dar și pentru că se află într-o zonă în care este expusă inundațiilor, din cauza poziției sale pe deal.

Ba chiar a fost listată și pe platforma de închiriere Giggster, pentru ca oamenii să o închirieze pentru filmări și evenimente, unul dintre punctele de atracție fiind piscina înconjurată de șezlonguri și umbrele de soare.

Proprietatea se mândrește cu 18.000 de metri pătrați construiți pe un teren de cinci acri, iar pe teren există și o casă de oaspeți separată, ideală pentru atunci când vin oaspeții să se cazeze. Cel puțin, mama lui Meghan, Doria Ragland, este o musafiră constantă. Casa mai are o cramă de vinuri, o sală jocuri și recreere și un loc de joacă pentru copii, în grădină.

Într-un interviu acordat publicației "The Cut", Meghan a dezvăluit de ce s-au îndrăgostit de această proprietate. "Am făcut tot ce am putut pentru a obține această casă. Pentru că intri și spui... Bucurie. Și expiri. Și calm. Este o vindecare. Te simți liber", spune soția Prințului Harry.



Recente pe Ok! Magazine

Earl Charles Spencer și Harry, Getty (2) jpg
Regele Charles și a reluat îndatoririle regale, GettyImages (5) jpg
Regina Camilla la Clarence House, Profimedia (3) jpg
kate william profimedia 0764084002 jpg
Regele Charles și Regina Camilla de Paște foto Getty Images (2) jpg
Sophie, Ducesa de Edinburgh în vizită în Ucraina, GettyImages (9) jpg
3 printul william pilot de elicoptere sanitare ambulanta coronavirus 3 jpg jpeg
Prințul Harry și Meghan Markle foto profimedia (1) jpg
Prințul Christian al Danemarcei Foto Instagram Casa Regală Daneză (2) jpg
Printesa Gabriella si Printul Jacques de Monaco, alaturi de Printesa Charlene de Monaco si Printul Albert de Monaco   profimedia 0868411794 jpg
Prințul William și Kate Middleton Foto Getty Images   Instagram jpg
FotoJet Clooney Meghan jpg
Kate, William și Harry, Foto Getty (2) jpg
Majestatea Sa Margareta si Principele Radu la Deschiderea domeniului Savarsin   FOTO Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (6) jpeg
Regele Willem Alexander și Prințesa Amalia, Profimedia jpg
Kate Middleton Prințul William nuntă 2011 GettyImages 113272767 jpg
Prințesa Rajwa a Iordaniei  jpg
Harry și Meghan în Africa în 2019, GettyImages (1) jpg