Cum și-a pregătit Camilla Parker copiii pentru încoronarea lui Charles?

2 martie, 2023

Regina consoartă Camilla urmează să fie încoronată alături de soțul ei, Regele Charles al III-lea, pe 6 mai, în cadrul unei încoronări comune spectaculoase. Și, deși ceremonia va fi probabil mult mai modestă în comparație cu cea a regretatei regine Elisabeta a II-a, familia mixtă a Camilei va avea o apariție de excepție.

Sara Parker Bowles, Tom Parker Bowles si Regina Camilla   profimedia 0121576076 jpg

În timp ce pregătirile sunt în plină desfășurare, Camilla se poate mândri că a reușit să pregătească cu mult timp înainte terenul pentru ziua ei cea mare, aducându-şi copiii lângă ea la numeroase adunări regale, inclusiv la nunta din 2005, la ceremonia Trooping the Colour, la ceremonia Ordinului regal al jartierei și la emoționanta înmormântare de stat a reginei decedate.

O mamă dedicată

La cei 75 de ani ai săi, Camilla continuă să fie o mamă devotată pentru Tom Parker Bowles (48) și Laura Lopes (45), chiar dacă sunt la rândul lor părinţi şi au copii mari. În timp ce Tom a reușit să își croiască o carieră de succes drept critic culinar și scriitor de renume, Laura a co-fondat o galerie de artă în Belgravia.

Spre bucuria ei, viitoarea regină a fost binecuvântată cu cinci nepoți minunați care o strigă după porecla ei, "GaGa". Tom Parker Bowles are o fată, Lola (15), și un băiat, Freddy (13), iar Laura Lopes îi are pe Eliza (15) și pe gemenii Louis și Gus (13).

Totodată, Camilla a avut abilitatea de a-şi introduce, rând pe rând, membrii familiei în cercul restrâns al apropiaţilor Casei Regale, de la întâlniri subtile până la invitaţii făţişe, dar temperate, îndelung gândite şi strategic lansate.

Cu răbdare, Camilla şi-a introdus copiii în anturajul regal

De pildă, copiii Camillei nu puteau lipsi de la căsătorie civilă din 2005 a mamei lor cu Charles, care le era familiar încă de pe vremea când cei doi aveau o relaţie ascunsă. Atunci, nici părinții lui Charles și nici tatăl Camillei nu au participat la ceremonia de căsătorie; în schimb, Tom Parker Bowles, care este și finul lui Charles, și fiii lui Charles, William și Harry, le-au fost martori.

Apoi, în 2018, Camilla şi-a scos în faţă nepoții  la Trooping the Colour, anume Freddy și Lola, copiii lui Tom. Camilla, care se afla în prima trăsură a procesiunii, a fost văzută făcându-le cu mâna în timp ce trăsura ei părăsea Palatul Buckingham.

Anul trecut, Ziua Jartierei a fost o ocazie memorabilă pentru cea care era pe atunci Ducesa de Cornwall. În urma numirii sale în decembrie 2022, Camilla a luat parte la procesiunea plină de culoare a Cavalerilor și Doamnelor de Jartieră, după ce a fost instalată oficial ca Doamnă Regală a Ordinului Jartierei, sub privirile lui Tom şi ale Laurei, care și-au încurajat cu mândrie mama de pe margine.

În toamnă, vestea tristă a morţii Majestăţii Sale a reunit întreaga Familie Regală la Londra. Iar Camilla a întrevăzut şansa perfectă de-a le face intrarea şi alor săi. Tom şi Laura au fost prezenţi la funeraliile de stat ale Reginei Elisabeta a II-a.

Este, deci, evident că soţia Regelui Charles al III-lea va fi susţinută în cea mai importantă zi a sa la Westminster Abbey, când va deveni Regină, de cei doi copii, dar şi de nepoţi.

FOTO: Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Earl Charles Spencer și Harry, Getty (2) jpg
Regele Charles și a reluat îndatoririle regale, GettyImages (5) jpg
Regina Camilla la Clarence House, Profimedia (3) jpg
kate william profimedia 0764084002 jpg
Regele Charles și Regina Camilla de Paște foto Getty Images (2) jpg
Sophie, Ducesa de Edinburgh în vizită în Ucraina, GettyImages (9) jpg
3 printul william pilot de elicoptere sanitare ambulanta coronavirus 3 jpg jpeg
Prințul Harry și Meghan Markle foto profimedia (1) jpg
Prințul Christian al Danemarcei Foto Instagram Casa Regală Daneză (2) jpg
Printesa Gabriella si Printul Jacques de Monaco, alaturi de Printesa Charlene de Monaco si Printul Albert de Monaco   profimedia 0868411794 jpg
Prințul William și Kate Middleton Foto Getty Images   Instagram jpg
FotoJet Clooney Meghan jpg
Kate, William și Harry, Foto Getty (2) jpg
Majestatea Sa Margareta si Principele Radu la Deschiderea domeniului Savarsin   FOTO Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (6) jpeg
Regele Willem Alexander și Prințesa Amalia, Profimedia jpg
Kate Middleton Prințul William nuntă 2011 GettyImages 113272767 jpg
Prințesa Rajwa a Iordaniei  jpg
Harry și Meghan în Africa în 2019, GettyImages (1) jpg