Cumnata lui Charles a înflorit după încoronare. Ce distins arată Ducesa de Edinburgh!

18 mai, 2023

Soția Prințului Edward, cel mai mic dintre copiii Reginei Elisabeta a II-a, a făcut impresie la ultimele sale apariții de după încoronarea lui Charles.

Sophie Wessex Ducesa de Edinburgh la The Not Forgotten   Casa Regala (4) jpg

Neobosita Sophie Wessex, cumnata lui Charles și a Camillei, a fost întotdeauna una dintre membrii activi ai Familiei Regale britanice, dar în ultima perioadă pare să-și fi intensificat aparițiile. Ce-i drept, anunțul Regelui cum că-și dorește o monarhie mai „subțiată“ și mai „relevantă“, o face atât pe ea, cât și pe soțul ei, Prințul Edward să-și dorească să-și arate mai des utilitatea pentru monarhie.

Un lucru pe care, se pare, Charles al III-lea l-a înțeles și, prin urmare, l-a și „premiat“, acordându-i fratelui său mai mic titlul de Duce de Edinburgh anul acesta, chiar la aniversarea celor 60 de ani, care oricum îi era promis încă de la moartea tatălui lor, Prințul Philip, fostul Duce de Edinburgh.

Totodată, actualul monarh știe că trebuie să-și folosească toate resursele pentru a recâștiga din popularitatea pierdută a Casei Regale, după decesul Reginei, iar Ducii de Edinburgh sunt piloni stabili ai Firmei, cu o imagine curată, ferită de scandaluri.

La una dintre cele mai recente acțiuni regale, o petrecere în grădină organizată pentru veteranii de război la Palatul Buckingham, Ducesa de Edinburgh a fost toată numai un zâmbet în timp ce saluta invitații care participau la evenimentul anual al Asociației Not Forgotten pentru foștii militari.. Ea a purtat o rochie-mantou într-o nuanță de gri perlat, o ținută pe care a mai purtat-o și la o paradă militară în Dorking, Surrey, în 2017. Piesa elegantă, care a fost realizată de una dintre casele de modă preferate ale Ducesei, Suzannah London, are o croială cu decolteu în V și o fundă elegantă din mătase în talie. Sophie a asortat această piesă cu o pălărie gri, care a fost, de asemenea, realizată de designer.

Agenda încărcată a dus-o pe Ducesa de Edinburgh și la evenimente mai puțin scorțoase, cum ar fi vizita în Cornwall la o distilerie, unde a purtat un outfit format din cămașă, sacou și pantaloni cadrilați.

FOTO: Casa Regală



Recente pe Ok! Magazine

Kate Middleton în alb, Profimedia jpg
Regele Frederik și Regina Mary, portret de gală PNG
Majestatea Sa Margareta și Principele Radu în vizită la comunitățile dunărene   FOTO Daniel Angelescu, Casa Majestății Sale (5) jpeg
Meghan Markle în doliu, Profimedia jpg
Printesa Beatrice   GettyImages 1251110853 jpg
Prințul Archie și Prințesa Lilibet jpg
Samuel Chatto, nepotul Prințesei Margret, s a apucat de olărit   Instagram 7 (4) jpg
Regina Letizia Regele Felipe profimedia 0867585293 jpg
Sophie, Ducesa de Edinburgh, Profimedia (1) jpg
Prințul Christian al Danemarcei Foto Instagram Casa Regală Daneză (2) jpg
Prințul Nikolaos al Greciei și Prințesa Tatiana Foto GettyImages (5) jpg
Kate Middleton, Prințesa Charlotte  foto   Getty jpg
Prințesa Victoria a Suediei profimedia 0867505361 jpg
Kate Middleton și Prințul Louis  foto   GettyImages jpg
Regele Juan Carlos la regata   profimedia 0857530431 jpg
FotoJet Harry și Louis jpg
Prinţesa Haya de Iordaniei si Sarah Ferguson la evenimentul Fundatiei Maiden Factor   Instagram (7) jpg
Prințesa Beatrice și Edoardo Mapelli Mozzi, GettyImages jpg