Cumnata lui Charles a înflorit după încoronare. Ce distins arată Ducesa de Edinburgh!

18 mai, 2023

Soția Prințului Edward, cel mai mic dintre copiii Reginei Elisabeta a II-a, a făcut impresie la ultimele sale apariții de după încoronarea lui Charles.

Sophie Wessex Ducesa de Edinburgh la The Not Forgotten   Casa Regala (4) jpg

Neobosita Sophie Wessex, cumnata lui Charles și a Camillei, a fost întotdeauna una dintre membrii activi ai Familiei Regale britanice, dar în ultima perioadă pare să-și fi intensificat aparițiile. Ce-i drept, anunțul Regelui cum că-și dorește o monarhie mai „subțiată“ și mai „relevantă“, o face atât pe ea, cât și pe soțul ei, Prințul Edward să-și dorească să-și arate mai des utilitatea pentru monarhie.

Un lucru pe care, se pare, Charles al III-lea l-a înțeles și, prin urmare, l-a și „premiat“, acordându-i fratelui său mai mic titlul de Duce de Edinburgh anul acesta, chiar la aniversarea celor 60 de ani, care oricum îi era promis încă de la moartea tatălui lor, Prințul Philip, fostul Duce de Edinburgh.

Totodată, actualul monarh știe că trebuie să-și folosească toate resursele pentru a recâștiga din popularitatea pierdută a Casei Regale, după decesul Reginei, iar Ducii de Edinburgh sunt piloni stabili ai Firmei, cu o imagine curată, ferită de scandaluri.

La una dintre cele mai recente acțiuni regale, o petrecere în grădină organizată pentru veteranii de război la Palatul Buckingham, Ducesa de Edinburgh a fost toată numai un zâmbet în timp ce saluta invitații care participau la evenimentul anual al Asociației Not Forgotten pentru foștii militari.. Ea a purtat o rochie-mantou într-o nuanță de gri perlat, o ținută pe care a mai purtat-o și la o paradă militară în Dorking, Surrey, în 2017. Piesa elegantă, care a fost realizată de una dintre casele de modă preferate ale Ducesei, Suzannah London, are o croială cu decolteu în V și o fundă elegantă din mătase în talie. Sophie a asortat această piesă cu o pălărie gri, care a fost, de asemenea, realizată de designer.

Agenda încărcată a dus-o pe Ducesa de Edinburgh și la evenimente mai puțin scorțoase, cum ar fi vizita în Cornwall la o distilerie, unde a purtat un outfit format din cămașă, sacou și pantaloni cadrilați.

FOTO: Casa Regală



Recente pe Ok! Magazine

Printul William fără Kate Middleton in Singapore jpg
Lidia Thorpe Foto Getty Images jpg
Regina Camilla și Regele Charles foto Getty images jpg
Prințesa Sofia a Suediei colaj jpg
Caroline și Albert de Monaco foto Facebook jpg
Regele Jigme Khesar al Bhutanului a vizitat cu familia Australia   Casa Regală din Bhutan jpg
Nicolae al României Alina și Eliabeta Karina profimedia 0703687052 jpg
Prințul William și Prințul Harry Foto Profimedia jpg
Imparateasa Michiko si Imparatul Akihito   Profimedia jpg
Regele Charles Regina Camilla Regina Elisabeta Foto Facebook Profimedia jpg
Prințul Haakon, Prințesa Mette Marit, Marius Borg, Prințul Sverre, Prințesa Ingrid   Heijo Junge, Casa Regală norvegiană jpg
Raine Spencer, mama vitregă a Prințesei Diana   Profimedia jpg
Kate Middleton și Prințul William Foto Instagram jpg
Kate Middleton Foto Getty Images jpg
Regele Charles și Regina Camilla au aterizat la Sydney, Profimedia (2) jpg
Prințul William, George, Charlotte și Louis foto Istagram png
Regele Mohammed al Marocului și fiul său, Prințul Moștenitor Mulay Al Hassan  Casa Regală marocană jpg
Harry, Meghan, Duci de Sussex, Profimedia jpg