Cumnata Regelui Charles, lecţie de stil în ecru la Commonwealth Day

14 martie, 2023

Noua Ducesă de Edinburgh a furat toate privirile la slujba organizată la Westminster Abbey, afişând un look evergreen foarte preţios.

Sophie Wessex, Ducesa de Edinburgh   profimedia 0762510854 jpg

Sophie Wessex este dovada vie a faptului că eleganţa regală nu se demodează niciodată.  Noua Ducesă de Edinburgh a mers la Westminster Abbey pentru a participa la slujba anuală de Ziua Commonwealth-ului. Ea i s-a alăturat Regelui Charles, Reginei consoarte Camilla, Prinților de Wales. La braţul soțului ei, noul Duce de Edinburgh, Sophie a arătat uimitor într-o rochie tip palton, în nuanţa ecru.

Un simplu artificiu stilistic, anume buzunarele mari cu platcă, făcea ca rochia-palton de la Proenze Schouler să pară că este un ansamblu de sacou și fustă. Decolteul în V şi singurul nasture lăsat la vedere, de culoare maro, îi dădeau un aer foarte chic de anii '50, la care a contribuit din plin şi acea pălăriuţă tip tocă, prinsă la spate cu o fundă simplă, neagră - un model preferat şi de Prinţesa Kate.

Întreg outfitul a fost accesorizat cu o geantă mică cu model retro, ton sur ton, pantofi stiletto nude de la Prada, o broşă preţioasă prinsă de reverul stâng şi o pereche de cercei, cu câte o perlă albă şi alta neagră.

Sophie Wessex a purtat aceeaşi pereche de cercei discretă, dar de efect, la nunta ei cu Prinţul Edward, din 1999, când a asortat-o cu un colier de perle similar, cu un pandantiv în formă de cruce. Confecționați de Asprey și Garrard, cerceii au fost un cadou de nuntă din partea viitorului ei soţ, Edward, la acea vreme. Broșa din argint a Ducesei a fost, de asemenea, o bijuterie rară, în formă de inimă, care adus acel plus de strălucire de care avea nevoie outfitul.

Cât îl priveşte pe soţul acesteia, Prinţul Edward, acesta a ales să poarte un costum bleumarin cu dungi şi o neaşteptată cravată cu buline.

FOTO: ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Camilla foto getty jpg
Sussex, Harry și Meghan (1) jpg
Sofia și Carl PNG
Kate Middleton Prințul William  foto   GettyImages jpg
Prințul Harry și Meghan Markle la Gala Ripple of Hope, 2022, Getty (5) jpg
Letizia profimedia 0765503415 jpg
FotoJetRegiiUK jpg
printul philip 0 jpeg
Regele Charles și Regina Camilla în Germania (10) jpg
FotoJetAnne și Kate jpg
Lady Margarita profimedia 0093319524 jpg
charlene si familia
Charles si Camilla la Highgrove (1) jpg
Kate Middleton, Prințesa de Wales, și Prințul William,  Bafta, Getty (1) jpg
meghan markle 1 jpg
Printul Harry   GettyImages 1425237886 jpg
Sarah Ferguson, GettyImages 1421646121 jpg
accident auto prințesa diana 1 jpg