Cumnata Regelui Charles, lecţie de stil în ecru la Commonwealth Day

14 martie, 2023

Noua Ducesă de Edinburgh a furat toate privirile la slujba organizată la Westminster Abbey, afişând un look evergreen foarte preţios.

Sophie Wessex, Ducesa de Edinburgh   profimedia 0762510854 jpg

Sophie Wessex este dovada vie a faptului că eleganţa regală nu se demodează niciodată.  Noua Ducesă de Edinburgh a mers la Westminster Abbey pentru a participa la slujba anuală de Ziua Commonwealth-ului. Ea i s-a alăturat Regelui Charles, Reginei consoarte Camilla, Prinților de Wales. La braţul soțului ei, noul Duce de Edinburgh, Sophie a arătat uimitor într-o rochie tip palton, în nuanţa ecru.

Un simplu artificiu stilistic, anume buzunarele mari cu platcă, făcea ca rochia-palton de la Proenze Schouler să pară că este un ansamblu de sacou și fustă. Decolteul în V şi singurul nasture lăsat la vedere, de culoare maro, îi dădeau un aer foarte chic de anii '50, la care a contribuit din plin şi acea pălăriuţă tip tocă, prinsă la spate cu o fundă simplă, neagră - un model preferat şi de Prinţesa Kate.

Întreg outfitul a fost accesorizat cu o geantă mică cu model retro, ton sur ton, pantofi stiletto nude de la Prada, o broşă preţioasă prinsă de reverul stâng şi o pereche de cercei, cu câte o perlă albă şi alta neagră.

Sophie Wessex a purtat aceeaşi pereche de cercei discretă, dar de efect, la nunta ei cu Prinţul Edward, din 1999, când a asortat-o cu un colier de perle similar, cu un pandantiv în formă de cruce. Confecționați de Asprey și Garrard, cerceii au fost un cadou de nuntă din partea viitorului ei soţ, Edward, la acea vreme. Broșa din argint a Ducesei a fost, de asemenea, o bijuterie rară, în formă de inimă, care adus acel plus de strălucire de care avea nevoie outfitul.

Cât îl priveşte pe soţul acesteia, Prinţul Edward, acesta a ales să poarte un costum bleumarin cu dungi şi o neaşteptată cravată cu buline.

FOTO: Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Regele Frederik și Regina Mary Foto Profimedia jpg
Kate Middleton Printul William Foto Profimedia jpg
Printul Harry si Charles jpeg
FotoJet Harry și dublura de la Met Gala jpg
Prințul Albert și Prințesa Caroline foto Facebook jpg
Marele Duce Henri, Marea Ducesa Maria Teresa, Marele Duce Guillaume, Marea Ducesa Stephanie, Printul Charles si Printul Francois   FOTO Kary Barthelmey, Maison du Grand Duc (1) jpg
Kate Middleton și Prințul William la Ziua Commonwealth (2) jpg
Regele Charles si Zara Tindall la Royal Windsor Horse Show   profimedia 0870758489 jpg
Regina Mary Regele Frederik și Regii Suediei profimedia 0870697321 jpg
Prințul Harry cu Regele Charles și Prințul Archie  foto   GettyImages jpg
Regina Letizia a Spaniei Foto Prodimedia (1) jpg
Regina Letizia a Spaniei, GettyImages (4) jpg
Regele Frederik si Regina Mary ai Danemarcei Foto Profimedia (2) jpg
Nicolae si Alina ai Romaniei de Paște2 jpg
Prințul Archie și Prințesa Lilibet jpg
Kate Middleton Prințul William Foto Profimedia jpg
Sir Christopher Ghika si regina Elisabeta a II a   GettyImages 1324680595 jpg
Regele Frederik și Regina Mary ai Danemarcei Foto Profimedia (9) jpg