Cuplul regal care a fugit la Hollywood cu mult înainte de Meghan și Harry

24 aprilie, 2023

Lordul și Lady Frederick au părăsit odinioară viața regală în favoarea unei vieți în SUA - unul dintre ei continuându-și cu succes cariera în actorie.

Inainte de Meghan si Harry, Lordul Frederick Windsor si Sophie Winkleman s au mutat in California jpg

Cu un deceniu înainte de Meghan Markle şi Prinţul Harry să provoace un taifun mediatic odată cu decizia lor de-a părăsi Familia Regală în favoarea unui trai mai liber peste Ocean, un alt cuplu regal a făcut acest mare pas de-a pleca peste Atlantic, pentru faima dobândită la Hollywood.

Este vorba despre Lordul și Lady Frederick Windsor s-au căsătorit la Palatul Hampton Court în 2009, dar la scurt timp după aceea s-au mutat în însorita Californie. Lordul Frederick Michael George David Louis Windsor, care și-a sărbătorit pe 6 aprilie cea de-a 44-a aniversare, este singurul fiu al Prinţului Michael de Kent. El s-a căsătorit cu Sophie Winkleman, în vârstă de 42 de ani, o actriță engleză care a avut o carieră de succes în industria de divertisment.

Sophie Winkleman a avut mai multe apariții pe ecran în emisiuni precum "Two and a Half Men", "Peep Show", "Death in Paradise", "Trust", "This Is Going To Hurt" și "Sanditon". Iar, după nunta lor din septembrie 2009, ea și Frederick s-au mutat în California pentru ca Sophie să-şi poată relua cariera de actriță.

Cine este Sophie Winkleman?

Născută în Primrose Hill, Londra, în familia lui Cindy Black și Barry Winkleman, Sophie Winkleman este sora vitregă a prezentatoarei de la "Strictly Come Dancing" și "Traitors", Claudia Winkleman. Sophie și-a făcut un nume atunci când a jucat rolul lui Big Suze în "Peep Show", versiunea mai în vârstă a lui Susan din "Cronicile din Narnia: Leul, vrăjitoarea și dulapul". Când ea și Frederick au traversat Atlanticul, a obținut rolul lui Zoey în "Two and a Half Men".

Lady Frederick Windsor, așa cum este cunoscută oficial, a studiat la Universitatea Cambridge, iar acolo l-a cunoscut pe viitorul ei soț. În timpul șederii lor în California, ei au devenit părinţii unei fetiţe, Maud Elizabeth Daphne Marina Windsor, născută la Centrul Medical Ronald Reagan UCLA, la 15 august 2013. Maud a fost botezată la St. James's Palace în luna decembrie a aceluiași an, iar Prințesa Eugenie a fost una dintre cei care au năşit-o.

Sophie și-a continuat cariera de actriță, apărând în seriale precum serialul american "Hot in Cleveland" și serialul de comedie animat "Milo Murphy's Law". Cu toate acestea, în 2016, Lordul și Lady Frederick Windsor s-au întors definitiv la Londra.

Cea de-a doua fiică a lor, Isabella Alexandra May, s-a născut la 16 ianuarie a aceluiași an la Spitalul Chelsea și Westminster, iar mai târziu a fost botezată la Palatul Kensington în iunie 2016, Jamie Oliver, bucătar celebru și prieten apropiat al mamei sale, fiind unul dintre nași.

Locuind în prezent în Marea Britanie, Sophie Winkleman a jucat în mai multe seriale de televiziune britanice, precum drama polițistă "Endeavour", adaptarea lui Jane Austen Sandition și miniseria medicală "This Is Going to Hurt". Cel mai recent, ea a obținut un nou rol interesant în cea de-a doua serie a serialului "Belgravia" de la ITV.

Ea își armonizează cariera de actriță cu viața în cea mai faimoasă familie din Marea Britanie, alăturându-se de mai multe ori Familiei Regale la balconul Palatului Buckingham și participând cu regularitate la evenimentele naționale. De pildă, în luna iunie a anului trecut, a participat la sărbătorirea Jubileului de platină al Reginei Elisabeta a II-a și, trei luni mai târziu, a fost prezentă la înmormântarea acesteia la Westminster Abbey.

Cum a fost primită de Familia Regală?

Sophie a vorbit deschis despre experiența ei de a se căsători în Familia Regală, lăudând de mai multe ori "Firma" pentru că a primit-o. În timpul unui interviu acordat publicației "The Times" în 2020, ea a spus: "Am fost incredibil de bine primită cu brațele deschise de către toți. Nu am avut nicio experiență negativă. Regina a fost minunată, Charles a fost minunat, William a fost incredibil".

Ea a continuat spunând că Familia Regală nu a făcut nicio încercare de a-i limita activitățile profesionale: "Nu m-ar fi certat niciodată dacă aș fi vrut să joc vreun rol [picant]. Toată lumea a avut grijă de mine", a spus ea.

4 meghan si harry profimedia 0614534105 jpg jpeg

Nu este surprinzător faptul că au fost făcute paralele între soții Windsor și un alt cuplu regal care a părăsit Marea Britanie pentru a-și făuri o nouă viață în California. În ianuarie 2020, la scurt timp după ce Lordul și Lady Frederick s-au întors la Londra, Prințul Harry și soția sa Meghan, Ducesa de Sussex, au anunțat că se vor retrage din funcțiile regale de rang înalt și se vor muta în America. Până în vara aceluiași an, Ducele și Ducesa de Sussex au cumpărat o casă în Montecito, o zonă exclusivistă din Santa Barbara, California.



Recente pe Ok! Magazine

Regele Frederik și Regina Mary ai Danemarcei Foto Profimedia (9) jpg
Kate Middleton și sora ei, Pippa Middleton  foto   Profimedia jpg
Majestatea Sa Margareta de Florii 2024   FOTO Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale jpeg
Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
Prințul William la meci, Profimedia jpg
king charles jpeg
Meghan Markle și Harry OK Mag (4) jpg
Prințesa Rajwa a Iordaniei Foto Profimedia jpg
Principele Nicolae jpg
Prințesa Charlotte a împlinit 9 ani foto Instagram
 Prinţesa Catharina-Amalia a Ţărilor de Jos (© RVD - Gemmy Woud-Binnendijk / Royal House of the Netherlands)
Prințesa Estelle și Prințesa Victoria a Suediei profimedia 0869167968 jpg
Regele Frederik și Regina Mary, portret de gală PNG
Regina Anne Marie și Regina Margrethe a II a alături de Printesa Benedikte a Danemarcei la 80 de ani   Casa Regală daneză (2) jpg
Prințesa Charlotte colaj  jpg
Ducesa Sophie de Edinburgh, Profimedia (3) jpg
Kate și Beatrice, Profimedia (2) jpg
Prințul Frederik și Prințesa Mary, Foto Profimedia jpg