Dacă vor veni la încoronarea lui Charles, Meghan și Harry vor fi tratați ca Eugenie și Beatrice

15 februarie, 2023

În așteptarea marelui eveniment al ungerii lui Charles ca Rege, apar tot felul de scenarii în privința (ne)participării celor doi membri infami ai Familiei Regale.

meghan-  harry

Prințul Harry și Meghan Markle "se pot aștepta să fie tratați ca Prințesa Beatrice și Prințesa Eugenie", dacă vor alege să participe la încoronarea Regelui Charles al III-lea, susține un expert.

Încoronarea oficială va avea loc pe 6 mai la Westminster Abbey, unde Majestatea Sa va renunța la ținuta regală în favoarea hainelor militare, în încercarea de a actualiza ceremonia.

Cu toate acestea, Ducele și Ducesa de Sussex - care au renunțat la statutul de membri seniori ai Familiei rRgale în ianuarie 2020 și locuiesc acum în Montecito, California - nu au confirmat încă dacă vor participa la încoronarea lui Charles, peste trei luni.

Expertul regal Katie Nicholl a declarat pentru publicația "Vanity Fair" că Meghan Markle și Prințul Harry ar putea prelua un rol similar cu cel al verișoarelor din partea Prințului Andrew, în cadrul procedurilor. Descriind modul în care vor fi mai puțin vizibili, ea a explicat: "Acum, că nu mai sunt membri ai Familiei Regale active, Ducii de Sussex se pot aștepta să fie tratați la fel ca verișoarele lui Harry, Prințesele Beatrice și Eugenie, care participă la ocazii importante ale familiei, dar nu sunt în centrul atenției și nu apar la balconul Palatului Buckingham. S-a convenit deja că doar membrii Familiei Regale active vor apărea la balcon în timpul încoronării,deci îi vom vedea făcând cu mâna pe Regele Charles, Regina consoartă Camilla, Prințul William și Prințesa Kate".

În acest context, expertul a notat cum Ducelui și Ducesei de Sussex li se va cere să adopte o abordare similară cu cea pe care au avut-o pentru sărbătorirea Jubileului de Platină al Reginei, în iunie anul trecut. Deși Meghan Markle și Prințul Harry s-au aflat în Marea Britanie pentru a marca cei 70 de ani de domnie ai Majestății Sale, Katie Nicholl a remarcat cum aceștia nu au mers cu trăsura în timpul Trooping the Colour - așa cum, de pildă, au făcut-o atunci când s-au căsătorit pentru prima dată.

În schimb, Meghan a stat departe de lumina reflectoarelor și a fost fotografiată petrecând timp cu Savannah Phillips și cu fiica lui Mike și Zara Tindall, Mia, de la un balcon de la Horse Guards Parade.

De asemenea, expertul a evidențiat că cei doi au participat la slujba de comemorare de la Catedrala St Paul, dar nu au fost așezați în primul rând cu Prințul și Prințesa de Wales. Și nici nu s-a alăturat Regelui Charles, Reginei consoarte Camilla și Prinților de Wales în loja regală pentru concertul Party at the Palace.

Cert e că Regele este 'hotărât' ca Meghan și Harry să participe la încoronare, deoarece 'vrea să meargă mai departe'.

FOTO: Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Regele Charles Foto profimedia jpg
Prințesa Charlotte colaj  jpg
Prințul Charles  sursa foto   GettyImages jpg
Charles Harry și Meghan GettyImages 1129882164 jpg
Charles, William și Harry jpg
Alina Maria si Nicolae al Romaniei, nasi de botez pentru Marija a Serbiei, fiica Printul Filip si Printesa Danica   Instagram (2) jpg
Kate Middleton jpg
Prințul Archie și Prințesa Lilibet jpg
Prințul Harry și Meghan Markle  foto   Profimedia jpg
Prințesa Carina Sayn Wittgenstein Berleburg și prințul Gustaf zu Sayn Wittgenstein Berleburg, Profimedia (1) jpg
Regina Mary și Regele Frederik, plimbare prin Oslo, Profimedia (2) jpg
Thomas Kingston si Lady Gabriella Windsor, alaturi de Regele Charles la Ascot 2023   profimedia 0785167256 jpg
Regina Camilla Foto Getty Images (5) jpg
Prințul Harry și Meghan Markle, Prințul William și Kate Middleton  foto   Getty jpg
Margareta a României cu Principele Radu foto Facebook jpg
Regele Charles și Regina Camilla portret oficial 2 png
Prințul Harry și Meghan Markle la recepția de nuntă din 2018, Getty (4) jpg
Prințesa Charlene și Albert de Monaco Facebook jpg