David Beckham l-a îndulcit pe Regele Charles cu un borcan de miere din producție proprie

19 mai, 2023

Fostul fotbalist profesionist este cunoscut pentru faptul că are propria stupină și, din mierea recoltată recent, i-a oferit o mostră și noului monarh.

David Beckham i a dat miere lui Charles   GettyImages 1255807314 jpg

Ce dulcegărie, ar spune unii! Și ar cam avea dreptate! Căci fostul sportiv David Beckham a fost surprins din nou în preajma Regelui Charles al III-lea, părând să-i ofere un borcan de miere recoltată de el însuși, la Ziua de impact 2023 a Fundației British Fashion Council. Fostul jucătorul de fotbal, acum în vârstă de 48 de ani și a cărui mare pasiune e albinăritul, i-a prezentat actualului suveran al Marii Britanii o mostră din producția sa de miere organică, DBee'z Sticky Stuff, iar acesta a părut chiar încântat de gest. E de înțeles, de vreme ce regele este un fan al agriculturii bio și este el însuși un practicant al albinăritului, mândrindu-se cu numeroși stupi la celebrul său domeniu rural Highgrove House.

În concordanță cu pasiunea sa pentru munca în domeniul mediului, în special ca fost Prinț de Wales, actualul rege e cunoscut pentru că susține fermele eco. Ba chiar Charles a petrecut destul timp călătorind în jurul țării și încurajând copiii să se implice prin diverse proiecte, cum ar fi crearea de zone prietenoase cu albinele - care sunt vitale pentru polenizare și, în consecință, pentru culturi.

David Beckham i a dat miere lui Charles   GettyImages 1255807253 jpg

Interacțiunea regelui cu David Beckham vine la doar câteva săptămâni după ce fostul star al echipei Manchester a fost acuzat online că "cerșește să fie încoronat cavaler", deoarece a distribuit o postare în urma încoronării regelui.

Totuși, David Beckham și soția sa, Victoria Beckham, au lipsit de la evenimentul propriu-zis al încoronării, cu toate că s-au aflat zilele acelea la Londra, însă au făcut totul pentru a sărbători acasă. Ei au petrecut weekendul Încoronării împreună cu fostul soț al Madonnei, cineastul Guy Richie, și cu soția sa acestuia, marcând ocazia cu o sărbătoare fastuoasă.

FOTO: Getty ImagesRecente pe Ok! Magazine

harry archie meghan markle jpeg
Nunta Prințesei Madeleine a Suediei cu Christopher O'Neill, în 2013, Foto Getty (6) jpg
Andrea Casiraghi si familia profimedia 0779914475 jpg
Prințul William, Prințul Harry  sursa   Shutterstock jpg
Hussein si Rajwa profimedia 0780889565 jpg
Kate si William getty jpg
George, Charlotte și Louis, copiii Wales, Getty (3) jpg
Regina Camilla la Garden Museum (2) jpg
Prințesa Eugenie și Jack Brooksbank, Getty jpg
Charlene de Monaco profimedia 0780585767 jpg
Regina Letizia profimedia 0781947731 jpg
Prințul Harry  foto   Gettyimages jpg
Kate Middleton, Prințesa de Wales, la rugby, Foto Profimedia (1) jpg
charles si camilla profi 8 jpg
diana si harry   profimedia jpg
printesa diana printul william jpg
Regele Charles a revenit la Londra (2) jpg
Meghan Markle  foto   GettyImages jpg