De când a slăbit, Principesa Sofia a României parcă a întinerit. Iat-o în cele mai recente fotografii

24 iunie, 2021
1 principesa sofia inainte si dupa png png

Sora mai mică a Majestăţii Sale Margareta e transformată complet. De când s-a stabilit în România, aceasta şi-a schimbat stilul de viaţă, iar rezultatele sunt uimitoare.

Din 2018, cea de-a patra fiică a Regelui Mihai şi a Reginei Ana a decis să-i rămână alături surorii sale mai mari, Margareta, care a preluat şefia Casei Regale Române. Fotografă profesionistă, Principesa Sofia s-a făcut cunoscută publicului român prin expoziţiile sale de artă, dar şi prin albume publicate la Curtea Veche. Dar, de doi ani încoace, a preluat şi din obligaţiile de Palat, reprezentând Familia Regală Română la diverse evenimente oficiale şi întâlniri publice.

Deunăzi, Principesa Sofia a fost în vizită la Cisnădioara, din judeţul Sibiu, la inaugurarea primei expoziţii de artă în România a Arhiducesei Gabriela de Habsburg - o artistă consacrată. E vorba despre 20 de sculpuri din oţel inoxidabil de diferite dimensiuni şi litografii incluse în expoziţia “Spaţiu între – In between”, care este deschisă publicului până pe 5 septembrie 2021.

Cele două artiste cu sânge albastru au profitat de ocazie şi au luat parte şi la o slujbă ţinută în vechea Biserică Evanghelică, iar luni, în a doua zi de Rusalii, Principesa Sofia şi Arhiducesa Gabriela de Habsburg au asistat la sărbătoarea Sfintei Treimi, la Biserica Ortodoxă din Cisnădioara. 

19 principesa sofia si arhiducesa gabriela de habsburg jpg jpeg

Pe lângă reuniunea acestor două talente, n-am putut să nu observăm noul tonus afişat de Principesa Sofia care,

. La fel ca Principesa Maria, sora sa mai mică, Principesa Sofia pare să fi adoptat un nou regim de viaţă la stabilirea sa în România, care-i priieşte de minune. Cu câteva kilograme bune în minus, aceasta pare mult mai energică şi vădit întinerită. În plus, ne bucurăm s-o vedem participând atât de des la viaţa socială.

Mai puţin cunoscută publicului, cea de-a patra fiică a Regelui Mihai şi a Reginei Ana s-a născut la Palatul Tatoi din Atena, Grecia, pe 29 octombrie 1957. Naşa sa de botez a fost Regina Sofía a Spaniei, verişoara primară a regelui Mihai.

În ianuarie 1990, Principesa Sofia şi Principesa Margareta au păşit pentru prima dată pe pământ românesc.

Principesa Sofia are o fiică, pe Elisabeta-Maria Biarneix, care s-a născut la Argenteuil, Franţa, în 1999. Fiica sa poartă numele celor două Regine ale României, Regina Elisabeta şi Regina Maria. După divorţul de tatăl Elisabetei-Maria, Principesa Sofia a locuit în Franţa împreună cu fiica sa.

FOTO: Daniel Angelescu/Casa RegalăRecente pe Ok! Magazine

Printul Harry mesaj WellChild jpg
Printul Edward si Contesa de Wessex Sophie   profimedia 0746501122 jpg
sarah ferguson jpg
kate middleton meghan markle pippa jpeg
harry si meghan jpg
Regina Letizia a Spaniei, în vacanta (2) jpg
Kate Middleton în dungi, Profimedia (3) jpg
Rania profimedia 0753897804 jpg
Prințul Harry cu verișoarele Eugenie și Beatrice jpg
Mike si Zara Tindall   GettyImages 1323667056 jpg
Sophie, Contesa de Wessex   GettyImages 1245285993 jpg
camilla-  meghan-  charles- harry-william- kate ( ok magazine)
Kate Middleton și William și au dus copiii la școală jpg
Printesa Anne in vizita la regimentul Husarilor Regali la baza NATO din Estonia   pagina oficiala (8) jpg
meghan markle 1 jpg
Carole Middleton colaj jpg
Regina Elisabeta la Palatul Holyroodhouse   profimedia 0340857569 jpg
Printesa Anne si Camilla Parker jpeg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}