De ce Camilla a readus-o în sânul Familiei Regale pe incomoda Sarah Ferguson?

8 februarie, 2023

O sursă regală spune că Fergie este "suficient de inteligentă pentru a-i face jocul" noii regine consoarte și pentru a-și da seama că aceasta este "mâna forte din spatele Regelui".

sarah ferguson jpg

Dragostea Ducesei de York pentru cai și toleranța pe care a arătat-o atâția ani față de Camilla i-a adus cea mai mare recompensă acum, anume să fie primită înapoi în rândul Familiei Regale, după despărțirea ei de Prințul Andrew în 1992 și toate scandalurile în care a intrat, de-a lungul anilor. Și asta o spune o sursă din interiorul Palatului!

Acest lucru ar fi fost de neconceput dacă Regina Elisabeta a II-a sau Prințul Philip ar mai fi fost în viață, soțul reginei considerând că ea era "dincolo de orice limită", potrivit biografului său, Gyles Brandreth.

"Camilla o place pe Sarah. Amândouă provin din rândul nobilimii", a declarat o sursă pentru "The Mail on Sunday". "Au în comun dragostea pentru cai, iar Fergie va fi suficient de inteligentă pentru a-i face jocul Camillei și pentru a realiza că ea este mâna forte din spatele Regelui. Că trebuie să fie drăguță cu ei și să îi susțină"

Sarah Ferguson, invitată să revină în sânul Familiei Regale

"Mail Online" relatează că această legătură dintre Sarah Ferguson și Regina Camilla a fost întărită de Crăciun, când Fergie a fost invitată să se alăture Familiei Regale pentru Sărbătorile de la Sandringham. În anii precedenți, fostul ei soț, Prințul Andrew, și fiicele lor, Prințesele Beatrice și Eugenie, erau nelipsiți, dar Sarah nu primea o invitație, fiind considerată o paria, o exclusă din rândurile lor și o persoană cu o influență negativă pentru ceilalți membri - iar întâlnirea tradițională a Familiei fiind mereu organizată de Prințul Philip! De data aceasta, nu a fost invitată doar la masa de Crăciun, ci și la ședința foto din Boxing Day.

De ajutor a fost și faptul că, deși sunt divorțați, ea și Prințul Andrew au reluat legătura și locuiesc din nou împreună - ba chiar au primit și dreptul de-a folosi Royal Lodge din Windsor. În plus, cei doi și-au luat angajamentul de-a avea grijă de câinii Corgi ai regretatei suverane.

2 sarah ferguson 1 jpg jpeg

"Există sentimentul că, indiferent de defectele personale ale lui Sarah - și ea poate fi ca Marmite în această privință - a fost o mamă bună pentru fete și loială lui Andrew." Mai mult, Sarah Ferguson nu a trădat niciodată monarhia și a fost chiar o apropiată a lui Charles. Iar Regina Camilla are nevoie de tot sprijinul de care se poate folosi pentru a-și consolida poziția și a-i asigura și lui Charles un anturaj confortabil. Și dacă asta înseamnă să-și revigoreze vechile prietenii, de ce nu?

FOTO: ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Camilla William si Kate GettyImages 1241283589 jpg
Meghan Markle, Getty (5) jpg
Isla Elizabeth Phillips, Profimedia (4) jpg
Regele Charles, Lady Di, Camilla  foto   GettyImages jpg
Printul Francois, mezinul Marelui Duce Guillame de Luxemburg si al lui Stephanie de Luxemburg (1)   pagina oficiala jpg
Regina Maxima   profimedia 0766182987 jpg
Regele Charles   profimedia 0749026857 jpg
Charlotte Casiraghi profimedia 0765270880 jpg
Kate Middleton ii fura stilul lui Meghan Markle jpg
Meghan Markle si Printul Harry jpeg
Regina Camilla în Germania (8) jpg
Camilla foto getty jpg
Sussex, Harry și Meghan (1) jpg
Sofia și Carl PNG
Kate Middleton Prințul William  foto   GettyImages jpg
Prințul Harry și Meghan Markle la Gala Ripple of Hope, 2022, Getty (5) jpg
Letizia profimedia 0765503415 jpg
FotoJetRegiiUK jpg