De ce Camilla a readus-o în sânul Familiei Regale pe incomoda Sarah Ferguson?

8 februarie, 2023

O sursă regală spune că Fergie este "suficient de inteligentă pentru a-i face jocul" noii regine consoarte și pentru a-și da seama că aceasta este "mâna forte din spatele Regelui".

sarah ferguson jpg

Dragostea Ducesei de York pentru cai și toleranța pe care a arătat-o atâția ani față de Camilla i-a adus cea mai mare recompensă acum, anume să fie primită înapoi în rândul Familiei Regale, după despărțirea ei de Prințul Andrew în 1992 și toate scandalurile în care a intrat, de-a lungul anilor. Și asta o spune o sursă din interiorul Palatului!

Acest lucru ar fi fost de neconceput dacă Regina Elisabeta a II-a sau Prințul Philip ar mai fi fost în viață, soțul reginei considerând că ea era "dincolo de orice limită", potrivit biografului său, Gyles Brandreth.

"Camilla o place pe Sarah. Amândouă provin din rândul nobilimii", a declarat o sursă pentru "The Mail on Sunday". "Au în comun dragostea pentru cai, iar Fergie va fi suficient de inteligentă pentru a-i face jocul Camillei și pentru a realiza că ea este mâna forte din spatele Regelui. Că trebuie să fie drăguță cu ei și să îi susțină"

Sarah Ferguson, invitată să revină în sânul Familiei Regale

"Mail Online" relatează că această legătură dintre Sarah Ferguson și Regina Camilla a fost întărită de Crăciun, când Fergie a fost invitată să se alăture Familiei Regale pentru Sărbătorile de la Sandringham. În anii precedenți, fostul ei soț, Prințul Andrew, și fiicele lor, Prințesele Beatrice și Eugenie, erau nelipsiți, dar Sarah nu primea o invitație, fiind considerată o paria, o exclusă din rândurile lor și o persoană cu o influență negativă pentru ceilalți membri - iar întâlnirea tradițională a Familiei fiind mereu organizată de Prințul Philip! De data aceasta, nu a fost invitată doar la masa de Crăciun, ci și la ședința foto din Boxing Day.

De ajutor a fost și faptul că, deși sunt divorțați, ea și Prințul Andrew au reluat legătura și locuiesc din nou împreună - ba chiar au primit și dreptul de-a folosi Royal Lodge din Windsor. În plus, cei doi și-au luat angajamentul de-a avea grijă de câinii Corgi ai regretatei suverane.

2 sarah ferguson 1 jpg jpeg

"Există sentimentul că, indiferent de defectele personale ale lui Sarah - și ea poate fi ca Marmite în această privință - a fost o mamă bună pentru fete și loială lui Andrew." Mai mult, Sarah Ferguson nu a trădat niciodată monarhia și a fost chiar o apropiată a lui Charles. Iar Regina Camilla are nevoie de tot sprijinul de care se poate folosi pentru a-și consolida poziția și a-i asigura și lui Charles un anturaj confortabil. Și dacă asta înseamnă să-și revigoreze vechile prietenii, de ce nu?

FOTO: Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Meghan Markle  GettyImages jpg
Regele Charles și Regina Camilla portret oficial 2 png
Prințul William în vizită la o fermă urbană, GettyImages (4) jpg
Majestatea Sa Margareta la Turnu Severin FOTO Daniel Angelescu, Casa Majestății Sale (1) jpeg
FotoJet Meghan și gemul jpg
Kate și Carole Middleton  jpg
FotoJet Maxima jpg
Prințesa Charlotte și Prințul Louis profimedia 0867105943 jpg
Printul Christian al Danemarcei la majorat   Casa Regala daneza (4) jpg
Charlene și Albert de Monaco împreună cu copiii în Germania, la Hamburg, Foto GettyImages (9) jpg
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
Meghan Markle Regele Charles jpg
Prințul William Foto Getty images jpg
Kate Middleton în alb, Profimedia jpg
Regele Frederik și Regina Mary, portret de gală PNG
Majestatea Sa Margareta și Principele Radu în vizită la comunitățile dunărene   FOTO Daniel Angelescu, Casa Majestății Sale (5) jpeg
Meghan Markle în doliu, Profimedia jpg
Printesa Beatrice   GettyImages 1251110853 jpg