De ce Durek Verrett nu se mai căsătorește cu Martha Louise a Norvegiei?

2 februarie, 2023

Logodit în iunie 2022 cu fiica cea mare a regilor norvegieni, controversatul șaman a fost nevoit să își amâne nunta din cauza unor probleme grave de sănătate.

Printesa Martha Louise a Norvegiei si logodnicul sau, Durek Verrett 2   Instagram jpg

Durek Verrett și Martha Louise a Norvegiei au fost nevoiți să lupte pentru povestea lor de dragoste, să ignore toate gurile rele care nu le dădeau prea multe șanse împreună, apoi să aștepte cu răbdare până când restricțiile pandemiei de Covid-19 s-ar fi relaxat - ambii fiind la o distanță de... un ocean unul de altul. Toate acestea pentru a putea avea, în sfârșit, dreptul de a se căsători. După anunțul logodnei lor din iunie 2022, fiica Regelui Harald al V-lea, care între timp renunțase la îndatoririle sale oficiale cu puțin timp înainte de Sărbătorile de iarnă, radia de fericire la ideea că va deveni în curând doamna Verrett. Însă acest pas... e pus din nou în așteptare.

"Am suferit o leziune cerebrală"

Frumoasele lor planuri de nuntă s-au năruit acum. Martha Louise a Norvegiei va trebui să mai aștepte o vreme să îmbrace rochia de mireasă, până când Durek Verrett, viitorul ei soț, se va vindeca. Acesta suferă de probleme grave la rinichi și preferă să amâne acest moment.

Boala de care suferă i-a afectat viața încă din adolescență lui Durek. Și, dacă în ultimii ani părea să se fi stabilizat, recent a avut o nouă cădere. El a vorbit deschis despre suferința sa într-un podcast al lui Roxie Nafousie. "Am avut tensiune arterială ridicată, ca și tatăl și bunicul meu, dar nu am luat-o niciodată în serios. Boala mi-a distrus rinichii și am intrat în stop cardiac", a spus el, înainte de a adăuga: "A fost unul dintre cele mai importante momente din viața mea. Am fost mort timp de aproximativ patru minute și jumătate. Iar când am fost resuscitat, am suferit o leziune cerebrală. Am stat într-un scaun cu rotile aproape doi ani și am avut nevoie de dializă timp de opt ani."

Durek Verrett, în așteptarea unui donator

Prințesa Martha Louise vrea să se mărite cu șamanul Verrett jpg

Vădit îndrăgostită de șamanul ei, pentru care a și renunțat la tilul său de prințesă, Martha Louise a Norvegiei ar fi fost dispusă să-i doneze un rinichi, potrivit presei nordice. Durek a negat rapid acest lucru, susținând că viitoarea sa soție nu va fi donatorul la care încă speră, deoarece rinichiul ei nu este compatibil. Prin urmare, aceștia vor trebui să aștepte un donator compatibil. Numai după o astfel de operație de transplant, urmată de o remisiune completă, Durek Verrett ar fi de-acord să se mai căsătorească.

Acest bărbat foarte controversat, care provoacă multe tensiuni în Regat, ar fi explicat că, dacă nu este în deplinătatea mijloacelor și emoțiilor sale, nu are rost să se căsătorească cu cea pe care o iubește. Lucru pe care l-a declarat și pentru revista germană Bild, care l-a intervievat pe această temă: "Atâta timp cât nu am un nou rinichi, planurile de nuntă sunt în așteptare. Nu vreau să ajung la altar și să mă gândesc la problemele mele de sănătate! Aceea ar trebui să fie cea mai fericită zi din viața noastră."

FOTO: ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Camilla William si Kate GettyImages 1241283589 jpg
Meghan Markle, Getty (5) jpg
Isla Elizabeth Phillips, Profimedia (4) jpg
Regele Charles, Lady Di, Camilla  foto   GettyImages jpg
Printul Francois, mezinul Marelui Duce Guillame de Luxemburg si al lui Stephanie de Luxemburg (1)   pagina oficiala jpg
Regina Maxima   profimedia 0766182987 jpg
Regele Charles   profimedia 0749026857 jpg
Charlotte Casiraghi profimedia 0765270880 jpg
Kate Middleton ii fura stilul lui Meghan Markle jpg
Meghan Markle si Printul Harry jpeg
Regina Camilla în Germania (8) jpg
Camilla foto getty jpg
Sussex, Harry și Meghan (1) jpg
Sofia și Carl PNG
Kate Middleton Prințul William  foto   GettyImages jpg
Prințul Harry și Meghan Markle la Gala Ripple of Hope, 2022, Getty (5) jpg
Letizia profimedia 0765503415 jpg
FotoJetRegiiUK jpg