De ce l-a chemat Prinţul Philip pe Charles de urgenţă în spital? "A vrut să vorbească cu el despre momentul în care va deveni capul familiei"

3 martie, 2021
2 regina jpg jpeg

Lucrurile sunt din ce în ce mai îngrijorătoare legate de starea de sănătate a Prinţului Philip.

So┼úul ├«n v├órst─â de 99 de ani al Reginei Elisabeta a fost transferat, ieri, ├«ntr-un al doilea spital din Londra, specializat pe afec┼úiunile de inim─â, ┼či nimeni nu poate da un pronostic legat de starea acestuia.

Mai mult, fostul secretar de presă al casei regale, Dickie Arbiter, a declarat presei britanice că Philip l-ar fi chemat de urgenţă la spital, zilele trecute, pe fiul lui cel mare, Prinţul Charles, pentru a discuta viitorul monarhiei.

2 printul charles australia 4 jpg jpeg
stanga
dreapta
2 printul charles australia 4 jpg jpeg
2 regina jpg jpeg

"Omul are 99 de ani ┼či a fost tratat pentru o infec┼úie. Eu cred c─â o s─â ias─â cu bine din asta ┼či-o s─â se ├«ntoarc─â la Windsor. Dar, ├«ntr-un final, va veni ziua ├«n care va muri ┼či cred c─â despre asta a vrut s─â vorbeasc─â cu Charles, despre momentul ├«n care el va deveni capul familiei." 

Dup─â aceast─â ├«nt├ólnire de urgen┼ú─â cu Prin┼úul Charles, care a c─âl─âtorit de la re┼čedin┼úa sa din Gloucestershire p├ón─â la spitalul din Londra ├«n care se afla tat─âl s─âu, Philip nu va mai avea voie s─â fie vizitat de al┼úi membri ai familiei regale, cu excep┼úia cazului ├«n care starea lui de s─ân─âtate se va ├«nr─âut─â┼úi. Chiar ┼či a┼ča, unii observatori regali sus┼úin c─â, dup─â ce a ie┼čit de la ├«nt├ólnirea cu tat─âl s─âu, Prin┼úul Charles a p─ârut c-ar fi pl├óns. 

Pe de alt─â parte, criticii Ducilor de Sussex sus┼úin c─â este de prost gust faptul c─â ace┼čtia vor fi eroii unui interviu controversat despre familia regal─â britanic─â, acordat lui Oprah Winfrey, chiar ├«n aceast─â perioad─â ├«n care bunicul lui Harry se lupt─â pentru via┼úa lui.Recente pe Ok! Magazine

Leti (7) jpg
Prin┼úesa mo┼čtenitoare Victoria a Suediei Lisbon (3) jpg
printul charles jpg
andrew4 jpg
Principele Nicolae și Alina 23 jpg
regina profimedia 0703482714 jpg
Regina Elisabeta jubileu jpg
beatrice profimedia 0700806593 jpg
Prin┼úul mo┼čtenitor Frederik al Danemarcei ┼či prin┼úesa Mary OK Mag jpg
Meghan Markle și Harry OK Mag jpg
Printul Paul nu a fost recunoscut niciodata de Regele Mihai jpg
Prin╚Ťesa Beatrice de York ╚Öi so╚Ťul Edoardo Mapelli Mozzi jpg
Kate Ziua Armatei (2) jpg
FotoJet (28) jpg
Prin╚Ťesa Diana cu Harry ╚Öi Will (4) jpg
letizia leonor profimedia 0702872001 jpg
Alina Maria si Nicolae al Romaniei in costum popular romanesc de Sanziene (5) jpg
Prin╚Ťul William ╚Öi Prin╚Ťul George jpg