De ce Meghan Markle nu e de-acord ca cei mici să ia parte la încoronarea bunicului lor?

29 martie, 2023

Ducesa de Sussex nu vrea ca Archie și Lilibet să-l vadă pe Regele Charles al III-lea, iar un psihoterapeut pare să fi găsit și explicația.

meghan markle 1 jpg

Șansele ca Prințul Harry și Meghan Markle să participe la încoronarea Regelui Charles al III-lea scad pe zi ce trece. Și, în spatele întârzierii răspunsului lor, s-ar afla chiar această nemulțumire a Ducesei de Sussex, care răscolește încă o dată relația ei cu Palatul. 

Meghan Markle nu vrea ca cei doi copii ai ei, Prințul Archie și Prințesa Lilibet, să îl vadă pe Regele Charles al III-lea pentru că încă îl învinovățește pe acesta că i-a forțat să părăsească Marea Britanie. Cine spune asta? Psihoterapeutul Eduardo Omeltech a făcut aceste comentarii la o zi după ce Prințul Harry s-a prezentat în mod surprinzător la Înalta Curte din Londra, la începutul unui proces pe care el și alte persoane l-au intentat împotriva editorului "Daily Mail", Associated Newspapers, legat de presupuse încălcări ale vieții private.

Potrivit celor de la express.co.uk, Eduardo Omeltech, care se descrie ca fiind un specialist în energie și emoții, crede că Ducii de Sussex sunt departe de a-și repara relația cu Regele și cu ceilalți membri ai Familiei Regale de rang înalt, în urma consecințelor Megxit.

În condițiile în care încoronarea Regelui Charles al III-lea, stabilită pentru 6 mai, se apropie cu pași repezi, iar cuplul locuiește acum în California, încă nu este clar dacă Prințul Harry, soția sa, Meghan, sau vreunul dintre copiii lor va participa la eveniment.

Meghan Markle, Printul Harry jpeg

Același Eduardo Omeltech susține că, în cele din urmă, decizia de-a face un armistițiu este posibil să fie lăsată la latitudinea fostei actrițe din "Suits", mai degrabă decât a soțului ei. "Mai mult ca sigur, Meghan va fi cea care va decide dacă vor oferi o ramură de măslin. Dar, în prezent, nu vrea ca cei doi copii ai săi să-și vadă bunicul, deoarece consideră că el este vinovat pentru faptul că au fost nevoiți să părăsească Familia Regală. Probabil că va fi o decizie pe care o va lua destul de repede și spontan, dar odată ce a luat această decizie, Prințul Harry va fi de acord cu ceea ce vrea ea."

Referindu-se la ceea ce trebuie să facă acum Ducele de Sussex, psihoterapeutul a sugerat că ar trebui să treacă peste evenimentele din ultimii ani. "Harry trebuie să gândească strategic acum și să se concentreze pe următorul capitol, nu să încerce să nege lucrurile care s-au întâmplat în trecut. Ceea ce are nevoie el acum este să se concentreze pentru a privi înainte, și pentru a nu ține trecutul în prezent. Dacă nu o face, acest lucru îl va consuma și mai mult."



Recente pe Ok! Magazine

FotoJet Harry și dublura de la Met Gala jpg
Prințul Albert și Prințesa Caroline foto Facebook jpg
Marele Duce Henri, Marea Ducesa Maria Teresa, Marele Duce Guillaume, Marea Ducesa Stephanie, Printul Charles si Printul Francois   FOTO Kary Barthelmey, Maison du Grand Duc (1) jpg
Kate Middleton și Prințul William la Ziua Commonwealth (2) jpg
Regele Charles si Zara Tindall la Royal Windsor Horse Show   profimedia 0870758489 jpg
Regina Mary Regele Frederik și Regii Suediei profimedia 0870697321 jpg
Prințul Harry cu Regele Charles și Prințul Archie  foto   GettyImages jpg
Regina Letizia a Spaniei Foto Prodimedia (1) jpg
Regina Letizia a Spaniei, GettyImages (4) jpg
Regele Frederik si Regina Mary ai Danemarcei Foto Profimedia (2) jpg
Nicolae si Alina ai Romaniei de Paște2 jpg
Prințul Archie și Prințesa Lilibet jpg
Kate Middleton Prințul William Foto Profimedia jpg
Sir Christopher Ghika si regina Elisabeta a II a   GettyImages 1324680595 jpg
Regele Frederik și Regina Mary ai Danemarcei Foto Profimedia (9) jpg
Kate Middleton și sora ei, Pippa Middleton  foto   Profimedia jpg
Majestatea Sa Margareta de Florii 2024   FOTO Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale jpeg
Kate Middleton  foto   GettyImages jpg