De ce Meghan ┼či Harry nu vor onora invita┼úia reginei de a petrece ├«mpreun─â Cr─âciunul? Este prima s─ârb─âtoare f─âr─â prin┼úul Philip

18 noiembrie, 2021
1 fotojet 7 jpg jpeg

De┼či regina Elisabeta i-a invitat s─â petreac─â Cr─âciunul ├«mpreun─â cu familia regal─â, se pare c─â ducii de Sussex nu sunt ├«nc├ónta┼úi de o eventual─â ├«mp─âcare.

├Än ciuda problemelor de s─ân─âtate cu care se confrunt─â suverana ├«n ultimul timp, a faptului c─â este primul Cr─âciun ├«n care este v─âduv─â, ducii de Sussex par de piatr─â. Potrivit unor surse regale care au declarat ├«n exclusivitate pentru PageSix, prin┼úul Harry ┼či Meghan nu au nicio inten┼úie s─â petreac─â ├«n Anglia primul Cr─âciun cu Lilibet.

Ducii de Sussex au primit o invita┼úie s─â se al─âture ├«ntregii familii regale la Sandringham de Cr─âciun, dar, spun exper┼úii regali, nu au nicio inten┼úie s─â o onoreze. Acest Cr─âciun poate fi unul foarte important ├«n familia regal─â britanic─â. Maiestatea Sa nu se simte bine ├«n ultimul timp ┼či faptul c─â a invitat pe toat─â lumea poate fi un semnal de alarm─â. S─â nu uit─âm c─â acela┼či lucru l-a f─âcut ┼či tat─âl s─âu, c├ónd a sim┼úit c─â se apropie sf├ór┼čitul. Regele George al VI-lea al Regatului Unit a reunit ├«ntreaga familie pentru un ultim Cr─âciun magic, abundent ├«n sfaturi de via┼ú─â pentru fiecare ├«n parte.

stanga
dreapta
2 fotojet 7 jpg jpeg
3 meg si harry 2 jpg jpeg
4 profimedia 0641629486 jpg jpeg
5 regina 7 jpg jpeg
6 regina 8 jpg jpeg
7 profimedia 0641138467 jpg jpeg

Dac─â a┼ča va decide soarta mai t├órziu, c─â acesta va fi fost ultimul Cr─âciun al celei mai longevive suverane, regretele de a nu participa probabil c─â ├«i vor n─âp─âdii pe intransigen┼úii duci de Sussex.

Exper┼úii regali care au comentat pentru sursa citat─â au explicat: ÔÇŁEste primul Cr─âciun al suveranei f─âr─â prin┼úul Philip. Am fi sperat c─â ┼či-ar dori s─â ├«i fie al─âturiÔÇŁ, cu referire, desigur, la Meghan Markle ┼či prin┼úul Harry, mai ales c─â micu┼úa Lilibet nu a vizitat niciodat─â Anglia ┼či ├«i mai poart─â ┼či numele reginei.

├Än fiecare an de Cr─âciun, regina transmite tradi┼úionalul mesaj de Cr─âciun, ├«ntocmai cum a transmis ┼či mesajul pentru summit-ul COP26 la care nu a putut fi prezent─â.

Foto: Profimedia