De ce nu a divorțat încă Infanta Cristina de Iñaki Urdangarin la un an de la despărțire?

31 ianuarie, 2023

La un an de la despărțire, fiica Reginei Sofia și a Regelui Juan Carlos nu a pus capăt căsniciei cu fostul handbalist și există mai multe teorii diferite cu privire la motivul pentru care au rămas împreună.

infanta cristina a spaniei (2) jpg

Povestea complicată a despărțirii Infantei Cristina și a lui Iñaki Urdangarin pare să nu aibă sfârșit. La un an după ce au anunțat că au decis să "întrerupă relația maritală", pe 24 ianuarie 2022, și în ciuda faptului că el are deja o nouă relație cu Ainhoa Armentia, sora Regelui Felipe al Spaniei nu a semnat încă divorțul.

Relatarea despărțirii cuplului regal a fost făcută publică nu doar prin comunicate de presă, ci și printr-o carte scrisă de Paloma Barrientos și intitulată "Los secretos de la infanta", în care se arată că Iñaki îi fusese deja infidel încă de la începutul relației cu Ainhoa, dar acest ultim derapaj ar fi fost picătura care a umplut paharul și a provocat ruptura definitivă.

Ce s-a întâmplat între Infanta Cristina și fostul handbalist?

Iñaki Urdangarin și fiica Reginei Sofia a Spaniei au pus capăt celor 25 de ani de căsnicie, după o "bombă" mediatică, când revista "Lecturas" a publicat, pe coperta din 19 ianuarie 2022, o fotografie cu fostul handbalist ținându-se de mână cu Ainhoa Armentia pe o plajă din partea franceză a Țării Bascilor, Ainhoa fiind o colegă a lui de la cabinetul de avocatură Imaz Asociados din Vitoria.

Fostul Duce de Palma de Mallorca s-a stabilit acolo, după ce a fost trimis la închisoare pentru scandalul Noóos, cu infracțiuni fiscale, în care a fost implicată Infanta Cristina. De altfel, deși s-a demonstrat că a fost nevinovată, fiica Reginei Sofia a îndurat și ea exilul cu Urdangarin, la Washington și Geneva, pentru ca în cele din urmă dovezile infidelității lui să ajungă în paginile revistei - după ce Cristina primise anterior și un e-mailul în care Iñaki era acuzat că a înșelat-o cu soția unui coechipier de la Barça.

Totul s-a întâmplat cu puțin timp înainte ca Urdangarin să fie eliberat condiționat. El ar fi trebuit să se întoarcă în Elveția împreună cu soția sa și cu fiica lor, Irene. Și, deși Cristina a spus clar: "Nu va exista nici o reconciliere sau iertare", cei doi soți continuă să se vadă și au petrecut și vara împreună cu copiii lor la Bidart, un loc preferat al familiei Urdangarin, și au mers și în Statele Unite, pentru a asista la nunta a doi dintre nepoții lui Iñaki, Ignacio și Nuala Flood.

Explicația, însă, ar sta într-o clauză a divorțului dorit de Infanta Cristina, în care a cerut în mod expres ca Ainhoa Armentia să nu se apropie în niciun moment de cei patru copii ai săi.

În aceste condiții, Iñaki Urdangarin vrea să găsească o cale prietenoasă de-a se îndepărta de Familia Regală spaniolă și să-și continue planurile, aparent foarte stabile, cu Ainhoa, care a cerut divorțul de soțul ei și l-a obținut aproape imediat.

Cea mai recentă presupunere cu privire la motivul pentru care Infanta și fostul handbalist întârzie procesul de semnare a divorțului, care i-ar permite lui să se recăsătorească cu iubita sa, este că așteaptă ca Irene să atingă vârsta majoratului, pentru a nu fi pusă în discuție custodia ei.



Recente pe Ok! Magazine

Harry și William în uniforme, GettyImages jpg
Kate Middleton William Camilla și Charles foto GettyImages 1343663306 jpg
Prințul Louis Foto Profimedia (1) jpg
Regina Letizia și Regele Felipe Foto Profimedia (2) jpg
Harry și Meghan profimedia 0801441590 jpg
Kate Middleton și Prințul William (1) jpg
Prințul Louis fotografie aniversară la 6 ani jpg
Lady Gabriella Kingston și Thomas Kingston, Profimedia jpg
Pippa, Carole și Kate Middleton, Profimedia (1) jpg
Kate Middleton și Louis  foto   GettyImages jpg
Kate Middleton în negru, GettyImages (1) jpg
Printesa Isabella a Danemarcei Foto Getty Images jpg
Wallis Simpson și Ducele de Windsor   GettyImages 3430676 jpg
Prințesa Charlene de Monaco la campionatul de rugby  GettyImages 2147944792 jpg
Regina Camilla Foto profimedia (6) jpg
FotoJetdeKent jpg
regele charles si william si harry jpg
Meghan Markle cu Kelly McKee Zajfen pt Alliance of Moms   FOTO Instagram (1) jpg