Decor de iarnă de vis creat pentru gemenii Prințului Albert de Monaco

15 decembrie, 2022

Polul Nord pare să se fi mutat chiar în curtea Palatului Princiar, unde un tablou de iarnă cu reni și pinguini a fost amenajat pentru micuții moștenitori și invitații lor.

Copiii Printului Albert si ai Printesei Charlene de Monaco au propriul decor de iarna in curtea Palatului Princiar   Eric Mathon  Palais princier (9) jpg

Dacă, până zilele trecute, în curtea Palatului Princiar al Familiei Grimaldi trona un brad împodobit, flancat de cutii de cadouri supradimensionate, peste noapte tot acest decor a fost schimbat cu un altul, rupt parcă dintr-o carte cu povești, pentru a-i distra atât pe gemenii Prințului Albert și ai Prințesei Charlene de Monaco, cât și pe cei mai mici locuitori ai Principatului.

Copiii Printului Albert si ai Printesei Charlene de Monaco au propriul decor de iarna in curtea Palatului Princiar   Eric Mathon  Palais princier (2) jpg

Cu un tablou de iarnă populat cu figurine reprezentând reni, pinguini imperiali, iepurași și urși polari, ai spune că Polul Nord s-a mutat în curtea Palatului Princiar. Dar totul a fost realizat la cererea Prințului și Prințesei de Monaco, care și-au dorit pentru copiii lor un spațiu de joacă feeric. Iar surpriza a fost uriașă pentru micii moștenitori, aflați încă la vârsta la care mai cred în Moș Crăciun și spiridușii săi.

În același cadru de poveste, Prințul Moștenitor Jacques și Prințesa Gabriella au primit ieri și oaspeți, pe copiii din Principat, care au participat la un mic târg organizat ad-hoc de Casa de Grimaldi în curtea Palatului Princiar. Cei mici au primit dulciuri și cadouri chiar din mâinile lui Jacques și ale Gabriellei, care au fost secondați și de părinții lor, Prințesa Charlene și Prințul Albert. Asta în timp ce, pe fundal, se auzeau colinde de Crăciun, iar pe o scenă improvizată s-a ținut și un mic spectacol cu cântece și dansuri.

Și, chiar dacă întâlnirea prinților cu cei mai mici locuitori din Principatul Monegasc și cu părinții lor a fost una informală, un strop de eleganță tot a existat în ținutele celor patru, în care am remarcat dialogul cromatic între jacheta îmblănită a Gabriellei și vesta albastră elegantă a mamei sale.

FOTO: Eric Mathon / Palais princier



Recente pe Ok! Magazine

Kate Middleton în alb, Profimedia jpg
Regele Frederik și Regina Mary, portret de gală PNG
Majestatea Sa Margareta și Principele Radu în vizită la comunitățile dunărene   FOTO Daniel Angelescu, Casa Majestății Sale (5) jpeg
Meghan Markle în doliu, Profimedia jpg
Printesa Beatrice   GettyImages 1251110853 jpg
Prințul Archie și Prințesa Lilibet jpg
Samuel Chatto, nepotul Prințesei Margret, s a apucat de olărit   Instagram 7 (4) jpg
Regina Letizia Regele Felipe profimedia 0867585293 jpg
Sophie, Ducesa de Edinburgh, Profimedia (1) jpg
Prințul Christian al Danemarcei Foto Instagram Casa Regală Daneză (2) jpg
Prințul Nikolaos al Greciei și Prințesa Tatiana Foto GettyImages (5) jpg
Kate Middleton, Prințesa Charlotte  foto   Getty jpg
Prințesa Victoria a Suediei profimedia 0867505361 jpg
Kate Middleton și Prințul Louis  foto   GettyImages jpg
Regele Juan Carlos la regata   profimedia 0857530431 jpg
FotoJet Harry și Louis jpg
Prinţesa Haya de Iordaniei si Sarah Ferguson la evenimentul Fundatiei Maiden Factor   Instagram (7) jpg
Prințesa Beatrice și Edoardo Mapelli Mozzi, GettyImages jpg