Deși excluși de la Jubileul de Platină, Prințul Harry și Meghan Markle se întorc în Anglia cu copiii

9 mai, 2022

Deși Regina Elisabeta le-a interzis să participe la festivitățile Jubileului de Platină, Prințul Harry și Meghan Markle au anunțat că se întorc în Anglia cu copiii lor, Archie și Lilibet Diana.

regina meghan harry gettyimages 995178586 jpeg

Palatul Bukingham a anunțat că doar membrii activi ai familiei regale vor fi prezenți, anul acesta, la balconul reședinței reginei, cu ocazia paradei anuale, lucru care înseamă că Ducii de Sussex nu vor avea parte de această onoare, la fel ca Prințul Andrew și fiicele sale, Beatrice și Eugenie.

Ei bine, la doar 18 minute după ce palatul a comunicat acest lucru, Harry și Meghan au făcut public printr-o postare pe Twitter a prietenului lor, jurnalistul Omid Scobie, că o vor vizita pe regină în luna iunie și nu o vor face singuri, ci împreună cu copiii lor, Archie, de trei ani, și Lilibet, de 11 luni.

3 harry meg archie si lilibet jpg jpeg

În iunie va avea loc celebra paradă Trooping the Colour, care marchează aniversarea oficială a Reginei Elisabeta, una care anul acesta a împlinit 70 de ani de prezență pe tronul Angliei.

Chiar dacă nu vor fi prezenți la balcon, pe 2 iunie, așa cum s-a întâmplat până când aceștia au părăsit palatul, experții regali se tem că Harry și Meghan vor atrage toată atenția la festivitățile Jubileului de Platină, iar aceasta ar trebui să fie pe regină și familia regală activă.

1 harry meghan markle jpg jpeg

Deși au fost excluși de la balcon, e posibil ca Ducii de Sussex să fie invitați la alte evenimente jubiliare - care ar putea include slujba religioasă de la Catedrala Sf. Paul, de pe 3 iunie, acolo unde este așteptat să fie prezent și Prințul Andrew, celălalt exclus de la balconul regal.