Deși nu a ajuns încă în România, Prințul George are deja o proprietate lângă Viscri

31 mai, 2023

Micul prinț, viitor moștenitor al tronului Marii Britanii, a primit drept cadou de botez un teren în țara noastră.

Printul George are o proprietate in Romania jpg

Deși se credea că noul statut al lui Charles îl va împiedica să revină în România pe meleagurile atât de dragi lui din zona Viscri, iată că mai sunt doar câteva zile până când noul suveran al Marii Britanii se va întoarce să ne viziteze. Iar surpriza nu e doar că acum va fi întâmpinat oficial, ca șef al statului englez, ci și că va vizita unul dintre locurile peste care e stăpân... urmașul său la tron.

Scriind despre faptul că Regele Charles al III-lea se va retrage câteva zile, în luna iunie, în casa lui de la Viscri, cumpărată în 2006, publicația britanică ”Hello” a prins de veste că, pe lângă investițiile făcute de monarh în România, ar exista și un teren care îi aparține Prințului George. Asta chiar dacă fiul cel mare al Prințului William nu a ajuns până acum în țara noastră.

Din cele relatate de revista ”Hello”, ar fi vorba despre ”o pajiște cu flori sălbatice, care se află la doar o oră de mers cu mașina”. Nepotul Regelui Charles a primit această pajiște ca dar de botez de la contele Tibor Kalnoky, care este prieten apropiat al monarhului. La vremea respectivă, contele Kalnoky a explicat: "Dacă am fi trimis flori, acestea s-ar fi ofilit, așa că acesta este un cadou simbolic. Florile sălbatice sunt fragile ca și copiii nou-născuți. Acest cadou va proteja această zonă și va contribui la sensibilizarea publicului, astfel încât florile rare să poată fi protejate".

Deși George a primit cadoul în 2013, el încă nu s-a bucurat de el, însă localnicii sunt foarte mândri că Regele Charles are un motiv în plus să revină în satul lor.

Charles petrece de obicei câteva zile pe an în România, iar casa de oaspeți este apoi închiriată publicului. Este cunoscută sub numele de Casa Albastră și dispune de șapte dormitoare duble cu baie proprie, o sală de desen și de mese, un salon și o bucătărie. Proprietatea își ia numele de la nuanța albastră distinctă a clădirii, iar dormitoarele sunt mobilate exclusiv cu mobilier vechi transilvănean.

Cât privește pajiștea, nu a fost singurul cadou simbolic primit de Prințul George la botezul său. Mătușa sa, Pippa Middleton, i-a făcut un dar personalizat, după ce a contractat Wrightson and Platt, o companie care face mulaje de argint ale mâinilor și picioarelor de bebeluși, care sunt apoi gravate cu numele și data nașterii.

FOTO: Casa Regală, ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Kate Middleton (29) jpg
Meghan Markle și Prințul Harry la Invictus 2023, Getty (4) jpg
Kate Middleton si Meghan Markle jpg
printul george gettyimages 477003500 jpeg
harry, william, meghan, kate jpg
Mohamed Al Fayed cu Prințesa Diana foto  GettyImages jpg
Prințul Harry și Meghan Markle foto  Getty jpg
Kate și William, Earthshot, Getty (3) jpg
Regele Charles la Balmoral (6) jpg
Harry si Meghan GETTY jpg
costumul rosu purtat de Printesa Kate, acum si de Majestatea Sa Margareta  Profimedia, Casa Majestatii Sale jpg
Meghan Markle poze din culise 3 jpg
Kate Middleton și Prințul William foto  GettyImages jpg
India Hicks la nunta Dianei profimedia 0235756704 (5) jpg
Prințul Harry, Meghan Markle sursa  GettyImages jpg
Printesa Elisabeta a Belgiei a depus juramantul militar in fata tatalui sau, Regele Philippe al Belgiei  Casa Regala belgiana (1) jpg
Prințesa Anne și viceamiralul Sir Timothy Laurence, Getty (3) jpg
Majestatea Sa Margareta si Principele Radu in vizita din Spania  Casa Majestatii Sale (16) jpeg