Detaliul vestimentar purtat de Harry la proces pentru a-i face pe plac lui Meghan

5 aprilie, 2023

Experții regali au observat că ținuta purtată de mezinul Regelui Charles al III-lea în timpul vizitei fulger la Londra ar fi putut fi unul cu un mesaj subtil pentru soția sa.

Prințul Harry în Marea Britanie (6) jpg

Ceea ce pentru unii ar putea părea o exagerare pentru alții înseamnă decriptarea unui mesaj subliminal transmis de la distanță de Prințul Harry lui Meghan Markle. Iar cei care analizează în detaliu vestimentația și comportamentul Ducilor de Sussex știu prea bine că nimic din comunicarea lor nonverbală nu este ales la întâmplare.

De pildă, joia trecută, când Prințul Harry a participat la ultima zi a procesului său împotriva Associated Newspaper la Curtea Regală de Justiție din Westminster, Londra, acesta a purtat un costum gri și o cămașă de lux, despre care unii experți regali consideră că ar fi putut fi un "tribut subtil din punct de vedere vestimentar" adus soției sale, Meghan Markle.

Ce-i drept, pentru mulți faptul că Ducele de Sussex a purtat o cămașă albă de bună calitate nu înseamnă nimic. Și poate n-ar fi însemnat nici pentru comentatorii regali, dacă Harry nu și-ar fi descheiat sacoul pentru a lăsa la vedere un mic detaliu brodat pe partea de jos a cămășii: o albină aurie. Iar cunoscătorii într-ale modei știu prea bine că albina este semnul unei colecții exclusiviste pentru bărbați, anume Dior "Bee shirt", al cărei preț este de 800 de lire sterline (echivalentul a 1.000 de dolari).

Dar de ce crede un expert regal crede că ar fi putut fi un "gest emoționant de dragoste" față de Meghan Markle? Ei bine, stilista Miranda Holder, care este renumită pentru cunoștințele sale în materie de modă și pentru faptul că a lucrat cu celebrități precum Boy George și Vanessa Williams,  ne-a reamintit faptul că Dior este un brand preferat de Ducesa de Sussex, ea purtând în multiple ocazii oficiale rochii ale reputatei case de modă franceze.

Printul Harry la Londra  profimedia 0766294584 jpg

Mai mult, Meghan Markle deține mai ales binecunoscuta versiune personală a poșetei "Lady-D Lite", care a fost numită după Prințesa Diana, soacra lui Meghan, și are geanta ștampilată cu propria abreviere "DSSOS", care înseamnă "Ducesa de Sussex".

Cel mai probabil, cămașa a fost cumpărată chiar de ea, iar faptul că Harry a purtat-o la Londra, în contextul în care n-o avea aproape, dar a făcut gestul de a-i arăta că poartă chiar cămașa preferată de ea, da, poate fi un mesaj candid transmis de la distanță de cel care a lăsat Palatul pentru a o urma, oriunde în această lume.

FOTO: ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Regele Felipe cu Infanta Sofia si Printul William cu Printul George au urmarit finala UEFA  Casa Regala spaniola (2) jpg
Ket Middleton la Wimbledon GettyImages 2161386249 jpg
Kate și William, Wales, Getty (5) jpg
Kate Middleton sursa foto  GettyImages jpg
Masako și Naruhito ai Japoniei la nunta lor GettyImages 50938391 jpg
Kate Middleton cu familia foto  Profimedia jpg
Printul Jean Christophe Napoleon  Familia Bonaparte, Facebook jpg
William și Kate, Wales, Profimedia jpg
Regele Frederik si Regina Mary ai Danemarcei Foto Profimedia (2) jpg
Regele Jigme Khesar Namgyel Wangchuck si Regina Jetsun Pema ai Bhutanului in Mongolia la manastirea Gandantegchilen cu Jigme Namgyel  Casa Regala bhutaneza 15 jpg
Meghan Markle Prințul Harry și Serena Williams GettyImages 2161692638 jpg
Prințesa Kate, Prințul William, copiii Wales George, Charlotte, Louis, GettyImages (3) jpg
Harry și Meghan la Premiile Pat Tillman, Profimedia (3) jpg
Regele Felipe și Prințesa Leonor Foto Getty Images (8) jpg
Regele Charles GettyImages jpg
Prințul Carl Philip și Prințesa Sofia ai Suediei  Instagram (1) jpg
David Armstrong Jones, Conte de Snowdon, si Isabelle de la Bruyere  profimedia 0884660099 jpg
Regina Letizia a Spaniei și Felipe colaj getty images jpg