Detaliul vestimentar purtat de Harry la proces pentru a-i face pe plac lui Meghan

5 aprilie, 2023

Experții regali au observat că ținuta purtată de mezinul Regelui Charles al III-lea în timpul vizitei fulger la Londra ar fi putut fi unul cu un mesaj subtil pentru soția sa.

Prințul Harry în Marea Britanie (6) jpg

Ceea ce pentru unii ar putea părea o exagerare pentru alții înseamnă decriptarea unui mesaj subliminal transmis de la distanță de Prințul Harry lui Meghan Markle. Iar cei care analizează în detaliu vestimentația și comportamentul Ducilor de Sussex știu prea bine că nimic din comunicarea lor nonverbală nu este ales la întâmplare.

De pildă, joia trecută, când Prințul Harry a participat la ultima zi a procesului său împotriva Associated Newspaper la Curtea Regală de Justiție din Westminster, Londra, acesta a purtat un costum gri și o cămașă de lux, despre care unii experți regali consideră că ar fi putut fi un "tribut subtil din punct de vedere vestimentar" adus soției sale, Meghan Markle.

Ce-i drept, pentru mulți faptul că Ducele de Sussex a purtat o cămașă albă de bună calitate nu înseamnă nimic. Și poate n-ar fi însemnat nici pentru comentatorii regali, dacă Harry nu și-ar fi descheiat sacoul pentru a lăsa la vedere un mic detaliu brodat pe partea de jos a cămășii: o albină aurie. Iar cunoscătorii într-ale modei știu prea bine că albina este semnul unei colecții exclusiviste pentru bărbați, anume Dior "Bee shirt", al cărei preț este de 800 de lire sterline (echivalentul a 1.000 de dolari).

Dar de ce crede un expert regal crede că ar fi putut fi un "gest emoționant de dragoste" față de Meghan Markle? Ei bine, stilista Miranda Holder, care este renumită pentru cunoștințele sale în materie de modă și pentru faptul că a lucrat cu celebrități precum Boy George și Vanessa Williams,  ne-a reamintit faptul că Dior este un brand preferat de Ducesa de Sussex, ea purtând în multiple ocazii oficiale rochii ale reputatei case de modă franceze.

Printul Harry la Londra   profimedia 0766294584 jpg

Mai mult, Meghan Markle deține mai ales binecunoscuta versiune personală a poșetei "Lady-D Lite", care a fost numită după Prințesa Diana, soacra lui Meghan, și are geanta ștampilată cu propria abreviere "DSSOS", care înseamnă "Ducesa de Sussex".

Cel mai probabil, cămașa a fost cumpărată chiar de ea, iar faptul că Harry a purtat-o la Londra, în contextul în care n-o avea aproape, dar a făcut gestul de a-i arăta că poartă chiar cămașa preferată de ea, da, poate fi un mesaj candid transmis de la distanță de cel care a lăsat Palatul pentru a o urma, oriunde în această lume.

FOTO: Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Regele Frederik și Regina Mary ai Danemarcei Foto Profimedia (9) jpg
Kate Middleton și sora ei, Pippa Middleton  foto   Profimedia jpg
Majestatea Sa Margareta de Florii 2024   FOTO Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale jpeg
Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
Prințul William la meci, Profimedia jpg
king charles jpeg
Meghan Markle și Harry OK Mag (4) jpg
Prințesa Rajwa a Iordaniei Foto Profimedia jpg
Principele Nicolae jpg
Prințesa Charlotte a împlinit 9 ani foto Instagram
 Prinţesa Catharina-Amalia a Ţărilor de Jos (© RVD - Gemmy Woud-Binnendijk / Royal House of the Netherlands)
Prințesa Estelle și Prințesa Victoria a Suediei profimedia 0869167968 jpg
Regele Frederik și Regina Mary, portret de gală PNG
Regina Anne Marie și Regina Margrethe a II a alături de Printesa Benedikte a Danemarcei la 80 de ani   Casa Regală daneză (2) jpg
Prințesa Charlotte colaj  jpg
Ducesa Sophie de Edinburgh, Profimedia (3) jpg
Kate și Beatrice, Profimedia (2) jpg
Prințul Frederik și Prințesa Mary, Foto Profimedia jpg