Dieta cu care Prințesa Beatrice a slăbit dramatic, după ce au apărut în câteva poze "supărătoare"

2 mai, 2023

Motivată de unele fotografii deloc flatante, fiica Prințului Andrew a intrat la regim, pentru a scăpa de rotunjimile deranjante.

Printesa Beatrice a slabit cu dieta si sport jpg

Prințesa Beatrice s-a luptat în trecut cu greutatea ani buni, ea și sora sa fiind adesea ridiculizate în presa tabloidă din Anglia pentru formele lor rubensiene.

Fiica Prințului Andrew a fost sinceră cu privire la dificultățile sale legate de greutate la sfârșitul adolescenței și după vârsta de 20 de ani, când avea un aspect cu totul diferit. De altfel, mulți ani s-a și complăcut cu formele sale voluptuoase, luând mai în serios problema aspectului fizic abia după ce au fost făcute publice fotografii cu ea în costum de baie pe o plajă din Saint Barthelemy, unde nu arăta prea flatant. "Probabil că mi-ar prinde bine să mai pierd câteva kilograme, așa că poate că acesta este impulsul de care am nevoie", spunea ea la vremea respectivă în legătură cu acele imagini. "Era un bikini atât de puțin măgulitor, că aș fi putut să mă pedepsesc pentru că l-am purtat. M-am gândit că oamenii au fost puțin răi, deși știu că asta vine la pachet cu notorietatea. Problema este că nu am prea multă încredere în mine, așa că poate fi destul de supărător", a declarat ea pentru "Daily Mail".

Printesa Beatrice   GettyImages 85201240 jpg

Acum, însă, de când e la regim și merge frecvent la sala de fitness, metabolismul său este altul. Dar care este dieta sa și noua ei rutină? Ei bine, Prințesa Beatrice a slăbit radical după ce a devenit foarte disciplinată cu exerciții fizice și a înlocuit sucurile cu multă apă și dieta dezechilibrată cu o mulțime de fructe și legume.

Mai mult decât atât, în 2010, Prințesa Beatrice a participat la semimaratonul de la Londra, pe care l-a terminat în două ore și 16 minute. Iar, anul următor, a participat la maratonul complet de la Londra împreună cu iubitul ei de atunci.

Printesa Beatrice maraton   GettyImages 98658688 jpg

Odată cu activitatea sportivă susținută, ea și-a păstrat silueta zveltă și arată uimitor în fotografiile de la angajamentele regale. Iar, 12 ani mai târziu, Prințesa de York, care este și mamă a unei fetițe, Sienna Mapelli Mozzi, nu a arătat nicicând mai bine.

Antrenoarea personală Nadya Fairweather a ajutat-o pe Prințesa Beatrice să nu se îngrașe prea mult în timpul sarcinii. "Ea a vrut să-și consolideze rezistența și, pur și simplu, să facă din exercițiile fizice o parte din viața ei. Ne antrenăm indiferent de vreme și nu-și anulează niciodată antrenamentele , este destul de hardcore", a declarat ea pentru revista "People".

Printesa Beatrice   GettyImages 1251110853 jpg

Prințesa Beatrice și-a găsit timp pentru trei până la cinci antrenamente pe săptămână, inclusiv antrenamente la domiciliu, în ciuda faptului că are un program regal solicitant.

FOTO: Getty Images



Recente pe Ok! Magazine

Charles Harry si Meghan GETTY jpg
Kate Middleton  foto   Shutterstock jpg
Irene Urdangarin, nepoata Regelui Felipe  profimedia 0831198343 jpg
Meghan si Harry au ramas fara Frogmore Cottage jpg
Cele 4 viitoare regine, Leonor, Amalia, Ingrid si Elisabeta jpg
Regina Letizia Regele Felipe profimedia 0866103621 jpg
Printul Joachim al Danemarcei si Printesa Marie   GettyImages 476990258 jpg
Maxima, Letizia, Amalia, Felipe și Willem la muzeul STRAAT, Profimedia (7) jpg
Prințul William prima apariție după Paște Foto Getty Images (1) jpg
Regina Letizia a Spaniei și Regina Maxima a Țărilor de Jos Foto Profimedia (1) jpg
Prințesa Charlotte și Prințul Louis  foto   GettyImages jpg
FotoJetSofia a Suediei jpg
Regina Letizia la dineul regal de la Amsterdam profimedia 0865800243 jpg
Printesa Martha Louise a Norvegiei si Durek Verrett jpg
Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
Prințul Haakon al Norvegiei in SUA, aprilie 2024   Casa Regală 3 jpg
Regina Letizia profimedia 0865793910 jpg
Regina Maxima la dineul de stat din Amsterdam, Profimedia (4) jpg