Doria Ragland, măcinată de lupta fiicei sale, Meghan, cu gândurile sinucigașe

16 decembrie, 2022

Mama ducesei de Sussex spune că a simțit că "nu a putut să o protejeze" pe fiica ei când a avut probleme emoționale, după ce s-a alăturat Familiei Regale.

Doria Ragland jpg

Mama lui Meghan Markle, Doria Ragland (66), face o retrospectivă a momentului sfâșietor în care a aflat pentru prima dată că fiica ei are gânduri sinucigașe.

În episodul 4 al serialului Netflix al Prințului Harry și al lui Meghan Markle, Doria s-a emoționat când a vorbit despre luptele anterioare ale lui Meghan cu sănătatea ei mintală.

În timpul unei perioade întunecate, în urmă cu câțiva ani, Meghan s-a adaptat cu greu noii sale vieți regale, deoarece s-a confruntat cu o examinare constantă din partea presei britanice. Și, la un moment dat, a avut în vedere sinuciderea.

"Îmi amintesc că mi-a spus asta, că a vrut să-și ia viața", a povestit Doria Ragland în imaginile difuzate de documentarul "Harry and Meghan". "Și asta chiar mi-a frânt inima, pentru că știam că îi era rău, dar să fie constant luată în colimator de acești vulturi, care îi răpeau spiritul, că ea chiar se gândea că nu vrea să fie aici... nu este ușor pentru o mamă să audă asta", a adăugat ea, începând să plângă. "Iar eu nu o pot proteja."

Prințul Harry a declarat că a fost "devastat" când a aflat că soția sa avea gânduri sinucigașe. "Știam că ea se lupta cu asta. Amândoi ne chinuiam, dar nu m-am gândit niciodată că se va ajunge la acest stadiu", și-a amintit el. "Iar faptul că s-a ajuns în acel stadiu, m-am simțit furios și rușinat. Nu am gestionat situația destul de bine", a continuat el, adăugând că "a gestionat-o ca Harry instituțional", mai degrabă decât ca "Harry soțul".

Privind în urmă, Prințul Harry a recunoscut că "se urăște pentru asta", menționând că "ceea ce avea ea nevoie de la mine era mult mai mult decât am fost în stare să îi ofer".Recente pe Ok! Magazine

Prințul Harry, în armată  jpeg
FotoJetHarry jpg
Kate Middleton și Prințul William 2022, GettyImages 1239517992 (6) jpg
Regina Letizia atunci și acum  foto   GettyImages jpg
Diana nuntă Charles profimedia 0022089031 jpg
Prințul Harry și Meghan Markle, Getty (3) jpg
harry si meghan B profimedia 0744806273 (1) jpg
Printesa Leonor si Infanta Sofia   GettyImages 1241981523 jpg
Regina Letizia a Spaniei, Profimedia (1) jpg
Regele Willem Alexander, Regina Maxima si Printesa Amalia in turneu in Caraibe   Curacao   pagina oficiala (1) jpg
Printul Edward profimedia 0722891474 jpg
Letizia și Felipe profimedia 0753435345 jpg
Elisabeta Jubileu (2) jpg
Regele Charles FOTO Profimedia jpg
Prințul Harry   Profimedia jpg
Wales, Kate Middleton și William, Getty (1) jpg
Printul Harry la 60 Minutes 02 jpg
camilla
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}