Dovezile asupra faptului că Regina Elisabeta o preferă pe Kate, în detrimentul lui Meghan! Cine face legea la Palat?

13 mai, 2019
1 gettyimages 1060279050 jpg jpeg

În timp ce fraţii William şi Harry, odată cei mai apropiaţi prinţi moderni, se îndepărtează într-un mod trist, una dintre cumnatele regale câştigă puncte şi creşte în ochii Reginei

Se zvoneşte că Prinţul Harry este foarte supărat şi furios din cauza noului val de cri­tici la care este supusă soţia sa din partea presei britanice. Iar faptul că Regina Elisabe­ta, şefa de la Palat, a angajat pe cineva doar pentru a o controla pe Meghan pune şi mai multe paie pe foc în conflictul mocnit de la Palat, unul alimentat şi de rivalitatea ştiută, dar nerecunoscută, dintre Ducesa de Sussex şi Ducesa de Cambridge. Acesta este şi mo­tivul pentru care Ducii de Sussex vor să se detaşeze şi să stea cât mai departe de ochii publicului. Aproape ca o răzbunare…

Încă o bilă neagră pentru Meghan şi avan­taj Kate…

Că totul se întâmplă după voia lui Meghan în casa Ducilor de Sussex este clar de mai mult timp, însă ultima poveste de genul acesta confirmă raportul de forţe dintre ea şi Harry. Ei bine, prinţului de 34 de ani i s-ar fi interzis să se mai vadă cu vechiul şi bunul lui prieten, Tom Inskip, după ce acesta l-a sfătuit pe Harry să nu se căsătorească cu actriţa americană.

Conform reporterilor revistei Tatler, Me­ghan l-a obligat „pe soţul ei cel supus să-şi abandoneze amicii vechi, din copilărie, prin­tre care şi Tom Skippy Inskip, tovarăşul ultra-loial şi discret al lui Harry. Vina lui? I-a spus prinţului să nu se căsătorească cu Meghan şi a plătit preţul: exilul“.

Această tendinţă de a-l controla pe nepotul reginei s-ar putea întoarce, însă, împotriva lui Meghan, căci aceasta reuşeşte s-o calce cu graţie pe bombeu pe cumnata regală Kate Mid-dleton. Cu cât încearcă reprezentanţii regali să aplaneze lucrurile, cu atât mai rău cresc tensiunile între Kate şi Meghan, ambele în vârstă de 37 de ani.

„Meghan nu este deloc delicată şi de multe ori spune sau face un lucru aşa cum nu trebuie. Iar Kate se ofensează uşor. Pur şi simplu nu se înţeleg şi nu vor să socializeze în afara eveni­mentelor regale“, susţine o altă sur­să regală.

În tot acest război, victimă cade tot Harry, care se simte prins între soţia lui şi fratele şi cumnata cu care se înţelegea, odată, de minune. „Harry îşi dă seama, în sfârşit, ce voia să spună William atunci când i-a zis că se grăbeşte să se căsăto­rească cu Meghan. Învaţă pe pielea lui că tendinţele soţiei sale de a-l controla sunt greu de digerat.“

Cum spuneam, încercarea lui Me­ghan de a-l controla pe Harry are legătură şi cu războiul tacit pe ca­re-l duce cu Ducesa de Cambridge, o ducesă care, se zvoneşte, a mai scăpat, odată, de o rivală incomodă.

Nu este cazul acum, însă episodul despre care vorbim are în centru gelozia. Este vorba despre vecinii şi bunii lor prieteni de la Anmer Hall, Marchizul şi Marchiza de Cholmon-deley. Sau, mai degrabă de mar­chiză, pe numele ei Rose Hanbury (34), fost model şi o tipă deosebit de glamouroasă, vecină de care Prinţul William s-ar fi apropiat periculos de mult.

6 kate regina png png

„Rose se pricepe să flirteze şi este şi o femeie frumoasă, William este şi el om. Iar Kate se simte foarte ameninţată. Este un lucru foarte trist, căci cei patru erau prieteni foarte buni, iar copiii lui Rose erau tovarăşi de joacă pen­tru ai lui Kate. Zvonurile nu sunt adevărate, desigur, dar au ajuns la urechile lui Kate, iar ea a fost foarte furioasă“, a declarat un amic comun al celor patru.

„Dacă ducesa a început să renunţe la prie­teni doar din cauza unor zvonuri este îngrijo­rător. Deja nu are o relaţie prea bună cu cum­nata ei, Meghan, aşa că, dacă mai pierde mulţi apropiaţi, o să-şi facă singură viaţa amară. Şi lui William la fel“, este de părere şi comenta­torul regal Phil Dampier.

Presa tabloidă a mers şi mai departe şi a scris că Will şi Rose au avut o aventură pe când Kate era însărcinată cu Prinţul Louis, iar asta a scos-o din minţi pe ducesă. De atunci, o Kate nesigură pe ea n-a mai su­portat-o pe Rose în apropierea ei şi a soţului ei, impunându-i lui Will să păstreze distanţa faţă de vechii lui amici. O măsură pe care în­cepe s-o copieze şi Meghan, după cum am scris mai sus.

5 profimedia 0374905930 jpg jpeg

Dar, spre deosebire de Kate, în toată încer­carea ei de-a se impune la Palat, Meghan nu are parte de susţinerea Reginei Elisabeta, iar acesta este un mare minus. Chiar dacă, ofici­al, pare că bunica lui William şi a lui Harry se înţelege de minune atât cu nevasta primului, cât şi cu a celui de-al doilea, dincolo de corti­ne adevărul este altul.

Regina o preferă pe Kate. Asta şi pentru că ducesa face parte de mai mult timp din familia regală şi este soţia viitorului rege al Angliei. Iar acest tratament preferenţial de care are parte Kate se poate observa cu ochiul liber, chiar şi în ţinutele celor două cumnate.

4 regina elisabeta jpg jpeg

În primul rând, Kate are liber la cea mai po­pulară şi strălucitoare colecţie de bijuterii din lume, unele pe care le împrumută după bunul plac, la evenimentele cu ştaif. Multe dintre piesele pe care le-a afişat Kate, până acum, aparţin chiar suveranei Angliei, şi aici ne re­ferim la un colier cu diamante şi la o broşă în formă de frunză de arţar, unele dintre cele mai spectaculoase. Nu acelaşi lucru se poate spu­ne despre Meghan, căreia regina i-a interzis să împrumute bijuterii pe care le-a purtat şi făcut faimoase regretata Lady Di.

„Aspecte ale comportamentului lui Meghan n-au fost pe placul reginei. Suverana n-a fost deloc impresionată de unele dintre cererile acesteia, mai ales că e vorba de un nou mem­bru al familiei. Drept rezultat, Palatul Buckin­gham a decis că nu toate piesele din colecţia regală vor fi la dispoziţia lui Meghan“, arată o sursă regală.

Această măsură nu este o dovadă că regina n-o place pe Meghan, dimpotrivă. Se spune că bunica lui Harry adoră personalitatea actriţei, dar vrea să arate care e ordinea corectă de la Palat. Şi s-o pună pe Markle la locul ei...

Chiar şi Kate a pus-o pe Meghan la locul ei, la propriu. În sensul că tensiunea dintre cei doi fraţi, nevoiţi să le ia partea nevestelor, a fost motivul real pentru care Ducii de Sussex au părăsit Palatul Kensington.

„Harry şi Meghan n-au mai vrut să locuias­că lângă William şi Kate şi au preferat să por­nească pe cont propriu“, susţine o sursă regală citată de The Sun.

Noua lor casă, Frogmore Cottage, se află pe domeniul regal de la Windsor, acolo unde a avut loc recepţia de nuntă a ducilor, în mai 2018.

Dar nu este vorba doar despre locul în care vor locui, ci şi de faptul că se vor separa ca instituţie oficială de William şi de Kate, Ducii de Sussex urmând să aibă propriul birou de presă şi staff, în timp ce Ducii de Cambridge vor rămâne sub tutela Palatului Kensington.

„Regina a fost de acord cu crearea unei noi «case regale» pentru Ducele şi Ducesa de Sussex, în urma căsătoriei lor“, a sunat co­municatul oficial care confirma separarea. O separare care a mers până la nivel de social media, Harry şi Meghan anunţând propriul lor cont de Instagram, Sussex Royal, unul care a şi adunat 4.4 milioane de urmăritori, într-un timp record.

Spunem record mai ales dacă îl comparăm cu numărul total de ur­măritori ai Ducilor de Cambridge, pe contul lor oficial, Kensington Royal: 7.6 milioane.

Un alt aspect care se adună, iată, la grămada de frustrări strânse de Kate Middleton, odată cu apariţia acestei americance vocale la cur­tea regală. Din fericire pentru ea şi din păcate pentru Meghan, Regina Elisabeta se dedică mai mult cau­zei Cambridge, pentru a menţine ordinea corectă în „firmă“. „Chiar dacă Meghan este, acum, cea mai populară femeie din lume, ea este într-un rang in­ferior faţă de Kate“, spun aceleaşi surse de la Palat.

Vă amintiţi ce spunea, odată, Harry despre soţia lui? „Orice vrea Meghan, va obţine!“ La Palatul Buckingham, se pare că propoziţia asta e mai potrivită în legătură cu Kate…Recente pe Ok! Magazine

charles si camilla2 profi jpg
brandul Sussex, Meghan Markle, Prințul Harry  Surasa foto   Profimedia jpg
Ipostaze inedite ale Reginei Elisabeta a II a, Profimedia (21) jpg
charles profimedia jpg
Mike și Zara Tindall, Profimedia (2) jpg
Regina Elisabeta a II a, Prințul Harry, deces, certificat deces  Sursa foto   Profimedia jpg
meghan2 profimedia jpg
Ducii de Cambridge și copiii (4) jpg
camilla 5 profimedia jpg
regina tanara profimedia jpg
Letizia a Spaniei în vizită la Albacete, Profimedia (15) jpg
Regina Margrethe a II a a Danemarcei   Keld Navntoft, Kongehuset (1) jpg
charles3profimedia jpg
Regina alb negru PNG
print harry profimedia jpg
Prințul și Prințesa de Wales, vizită Țara Galilor, Profimedia jpg
Meghan și Harry (5) jpg
george 112 profimedia jpg