Drama neştiută a fratelui lui Kate Middleton: "Este ca un cancer al afecţiunilor mintale."

16 ianuarie, 2019
1 james middleton gettyimages 450619897 jpg jpeg

Este unul dintre cei mai doriţi burlaci din Regatul Britanic. E chipeş, bogat, are prieteni în înalta societate, îşi face vacanţele în insule exotice şi este înrudit cu familia regală britanică. 

Este vorba despre James Middleton, în vârstă de 31 de ani, fratele lui Kate şi-al Pippei Middleton, un tânăr care-a făcut, de curând, o mărturisire dureroasă. 

Într-un editorial publicat sâmbăta trecută în ziarul The Daily Mail, James Middleton a dezvăluit că a căzut victimă depresiei încă din anul 2016 şi că şi acum, după trei ani, se mai luptă cu simptome ale acestei boli, printre care imposibilitatea de a comunica cu familia şi prietenii apropiaţi în timpul episoadelor de cădere. 

image

"Ştiu că am o viaţă privilegiată şi că ar trebui să mă consider norocos. Dar asta nu ar trebui să mă facă imun la depresie. Este foarte greu de explicat felul în care se manifestă această afecţiune. Nu este mereu vorba despre tristeţe. Este ca un cancer al afecţiunilor mintale."

"Deşi n-aş putea să spun că m-am vindecat, astăzi am ajuns să-mi înţeleg boala şi, cu ajutor specializat, să pun la punct strategii pentru a putea trăi cu ea. Din fericire, azi pot spune că am un nou sens în viaţă."

image

Fratele lui Kate a mai dezvăluit că el a ajuns să ceară ajutor la sfârşitul anului 2017 şi că a fost inspirat să facă publică lupta lui cu depresia de către sora lui mai mare, Kate Middleton, şi organizaţia pe care o sprijină aceasta şi Prinţii William şi Harry, Heads Together. Recente pe Ok! Magazine

camilla2 william jpg
camilla si kate jpg
charlene de monaco foto profimedia  jpg
Prințul Charles de Luxembourg, Prințul Guillaume și Prințesa Stéphanie (7) jpg
Printul Harry si Meghan Markle in negocieri cu Netflix   Profimedia (1) jpg
meg2 profi jpg
povestea de dragoste dintre Regele Charles al III lea si Regina Consoarta Camilla   Profimedia jpg
harry8  profimedia jpg
meghan si harry profi jpg
Prințul Ioachim și Prințesa Marie ai Danemarcei, cu copiii, Profimedia (11) jpg
Prințesa Charlene de Monaco, Profimedia jpg
Ce mesaj transmite Regina Margareta a Danemarcei, Profimedia (4) jpg
william și kate jpg
meghan instagram jpg webp
regina letizia profimedia 4 jpg
Camilla și Catherine, Profimedia jpg
megan  harry profi2 jpg
Regele Charles, Profimedia (4) jpg