După divorţ, şi Prinţesa Diana plănuia să se mute în Statele Unite, cu un fost iubit

9 martie, 2023

Lady Di voia să se mute definitiv peste Ocean, înainte de tragicul accident din 1997, și spera ca fostul ei iubit, Dr. Hasnat Khan, să se mute cu ea.

Prinţesa Diana

"Prințesa Poporului", cum a fost numită mama prinţilor William şi Harry, a fost iubită de americani și i-a fascinat ori de câte ori i-a vizitat - fie că l-a fermecat pe președintele Ronald Reagan, fie că a dansat celebru cu John Travolta la Casa Albă.

Iar sentimentul pare să fi fost reciproc, de vreme ce Lady Diana, Prințesa de Wales, plănuia să se mute definitiv în Statele Unite când a murit la vârsta de 36 de ani într-un accident de mașină, în urma divorțului de cel care era pe atunci Prințul de Wales.

O serie de surse apropiate de regretata Regină au confirmat aceste informații, de la foști membri ai personalului până la propria ei cumnată, Sarah Ferguson, Ducesă de York. În 2020, majordomul de încredere al Dianei, Paul Burrell, a declarat pentru CBS News: "Îmi amintesc că a expus în salonul ei, planurile unei case din Malibu, California, fosta casă a lui Julie Andrews, și mi-a spus: "Vreau să cumpăr această casă pentru a le oferi lui William și Harry o nouă perspectivă asupra vieții"."

Proprietatea era o vilă în stil toscan, amplasată pe o proprietate de cinci acri în zona Paradise Cove din Malibu, care fusese cumpărată de iubitul său musulman, Dodi Al-Fayed, pentru 7,5 milioane de dolari în iunie 1997. Potrivit lui Burrell, pe Prinţesa Diana o încânta cel mai mult faptul că în Statele Unite nu exista un sistem de clase sau de instituții ca în Marea Britanie și că "nimeni nu judecă pe nimeni aici, în America".

În cartea sa de memorii, "Protecting Diana: A Bodyguard's Story", Lee Sansum și-a amintit cum prințesa era pe punctul de-a le spune paparazzilor despre planurile sale de-a se muta în America, în încercarea de a-i proteja pe William și Harry. "Mi-a spus: 'Vreau să merg în SUA și să locuiesc acolo, ca să pot scăpa de toate. Cel puțin în America, ei mă plac și mă vor lăsa în pace'".

Fostul bodyguard a spus că își amintește că a întrebat-o pe Diana dacă fiii ei i se vor alătura, la care ea i-a explicat că nu i-ar fi permis niciodată să îi ia de la îndatoririle lor regale. În cazul în care planul ei ar fi reușit, Diana ar fi spus că: "Probabil că îi voi putea vedea doar în vacanțele școlare".

Simone Simmons, mediumul și prietena de încredere a prinţesei, a declarat, de asemenea, pentru "Daily Star" că Lady Diana era încă îndrăgostită de fostul ei iubit, chirurgul cardiolog Hasnat Khan, și că spera că vor putea să se mute împreună în Statele Unite. Practic, Diana plănuia să renunțe la Dodi de dragul lui Hasnat, după cum dezvăluie aceeaşi Simone Simmons în cartea "Diana: The Last Word".

FOTO: Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Majestatea Sa Margareta la Turnu Severin FOTO Daniel Angelescu, Casa Majestății Sale (1) jpeg
FotoJet Meghan și gemul jpg
Kate și Carole Middleton  jpg
FotoJet Maxima jpg
Prințesa Charlotte și Prințul Louis profimedia 0867105943 jpg
Printul Christian al Danemarcei la majorat   Casa Regala daneza (4) jpg
Charlene și Albert de Monaco împreună cu copiii în Germania, la Hamburg, Foto GettyImages (9) jpg
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
Meghan Markle Regele Charles jpg
Prințul William Foto Getty images jpg
Kate Middleton în alb, Profimedia jpg
Regele Frederik și Regina Mary, portret de gală PNG
Majestatea Sa Margareta și Principele Radu în vizită la comunitățile dunărene   FOTO Daniel Angelescu, Casa Majestății Sale (5) jpeg
Meghan Markle în doliu, Profimedia jpg
Printesa Beatrice   GettyImages 1251110853 jpg
Prințul Archie și Prințesa Lilibet jpg
Samuel Chatto, nepotul Prințesei Margret, s a apucat de olărit   Instagram 7 (4) jpg
Regina Letizia Regele Felipe profimedia 0867585293 jpg