După divorţ, şi Prinţesa Diana plănuia să se mute în Statele Unite, cu un fost iubit

9 martie, 2023

Lady Di voia să se mute definitiv peste Ocean, înainte de tragicul accident din 1997, și spera ca fostul ei iubit, Dr. Hasnat Khan, să se mute cu ea.

Prinţesa Diana

"Prințesa Poporului", cum a fost numită mama prinţilor William şi Harry, a fost iubită de americani și i-a fascinat ori de câte ori i-a vizitat - fie că l-a fermecat pe președintele Ronald Reagan, fie că a dansat celebru cu John Travolta la Casa Albă.

Iar sentimentul pare să fi fost reciproc, de vreme ce Lady Diana, Prințesa de Wales, plănuia să se mute definitiv în Statele Unite când a murit la vârsta de 36 de ani într-un accident de mașină, în urma divorțului de cel care era pe atunci Prințul de Wales.

O serie de surse apropiate de regretata Regină au confirmat aceste informații, de la foști membri ai personalului până la propria ei cumnată, Sarah Ferguson, Ducesă de York. În 2020, majordomul de încredere al Dianei, Paul Burrell, a declarat pentru CBS News: "Îmi amintesc că a expus în salonul ei, planurile unei case din Malibu, California, fosta casă a lui Julie Andrews, și mi-a spus: "Vreau să cumpăr această casă pentru a le oferi lui William și Harry o nouă perspectivă asupra vieții"."

Proprietatea era o vilă în stil toscan, amplasată pe o proprietate de cinci acri în zona Paradise Cove din Malibu, care fusese cumpărată de iubitul său musulman, Dodi Al-Fayed, pentru 7,5 milioane de dolari în iunie 1997. Potrivit lui Burrell, pe Prinţesa Diana o încânta cel mai mult faptul că în Statele Unite nu exista un sistem de clase sau de instituții ca în Marea Britanie și că "nimeni nu judecă pe nimeni aici, în America".

În cartea sa de memorii, "Protecting Diana: A Bodyguard's Story", Lee Sansum și-a amintit cum prințesa era pe punctul de-a le spune paparazzilor despre planurile sale de-a se muta în America, în încercarea de a-i proteja pe William și Harry. "Mi-a spus: 'Vreau să merg în SUA și să locuiesc acolo, ca să pot scăpa de toate. Cel puțin în America, ei mă plac și mă vor lăsa în pace'".

Fostul bodyguard a spus că își amintește că a întrebat-o pe Diana dacă fiii ei i se vor alătura, la care ea i-a explicat că nu i-ar fi permis niciodată să îi ia de la îndatoririle lor regale. În cazul în care planul ei ar fi reușit, Diana ar fi spus că: "Probabil că îi voi putea vedea doar în vacanțele școlare".

Simone Simmons, mediumul și prietena de încredere a prinţesei, a declarat, de asemenea, pentru "Daily Star" că Lady Diana era încă îndrăgostită de fostul ei iubit, chirurgul cardiolog Hasnat Khan, și că spera că vor putea să se mute împreună în Statele Unite. Practic, Diana plănuia să renunțe la Dodi de dragul lui Hasnat, după cum dezvăluie aceeaşi Simone Simmons în cartea "Diana: The Last Word".

FOTO: ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Prințul Andrew și fosta soție, Sarah Ferguson (2) jpg
regele harald al norvegiei (3) jpg
Regina Letizia (2) jpg
harry william kate hepta 2759303 jpg jpeg
Printul Ernst August de Hanovra si Printesa Caroline de Monaco la balconul Palatului Princiar din Monaco   GettyImages 77978912 jpg
Prințul Pavlos și Prințesa Marie Chantal profimedia 0851475097 jpg
Prințul Harry prezent la Londra pe 7 septembrie 2023 la ceremonia WellChild Awards, Profimedia jpg
Prințul și Prințesa Michael de Kent GettyImages 2034834696 jpg
Thomas Kingston si Lady Gabriella Windsor, alaturi de Regele Charles la Ascot 2023   profimedia 0785167256 jpg
Kate și William în negru 1, Getty jpg
Regina Camilla jpg
Regina Letizia (1) jpg
Kate Middleton, în vizită la o univeritate pe 11 octombrie (8) jpg
Prințul William, Prințul Harry  sursa   Shutterstock jpg
Printesa Anisha Rosnah a Bruneiului si Printul Abdul Mateen   casa regala (7) jpg
Regina Mary a premiat profesorii si cercetatorii   Casa Regala daneza (1) jpg
Kate Middleton, Prințesa de Wales, Profimedia jpg
Meghan Markle (8) jpg