După doi ani de absență, Stéphanie de Monaco a deschis Festivalul de Circ de la Monte-Carlo

20 ianuarie, 2023
Stephanie de Monaco   profimedia 0750594306 jpg

Ca în fiecare an, sora Prințului Albert de Monaco face oficiile de gazdă pentru cel mai așteptat eveniment de divertisment din Principat. Însă acum, momentul a fost cu atât mai așteptat, cu cât în 2021 și 2022 evenimentul a fost anulat.

Prințesa Stéphanie de Monaco prezidează Festivalul Internațional de Circ de la Monte-Carlo încă din copilărie. Inițiată de tatăl său, Prințul Rainier, Stéphanie de Monaco a fost mereu pasionată de animale și de lumea circului. Ea prezidează edițiile anuale ale Festivalului Internațional de Circ de la Monte-Carlo și i-a transmis pasiunea sa și fiicei sale, Pauline, care a lansat anul acesta Festivalul Noua Generație.

Revenit după doi ani de pauză, în care show-urile au fost sistate din cauza restricțiilor impuse în timpul pandemiei, festivalul promite să fie unul fabulos.

"Sunt atât de fericită că acest mare eveniment a revenit la viață. De fapt, ne dăm seama că nu ne-am părăsit niciodată și că acești doi ani fără circ practic nu au existat, dar acum suntem aici, continuăm", a mărturisit ieri Prințesa Stéphanie de Monaco pentru "Monaco-Info", entuziasmată că poate auzi iarăși gongul de start al mult iubitelor festivități ale circului.

În ajunul primului spectacol al celei de-a 45-a ediții a Festivalului Internațional de Circ de la Monte-Carlo, combinat cu cea de-a 10-a ediție a New Generation - competiția pentru artiștii de circ în devenire - sora mai mică a Prințesei Caroline de Hanovra și a Prințului Albert al II-lea de Monaco a invitat presa la tradiționala sesiune foto care dă startul evenimentului, ce se desfășoară până pe 29 ianuarie.

Absențe notabile

Dacă artiștii de circ din întreaga lume se întorc în Principat, unii vor fi totuși absenți. În primul rând, vor lipsi acrobații ruși - din cauza războiului cu Ucraina -, dar și cei chinezi - din cauza problemelor la ieșirea din țară, în special a vizelor -, adică fix artiștii care excelează din punct de vedere istoric în arta circului. "Cred că este grozav. Este un pic ca la Jocurile Olimpice. Atunci când nu există națiuni mari, li se dă o șansă și tuturor", a mai spus Prințesa Stéphanie de Monaco.   

FOTO: Profimedia, pagina oficialăRecente pe Ok! Magazine

kate middleton meghan markle pippa jpeg
harry si meghan jpg
Regina Letizia a Spaniei, în vacanta (2) jpg
Kate Middleton în dungi, Profimedia (3) jpg
Rania profimedia 0753897804 jpg
Prințul Harry cu verișoarele Eugenie și Beatrice jpg
Mike si Zara Tindall   GettyImages 1323667056 jpg
Sophie, Contesa de Wessex   GettyImages 1245285993 jpg
camilla-  meghan-  charles- harry-william- kate ( ok magazine)
Kate Middleton și William și au dus copiii la școală jpg
Printesa Anne in vizita la regimentul Husarilor Regali la baza NATO din Estonia   pagina oficiala (8) jpg
meghan markle 1 jpg
Carole Middleton colaj jpg
Regina Elisabeta la Palatul Holyroodhouse   profimedia 0340857569 jpg
Printesa Anne si Camilla Parker jpeg
Printul Harry   profimedia 0222015636 jpg
Prințul Harry, în armată  jpeg
FotoJetHarry jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}