După Letizia, și Prințesa Mette-Marit a împrumutat „stilul Kate Middleton“

4 aprilie, 2023

Tonul dat de Prinţesa de Wales se propagă şi la alte Curţi Regale! Prințesă Moștenitoare a Norvegiei și-a updatat garderoba cu un costum roșu, „à la Kate Middleton“.

Mette Marit Kate Middleton 2 jpg

Celebritățile nu sunt singurele la care putem să ne uităm când vine vorba de vestimentație, pentru că și membrii Familiei Regale cunosc - și poate mai mult decât oricine altcineva - cele mai bune trucuri de modă pe care ți le poți imagina dincolo de frumoasele look-uri de gală cu care ne uimesc la anumite ocazii.

Prinţesa Mette-Marit, soția lui Haakon al Norvegiei, pare să fi urmat unul dintre trucurile infailibile ale lui Kate Middleton pentru a-și transforma look-ul clasic, sobru, în ceva mai captivant și mai relaxat.

Cu ocazia decernării premiului Young Critics Award, pe care l-a prezidat în urmă cu câteva zile la Oslo și în cadrul căruia i-a încurajat pe tineri să se îndrăgostească de lectură, Prințesa Moștenitoare a Norvegiei, în vârstă de 49 de ani, a ales un costum roșu elegant, cu referinţă vestimentară la cel recent purtat de Kate Middleton - pe care l-a preluat imediat şi Regina Letizia a Spaniei, chiar de două ori!

Spre deosebire, însă, de Prințesa de Wales, care l-a purtat direct peste lenjeria intimă, Prinţesa Mette-Marit l-a combinat cu un top alb, care a adus ţinuta într-o zonă mai casual şi mai puţin senzuală. Şi, pentru a completa look-ul, Prinţesa Moştenitoare a Norvegiei a purtat pantofi cu toc nude și o geantă asortată, din piele de şarpe.

Trucurile lui Kate Middleton pentru a da o notă tinerească costumelor

Atunci când vrea să scoată un deux-pieces din zona de sobrietate, Prințesa de Wales optează, de obicei, pentru culori feminine, dar şi pentru purtarea lor cu un top cu decolteu rotund şi destul de pronunţat, pentru un look de zi young & chic.

Pentru apariţiile de seară, Prinţesa Kate renunţă la top sau la cămaşă, în favoarea purtării sacoului direct peste lenjeria intimă, alegând o croială cu revere lungi, dar care să nu-i creeze un decolteu abisal, "riscant" de purtat, şi pentru accesorizarea cu bijuterii preţioase. De cele mai multe ori, acest look este unul uni, din cap până în picioare.

Foto: Terje Pedersen / NTB



Recente pe Ok! Magazine

Regele Frederik și Regina Mary ai Danemarcei Foto Profimedia (9) jpg
Kate Middleton și sora ei, Pippa Middleton  foto   Profimedia jpg
Majestatea Sa Margareta de Florii 2024   FOTO Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale jpeg
Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
Prințul William la meci, Profimedia jpg
king charles jpeg
Meghan Markle și Harry OK Mag (4) jpg
Prințesa Rajwa a Iordaniei Foto Profimedia jpg
Principele Nicolae jpg
Prințesa Charlotte a împlinit 9 ani foto Instagram
 Prinţesa Catharina-Amalia a Ţărilor de Jos (© RVD - Gemmy Woud-Binnendijk / Royal House of the Netherlands)
Prințesa Estelle și Prințesa Victoria a Suediei profimedia 0869167968 jpg
Regele Frederik și Regina Mary, portret de gală PNG
Regina Anne Marie și Regina Margrethe a II a alături de Printesa Benedikte a Danemarcei la 80 de ani   Casa Regală daneză (2) jpg
Prințesa Charlotte colaj  jpg
Ducesa Sophie de Edinburgh, Profimedia (3) jpg
Kate și Beatrice, Profimedia (2) jpg
Prințul Frederik și Prințesa Mary, Foto Profimedia jpg