După Londra, Nicolae al României și soția sa au ajuns la Veneția

22 mai, 2023

Săptămâna tânărului cuplu princiar s-a încheiat într-o notă romantică, în orașul îndrăgostiților.

Alina Maria si Nicolae al Romaniei la Venetia jpg

După ce au sărbătorit Ziua Regalității române pe pământ britanic, acolo unde Nicolae al României a fost invitat să asiste la proiecția filmului "Regele Mihai: Drumul către casă" la Institutului Cultural Român de la Londra, chiar de regizorul documentarului, John Florescu, strănepotul Regelui Mihai I și soția sa, Alina-Maria de Roumanie, au făcut o oprire romantică în drumul lor spre casă.

Cei doi au ajuns, la finalul săptămânii trecute, în romanticul oraș Veneția. Acolo, Alina-Maria a postat două fotografii din splendidul Palazzetto Pisani, un hotel amenajat într-o clădire istorică din secolul al XVI-lea, amplasată aproape de Campo Santo Stefano, cu acces direct la Grand Canale. Pe lângă priveliștea minunată, ceea ce impresionează la această locație sunt uluitoarele interioare cu tavane decorat cu lemn, tapiserii și fresce originale, cu mobilier stil și tablouri impresionante, din perioada Dogilor. Pentru cei interesați să trăiască o astfel de experiență venețiană, aflați că, în această perioadă, o cameră costă în jur de 300 de euro pe noapte.

Alina-Maria de Roumanie s-a fotografiat și în cameră, dar și pe terasă, declarându-se îndrăgostită de acest loc pitoresc. „Palatul Pisani, o bijuterie în Veneția“, a notat ea alături de două instantanee postate pe paginile sale de socializare, în care o vedem îmbrăcată într-o rochie cu model tipic italienesc, aducând cu imprimeurile folosite de creatorii de modă Domenico Dolce și Stefano Gabbana în colecțiile lor vestimentare.

Cât despre Nicolae al României, chiar dacă nu apare în cadru, acesta a filmat impresionantul tavan pictat și decorat cu rame acoperite cu foiță de aur din Palatul Dogilor (Palazzo Ducale) - un simbol al orașului Veneția și o capodoperă a goticului venețian, o clădire monumentală care se află în renumita Piață San Marco, practic Kilometrul Zero al orașului și un obiectiv de neratat pentru orice turist care ajunge acolo.

FOTO: InstagramRecente pe Ok! Magazine

kate  william profi6 jpg
Kate Middleton și Prințul William în vizită la Aberfan (2) jpg
Regina Rania si nora sa la petrecerea cu henna   pagina oficiala (1) jpg
grace si rainier
Mick Jagger, Prințesa Margaret  foto   GettyImages jpg
Printul Alemayehu al Etiopiei ingropat in capela St George   Profimedia jpg
Munchen, Majestatea Sa Margareta si Principele Radu la nunta regala din Bavaria Nymphenburg   Casa Majestatii Sale (3) jpeg
Regina Rania bleu (1) jpg
Regele Charles, Coronation Party fotografii AI   Neil Mason, Start Digital (15) png
5 regina elisabeta a marii britanii tanara 3 jpg jpeg
Nora Regina Rania Rajwa profimedia 0778570214 jpg
Printul Harry si Meghan Markle   profimedia 0741589185 jpg
Letizia Leonor Sofia profimedia 0779214461 jpg
Regele Charles, Regina Camilla  sursa   GettyImages jpg
regele charles (11) jpg
George, Charlotte și Louis, copiii Wales, Getty (3) jpg
kate middleton costum roz (2) jpg
Meghan Markle și Prințul Harry, Getty (1) jpg