După Londra, Nicolae al României și soția sa au ajuns la Veneția

22 mai, 2023

Săptămâna tânărului cuplu princiar s-a încheiat într-o notă romantică, în orașul îndrăgostiților.

Alina Maria si Nicolae al Romaniei la Venetia jpg

După ce au sărbătorit Ziua Regalității române pe pământ britanic, acolo unde Nicolae al României a fost invitat să asiste la proiecția filmului "Regele Mihai: Drumul către casă" la Institutului Cultural Român de la Londra, chiar de regizorul documentarului, John Florescu, strănepotul Regelui Mihai I și soția sa, Alina-Maria de Roumanie, au făcut o oprire romantică în drumul lor spre casă.

Cei doi au ajuns, la finalul săptămânii trecute, în romanticul oraș Veneția. Acolo, Alina-Maria a postat două fotografii din splendidul Palazzetto Pisani, un hotel amenajat într-o clădire istorică din secolul al XVI-lea, amplasată aproape de Campo Santo Stefano, cu acces direct la Grand Canale. Pe lângă priveliștea minunată, ceea ce impresionează la această locație sunt uluitoarele interioare cu tavane decorat cu lemn, tapiserii și fresce originale, cu mobilier stil și tablouri impresionante, din perioada Dogilor. Pentru cei interesați să trăiască o astfel de experiență venețiană, aflați că, în această perioadă, o cameră costă în jur de 300 de euro pe noapte.

Alina-Maria de Roumanie s-a fotografiat și în cameră, dar și pe terasă, declarându-se îndrăgostită de acest loc pitoresc. „Palatul Pisani, o bijuterie în Veneția“, a notat ea alături de două instantanee postate pe paginile sale de socializare, în care o vedem îmbrăcată într-o rochie cu model tipic italienesc, aducând cu imprimeurile folosite de creatorii de modă Domenico Dolce și Stefano Gabbana în colecțiile lor vestimentare.

Cât despre Nicolae al României, chiar dacă nu apare în cadru, acesta a filmat impresionantul tavan pictat și decorat cu rame acoperite cu foiță de aur din Palatul Dogilor (Palazzo Ducale) - un simbol al orașului Veneția și o capodoperă a goticului venețian, o clădire monumentală care se află în renumita Piață San Marco, practic Kilometrul Zero al orașului și un obiectiv de neratat pentru orice turist care ajunge acolo.

FOTO: Instagram



Recente pe Ok! Magazine

Printul William fără Kate Middleton in Singapore jpg
Lidia Thorpe Foto Getty Images jpg
Regina Camilla și Regele Charles foto Getty images jpg
Prințesa Sofia a Suediei colaj jpg
Caroline și Albert de Monaco foto Facebook jpg
Regele Jigme Khesar al Bhutanului a vizitat cu familia Australia   Casa Regală din Bhutan jpg
Nicolae al României Alina și Eliabeta Karina profimedia 0703687052 jpg
Prințul William și Prințul Harry Foto Profimedia jpg
Imparateasa Michiko si Imparatul Akihito   Profimedia jpg
Regele Charles Regina Camilla Regina Elisabeta Foto Facebook Profimedia jpg
Prințul Haakon, Prințesa Mette Marit, Marius Borg, Prințul Sverre, Prințesa Ingrid   Heijo Junge, Casa Regală norvegiană jpg
Raine Spencer, mama vitregă a Prințesei Diana   Profimedia jpg
Kate Middleton și Prințul William Foto Instagram jpg
Kate Middleton Foto Getty Images jpg
Regele Charles și Regina Camilla au aterizat la Sydney, Profimedia (2) jpg
Prințul William, George, Charlotte și Louis foto Istagram png
Regele Mohammed al Marocului și fiul său, Prințul Moștenitor Mulay Al Hassan  Casa Regală marocană jpg
Harry, Meghan, Duci de Sussex, Profimedia jpg