După Prinţul Harry, Sarah Ferguson se pregăteşte să facă dezvăluiri despre Familia Regală

14 februarie, 2023

Ducesa de York va avea ocazia să-şi spună luna viitoare propria versiune despre experienţa regală chiar în Statele Unite.

Sarah Ferguson, GettyImages 1421646121 jpg

Meghan Markle, păzea că vine Sarah Ferguson! Iar faima acestei femei cu părul ca focul şi viaţă picantă le va plăcea, cu siguranţă, americanilor avizi de confesiuni de budoar.

Dar cum se face că Fergie va ajunge chiar în patria soţiei Prinţului Harry, başca invitată să vorbească despre Familia Regală britanică? Ei bine, Sarah Ferguson (62) va călători luna viitoare la New York pentru a-și promova noua carte, "A Most Intriguing Lady". Ea e aşteptată să ajungă în Big Apple pe 6 martie la 92nd Street Y, un centru cultural global din New York, unde, potrivit comunicatului de presă, va "vorbi despre relația ei cu Regina Elisabeta a II-a și va răspunde la câteva întrebări despre Prinţul Harry și Meghan Markle".

Căsătorită cu Prințul Andrew din 1986 până în 1996 şi mamă a prințeselor Beatrice și Prințesa Eugenie, Ducesa de York a declarat că a scris cartea pentru a o ajuta să facă față stresului provocat de procesul intentat fostului ei soţ pentru abuzuri sexuale. Ba chiar i-ar fi dăruit un exemplar în limba franceză Reginei înainte de a muri!

Sarah Ferguson   Instagram jpg

În 2021, în ciuda neînţelegerilor existente pe parcursul mariajului său cu Andrew, Sarah Ferguson a lăudat-o pe regretata regină ca fiind "cel mai mare mentor al ei" și "persoana care crede în mine". "Admir absolut modul incredibil în care Majestatea Sa este atât de modernă ... și flexibilă, înțelegătoare, iertătoare și generoasă. Mă gândesc că, sincer, soacra mea mi-a fost mai mult mamă decât mama mea. Nu a șovăit niciodată. Cred în mod absolut că nu există un mentor mai bun. Consecvența Majestății Sale a fost o mare onoare".

Rămâne de văzut ce comentarii va face Sarah Ferguson odată ce se va afla în faţa reporterilor americani. Căci, aşa cum o ştim, chiar dacă e bună prietenă cu Regina Consoartă Camilla, are o limbă ascuţită şi glume... tipic englezeşti.

FOTO: Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Regele Charles Foto profimedia jpg
Prințesa Charlotte colaj  jpg
Prințul Charles  sursa foto   GettyImages jpg
Charles Harry și Meghan GettyImages 1129882164 jpg
Charles, William și Harry jpg
Alina Maria si Nicolae al Romaniei, nasi de botez pentru Marija a Serbiei, fiica Printul Filip si Printesa Danica   Instagram (2) jpg
Kate Middleton jpg
Prințul Archie și Prințesa Lilibet jpg
Prințul Harry și Meghan Markle  foto   Profimedia jpg
Prințesa Carina Sayn Wittgenstein Berleburg și prințul Gustaf zu Sayn Wittgenstein Berleburg, Profimedia (1) jpg
Regina Mary și Regele Frederik, plimbare prin Oslo, Profimedia (2) jpg
Thomas Kingston si Lady Gabriella Windsor, alaturi de Regele Charles la Ascot 2023   profimedia 0785167256 jpg
Regina Camilla Foto Getty Images (5) jpg
Prințul Harry și Meghan Markle, Prințul William și Kate Middleton  foto   Getty jpg
Margareta a României cu Principele Radu foto Facebook jpg
Regele Charles și Regina Camilla portret oficial 2 png
Prințul Harry și Meghan Markle la recepția de nuntă din 2018, Getty (4) jpg
Prințesa Charlene și Albert de Monaco Facebook jpg