După scandalul care a scindat Familia Regală daneză, Regina a apărut alături de ambii fii

29 decembrie, 2022

Deşi au petrecut Crăciunul separat, Regina Margrethe a II-a a realizat o fotografie oficială avându-i pe ambii prinţi lângă ea.

Familia Regala daneza, Regina Margrethe a II a alaturi de ambii fii, Printul Mostenitor Frederik si Printul Joachim   pagina oficiala jpg

Campanie de imagine pentru Familia Regală daneză! În cel mai greu an pentru Coroana daneză, care s-a confruntat cu un scandal nemaiîntâlnit în toamnă, când suverana a decis ca nepoţii săi din partea fiului cel mic să nu mai folosească titluri regale, Palatul de la Copenhaga a publicat două fotografii oficiale, una dintre el avându-i în cadru pe ambii prinţi, Frederik şi Joachim, alături de Regina Margrethe a II-a. Şi asta în timp ce cei doi fraţi îşi petrec Sărbătorile cât se poate de departe unul de celălalt, dar şi de mama lor, care a băgat zâzanie între ei şi soţiile lor. Căci, să ne amintim, retragerea titlurilor celor mai mici membri ai Familiei Regale daneze n-a fost decât pretextul pentru a scoate la iveală un alt scandal mai vechi, cel al unei vechi pasiuni pe care mezinul Joachim ar fi nutrit-o pentru soţia fratelui său mai mare, Prinţesa Mary, şi după chipul căreia şi-ar fi ales a doua soţie, pe Prinţesa Marie - uluitoare coincidenţă şi de nume, nu doar de chip!

Imaginea publicată de Casa Regală daneză este un tablou de familie realizat în vară, cu ocazia Jubileului de Aur al Reginei Margrethe a II-a, când cele două familii încă îşi vorbeau. "Este o veche tradiție ca, în zilele speciale ale Casei Regale, să fie publicate noi portrete, iar pentru a încheia anul aniversar, astăzi sunt publicate două noi portrete de gală ale reginei și familiei regale. Portretele de gală sunt create de autorul foto Per Morten Abrahamsen în sala cavalerilor din Palatul lui Christian al IX-lea de la Amalienborg", se arată în textul ce însoţeşte cele două fotografii.

Familia Regala daneza, Regina Margrethe a II a alaturi de Printul Mostenitor Frederik si Printesa Mary   pagina oficiala jpg

Acum, Prinţul Moştenitor Frederik se află în cealaltă parte a lumii, la Antipozi, mai precis în ţara natală a soţiei sale, Australia, cu o mică escală în Tasmania, la socrul mic. Împreună cu Prinţesa Mary şi cu cei patru copii ai lor, Prinţul Moştenitor Frederik se bucură de o vacanţă fără atribuţii oficiale şi la temperaturi de vară.

Între timp, Prinţul Joachim îşi petrece şi el vacanţa de Sărbători departe de tumultul vieţii de la Palatul Regal din Copenhaga şi îşi pregăteşte mutarea peste Ocean, unde a obţinut un post în industria de apărare la Washington. Iar copiii săi, atât băieţii din căsătoria cu Prinţesa Alexandra, Nikolai (23) şi Felix (20), cât şi cei din căsătoria cu Prinţesa Marie, Henrik (13) şi Atena (10), nu vor mai fi prinţi şi prinţese din ianuarie, ci vor fi conţi şi contese, iar formula de adresare se va schimba din "Alteţele Lor Regale" în "Excelenţele Lor".



Recente pe Ok! Magazine

Regele Charles, mesaj de Paște, Profimedia jpg
Charles și William, Getty (2) jpg
Meghan Markle și Prințul Harry 1 jpg
Hugh Grosvenor si Printul William   Getty Images jpg
Meghan Markle  foto   GettyImages, Instagram jpg
Prințul Harry, Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
Kate Middleton vaccin colaj jpg
Regele Felipe, Regina Letizia și Leonor, de Ziua Spaniei foto GettyImages 1731552999 jpg
Regina Camilla foto Getty Images (2) jpg
Prințul Archie și Prințesa Lilibet jpg
Regele Charles în audiențe, Profimedia jpg
Kate Middleton în negru, GettyImages (1) jpg
FotoJetEugenie și Beatrice jpg
Printese si regine cu probleme de sanatate si cumpene   Casa Regala jpg
Margareta a României cu surorile Sofia și Maria Facebook jpg
Harry, Charles, Peter Phillips, Anne, Andrew și Edward la înmormântarea Reginei în 2022, GettyImages jpg
pippa kate jpeg
Kate Middleton foto getty images instagram jpg