Ei sunt "anonimii" cu sânge albastru!

2 aprilie, 2019

Acum că William şi Harry au devenit amândoi bărbaţi de casă, poate ar fi cazul să aruncăm un ochi şi în alte curţi regale. Şi să descoperim burlaci şi burlăciţe la fel de eligibili!

Prinţul Hussein bin Abdullah al Iordaniei

profimedia 0283311843 jpg jpeg

Cu o mamă atât de fermecătoare şi fashionistă cum este Regina Rania a Iordaniei, soţia Regelui Abdullah al II-lea, nu este deloc de mirare că acest prinţ este, la rândul lui, chipeş şi cool. Un fel de Prinţ Harry al Iordaniei, dacă vreţi. Şi dacă ne referim la acel Harry dinainte de nunta cu Meghan Markle. În vârstă de 24 de ani, Hussein este moştenitorul tronului, detaliu care îl face pur şi simplu irezistibil, cu atât mai mult cu cât tânărul este şi single. Inteligent, stilat şi pasionat de motociclete şi călătorii, moştenitorul coroanei Iordaniei candidează şi la titlul de cel mai dorit burlac... cu sânge albastru.

Prinţul Ahile-Andreas al Greciei şi Danemarcei (foto stânga)

insta jpg jpeg

Este încă unul dintre numeroşii membri ai familiei regale greceşti, una aflată în exil. Al treilea născut al Prinţului moştenitor Pavlos şi al soţiei sale, Marie-Chantal, are doar 18 ani şi este, în mod logic, al treilea pe linia de succesiune la coroana grecească. Una inexistentă, deocamdată. Oricum, Ahile, care locuieşte şi studiază la New York, este destul de chipeş pentru a-i fi oferit un rol în veşnicul serial „Tânăr şi neliniştit“. Iar el, destul de cool pentru a-l accepta.

Prinţesa Alexandra a Luxemburgului

profimedia 0235508051 jpg jpeg

Tatăl tinerei de 28 de ani este chipeş foc. Este vorba despre Marele Duce Henric, suveranul Ducatului de Luxemburg. Mamei Maria Teresa îi curge sânge cubanez prin vene. Mixul este unul câştigător, iar rezultatul, o fată cu trăsături extraordinare. În cazul ei, nu este vorba doar despre aspectul fizic, ci şi despre inteligenţă, prinţesa având specializări multiple, în filosofie şi şi ştiinţe sociale, lucrând ca jurnalist în Orientul Mijlociu şi jucând foarte bine tenis.

Lady Amelia Windsor

4 gettyimages 1071199596 jpg jpeg

Nepoată a Prinţului Edward, Duce de Kent şi văr al Reginei Elisabeta a Angliei, tânăra de 23 de ani nu este extrem de cunoscută în lumea aristocraţilor europeni. Şi nici foarte apropiată de vedetele casei regale britanice, Prinţii William şi Harry, Amelia nefiind invitată la nunta ultimul dintre aceştia. Blondina este mai familiarizată cu podiumurile de modă, aceasta fiind model de profesie şi editor ocazional pentru revista „Tatler“. Aceeaşi care a desemnat-o cel mai frumos membru al familiei regale britanice.

Prinţul Hamdan bin Mohammed al Dubaiului

Vorbim de cel mai chipeş prinţ arab al momentului. Şi mai vorbim şi despre moştenitorul tronului Dubaiului, în vârstă de 36 de ani, mai cunoscut sub apelativul de Fazza. Cea mai bună veste pentru fanele chipeşului prinţ este că acesta este încă burlac şi are un cont de Instagram cât se poate de public, care să le bucure pe femei. Dacă-i dai follow, tu şi cei peste 7 milioane de urmăritori vă veţi bucura de fotografii cu sporturile practicate, cu animăluţe şi cu locurile vizitate de Fazza.

Prinţul Azim al Bruneiului (foto dreapta)

profimedia 0231453235 jpg jpeg

Chiar dacă tânărul de 36 de ani este al patrulea în linia de succesiune la tronul statului Brunei, în preferinţele paparazzilor este primul. Asta pentru că Azim le şi dă marfă pe-ndestulate. Se spune că fiul Sultanului Hassanel Bolkiah este faimos pentru petrecerile lui demenţiale, cu invitaţi VIP precum Janet Jackson, Mariah Carey sau Sophia Loren. Ca să-nţelegeţi fenomenul, petrecerea de ziua lui de naştere din 2009 a fost considerată Party of the Year. Probabil şi pentru că prinţul are o slăbiciune pentru practicile BDSM.

Prinţul Wenzeslaus al Liechtensteinului

9 gettyimages 181450755 jpg jpeg

Este puţin curios că, la cei 44 de ani ai săi, Prinţul Wenz încă nu şi-a găsit aleasa. Asta în ciuda statutului şi a averii sale, tipul fiind miliardar. Dar poate că şi pretenţiile acestui cuceritor sunt puţin cam prea ridicate, având în vedere că nici Adriana Lima, care i-a fost odată iubită, n-a reuşit să-l ducă la altar. Cei doi au avut o relaţie foarte atent documentată de paparazzi, la începutul anilor 2000. Iar preferinţele lui pentru modele şi îngeri Victoria’s Secret i-au câştigat porecla Vince the Prince.

Foto: Getty Images, Profimedia, InstagramRecente pe Ok! Magazine

Kate Middleton, Prințesa Charlotte foto  Getty jpg
Fiicele Regelui Mihai si Principele Radu la parastasul de 6 ani al Regelui Mihai  Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (1) jpeg
Regina Camilla (14) jpg
Kate, Camilla și Charles, Profimedia jpg
meghan - harry
Principele Nicolae al Romaniei si Alina Maria de Roumanie la ceremonia de 1 Decembrie de la Alba Iulia  Instagram (5) jpg
Prințul William, Kate Middleton foto  Profimedia jpg
Regele Ferdinand și Regina Maria, Casa Regala1 (1) jpg
Kate Middleton acuzată de rasism foto profimedia 0825740666 jpg
Printul William si Printesa Kate la Royal Variety Performance  GettyImages 1813805244 jpg
Ducesa Sophie (9) jpg
Kate, William, Victoria și Daniel, Profimedia jpg
Regele Charles foto  GettyImages jpg
Castelul Windsor a fost decorat de Crăciun (4) jpg
Majestatea Sa Margareta, Principele Radu si Principesa Sofia la Seara Curajului Civic la Palatul Regal  Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (14) jpeg
Prințul Louis și familia regala britanica la Trooping The Colour 17 iunie 2023 FOTO Profimedia (6) jpg
Meghan Markle, Kate Middleton foto  GettyImages jpg
Printesa Leonor (1) jpg