El a fost slăbiciunea reginei. Cine este bărbatul despre care s-a zvonit c-a avut o idilă cu Elisabeta?

25 noiembrie, 2020
1 profimedia 0018078369 jpg jpeg

Despre flirturile şi presupusele aventuri amoroase ale Prinţului Philip, soţul reginei, s-a tot scris.

Mult mai puţin s-a comentat despre o aşa-zisă slăbiciune pe care  Regina Elisabeta a avut-o toată viaţa pentru un anumit prieten din copilărie. 

Este vorba despre Lordul ‘Porchie’ Porchester, managerul de curse de cai al reginei şi un bărbat care împărtăşea pasiunea suveranei pentru tot ce înseamnă creşterea cailor de curse. În plus, lordul se număra printre puţinele persoane care o puteau contacta pe regină direct şi nu prin secretarii ei. Această legătură apropiată a Elisabetei cu Porchie a fost privită dintotdeauna cu suspiciune de către opinia publică, însă familia regală a ignorat total aceste bârfe.

2 gettyimages 508728520 jpg jpeg

Se spune că apropierea celor doi pasionaţi de cai l-ar fi enervat, la acea vreme, şi pe Prinţul Philip, soţul Reginei Elisabeta, cu atât mai mult cu cât au apărut zvonuri că Porchie (foto dreapta sus, alături de Elisabeta) ar fi, de fapt, tatăl celui de-al treilea născut al lui, Prinţul Andrew. 

Adevărul este că regina şi prietenul ei special se ştiau de mici, iar lordul s-a numărat printre tinerii cu care Elisabeta a flirtat, atunci când a debutat în societate. Una dintre fostele ei doamne de companie a declarat pentru presa londoneză că regina chiar îl găsea pe acesta atrăgător. 

casnicie jpeg

Într-un final, Porchie s-a căsătorit, la rândul lui, în anul 1956 şi a devenit tatăl a trei copii, pe unul dintre aceştia năşindu-l chiar regina. Chiar şi aşa, acesta a rămas un prieten foarte apropiat al reginei, până la moartea acestuia din anul 2001, ca urmare a unui atac de cord. Regina a participat la înmormântarea lui privată, încălcând, în felul acesta, protocolul regal.

Foto: Profimedia, Getty ImagesRecente pe Ok! Magazine

Meghan Markle Ducesa1, Profimedia PNG
Kate Middleton și Prințul William, apariție în Wales, pe 3 octombrie (9) jpg
Kate Middleton în rochie transparentă, Getty (5) jpg
Andrew si Charles jpg
Prințesa Ingrid Alexandra a Norvegiei, Getty (4) jpg
HSH Princess Charlene of Monaco, HSH Prince Jacques of Monaco, HSH Princess Gabriella of Monaco, Charlotte Casiraghi, Foto Profimedia jpg
Prințesa Rajwa și Prințul Hussein în vizită în SUA 2 foto Instagram png
Kate Middleton, distracție cu copiii din Kent, Foto Getty (8) jpg
Cuplul regal la balcon jpg
Regina Mathilde a Belgiei intr un total look Carolina Herrera   casa regala (2) jpg
site ul familiei regale jpg
Majestatea Sa Margareta si Principele Radu la Universitatea Titu Maiorescu   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (2) jpeg
Meghan Markle, Getty (8) jpg
Printul Harry si Charles jpeg
Harry și Eugenie, Profimedia jpg
Nicolae și Alina ai României Facebook jpg
Regele Charles Camilla jpg
Kate Middleton (29) jpg