Este oficial! Letizia a Spaniei este cea mai stilat─â regin─â, chiar ┼či cu firele albe de p─âr la vedere

9 februarie, 2022
2 letizia profimedia 0660579062 1 jpg jpeg

Nu exist─â regin─â mai ┼čic dec├ót Regina Letizia a Spaniei.

Ieri, so┼úia ├«n v├órst─â de 49 de ani a Regelui Felipe a surprins cu o nou─â alegere vestimentar─â deosebit de cool, atunci c├ónd a participat la un eveniment organizat la Muzeul ┼čiin┼úelor naturale din Madrid.

Ei bine, piesa-vedet─â a ┼úinutei Letiziei au fost pantalonii tip culottes din piele, de la brandul Uterq├╝e, pe care spanioloaica i-a mai purtat ┼či cu alte ocazii. Letizia ┼či-a completat ┼úinuta cu o malet─â grena, o jachet─â ├«ntr-o nuan┼ú─â complementar─â, de la Hugo Boss ┼či un plic ro┼ču ├«nchis.

stanga
dreapta
1 letizia profimedia 0660549400 jpg jpeg
4 letizia profimedia 0660579087 jpg jpeg
5 letizia profimedia 0660561118 jpg jpeg
2 letizia profimedia 0660579062 1 jpg jpeg

┼óinuta a fost completat─â superb de o pereche de pantofi din piele neagr─â, cu toc ┼či un model foarte sexy. Machiat─â irepro┼čabil, Letizia ┼či-a acoperit fa┼úa cu o masc─â chirurgical─â de care nu se desparte atunci c├ónd iese din cas─â ┼či pe care nu o scoate nici pentru pozele oficiale.

Este interesant c─â regina cea ┼čic nu este o adept─â a p─ârului vopsit, lucru care nu mai prezint─â, ├«ns─â, o noutate. De c├ó┼úiva ani buni, Letizia apare la evenimente cu firele albe de p─âr la vedere, fiind o adept─â a trendului p─ârului natural, care ia din ce ├«n ce mai mult amploare printre femeile celebre.

Chiar ┼či-a┼ča, cu r─âd─âcinile nevopsite, Regina Letizia r─âm├óne una dintre cele mai ┼čic femei din lume, admirat─â pentru stilul ei vestimentar irepro┼čabil.

Foto: Profimedia