Este oficial! Prin┼úul Andrew, abandonat de familia regal─â: i s-au retras titlurile ┼či onorurile ┼či se va ap─âra singur ├«n procesul de viol

14 ianuarie, 2022
1 profimedia 0235590591 jpg jpeg

├Äntr-un mesaj al casei regale britanice f─âcut public ieri se arat─â c─â al treilea n─âscut al Reginei Elisabeta nu va mai folosi titlul de Alte┼ú─â Regal─â ┼či r─âm├óne ┼či f─âr─â toate onorurile militare.

Măsura a fost luată ca urmare a procesului intentat împotriva Prinţului Andrew în America, în care acesta este acuzat că a abuzat sexual de o femeie pe numele ei Virginia Roberts, faptă care s-a petrecut în preajma anului 2000, atunci când aceasta avea doar 17 ani. Femeia era, pe atunci, o fostă sclavă sexuală a miliardarului Jeffrey Epstein, bun prieten cu Prinţul Andrew înainte de a fi descoperit că se ocupă cu proxenetism infantil.

Ca urmare, fiul reginei se va ap─âra ├«n procesul respectiv din postura unui cet─â┼úean privat, f─âr─â s─â reprezinte ├«ntr-un fel casa regal─â. O surs─â apropiat─â Prin┼úului Andrew arat─â c─â acesta va continua s─â-┼či pledeze nevinov─â┼úia ├«n acest caz, dup─â ce echipa sa n-a reu┼čit s─â conving─â judec─âtorul care se ocup─â de caz c─â preten┼úiile presupusei victime sunt nefondate.

stanga
dreapta
3 printul andrew png png
7 sarah ferguson prince andrew gettyimages 477712206 jpg jpeg
5 deschidere andrew jpg jpeg
3 printul andrew si regina elisabeta jpg jpeg
1 profimedia 0235590591 jpg jpeg

Se pare c─â la originea retragerii titlurilor regale ┼či a onorurilor militare au stat Prin┼úul Charles ┼či Prin┼úul William, care au avut o serie de discu┼úii de criz─â cu regina ┼či-n urma c─ârora au decis c─â este mai bine pentru imaginea palatului ca familia regal─â s─â nu se mai asocieze cu Ducele de York. Ca ┼či p├ón─â acum, tat─âl Prin┼úeselor Beatrice ┼či Eugenie nu va mai avea nicio apari┼úie public─â oficial─â.

Mai mult, pentru a-┼či finan┼úa procesul care risc─â s─â se ├«ntind─â pe o lung─â perioad─â, Andrew are ├«n vedere v├ónzarea cabanei se schi din sta┼úiunea elve┼úian─â Verbier, acolo unde el ┼či fosta lui so┼úie, Sarah Ferguson, au petrecut momente frumoase ├«n vacan┼úele de iarn─â.