Familia Regală a Olandei a plecat într-un turneu exotic în Caraibe

30 ianuarie, 2023

Regele Willem-Alexander, Regina Maxima și Prințesa moștenitoare Amalia a Țărilor de Jos efectuează o vizită în Antilele Olandeze, care va dura până la 9 februarie. Aceștia vor vizita Bonaire, Aruba, Curaçao, St. Martin, St. Eustatius și Saba.

Familia Regala a Olandei, Regele Willem Alexander, Regina Maxima si Printesa Mostenitoare Amalia in turneu, Bonaire   pagina oficiala (15) jpg

Oficial, Familia Regală din Ţările de Jos a plecat în căutarea verii nesfârşite. Şi asta pentru că Regele Willem-Alexander, Regina Maxima și Prințesa Moștenitoare Amalia a Țărilor de Jos şi-au planificat turneul exotic în Caraibe chiar în toiul iernii septentrionale. Aceasta este prima vizită a Prințesei Amalia în insule, fapt pentru care va fi prezentată oficial în coloniile olandeze drept moştenitoare a tronului. Traseul include insulele Bonaire, Aruba, Curaçao, St. Martin, St. Eustatius și Saba, iar călătoria se va concentra pe cultură, natură, trecutul colonial, desfășurarea apărării, sport și întâlniri cu localnicii.

Cei trei membrii ai dinastiei de Orania şi-au început periplul prin insule în Antilele Olandeze. Mai precis, pe insula Bonaire, unde au fost întâmpinați de guvernatorul insulei la sosirea pe aeroport. După ce au vizitat la Witte Pan fostele barăci ale sclavilor, care munceau în salinele din apropiere, şi au luat contact cu tradițiile culturale ale insulei, Prințesa Amalia a dat startul unei competiții de windsurfing în Golful Sorobon, cunoscut drept punct de atracţie pentru pasionaţii acestui sport pe apă.

Vizita în Bonaire a continuat cu o plimbare cu barca prin pădurile de mangrove din golful Sorobon, care fac parte din zona de coastă protejată a insulei. Cuplul Regal și Prințesa de Orania au vorbit cu rangerii juniori ai Fundației Parcuri Naționale Bonaire despre conservarea naturii, protecția coastei și munca lor. Mangrovele protejează zona de coastă și au un ecosistem bogat, fiind un refugiu sigur pentru pescuitul în recif și un habitat important pentru broaştele țestoase marine.

Experienţa lor nu se putea încheia înainte de o vizită la "Taste of Bonaire", o piaţă culturală cu produse locale, gastronomie şi spectacole muzicale. Regele Willem-Alexander, Regina Maxima și Prințesa Moștenitoare Amalia au fost invitaţi să guste din preparatele locale, să joace bingo Antillean „Bon Ku Ne” şi să se bucure de show-ul de muzică şi dans pregătit special pentru vizita regală.

FOTO: pagina oficială



Recente pe Ok! Magazine

Regele Charles, mesaj de Paște, Profimedia jpg
Charles și William, Getty (2) jpg
Meghan Markle și Prințul Harry 1 jpg
Hugh Grosvenor si Printul William   Getty Images jpg
Meghan Markle  foto   GettyImages, Instagram jpg
Prințul Harry, Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
Kate Middleton vaccin colaj jpg
Regele Felipe, Regina Letizia și Leonor, de Ziua Spaniei foto GettyImages 1731552999 jpg
Regina Camilla foto Getty Images (2) jpg
Prințul Archie și Prințesa Lilibet jpg
Regele Charles în audiențe, Profimedia jpg
Kate Middleton în negru, GettyImages (1) jpg
FotoJetEugenie și Beatrice jpg
Printese si regine cu probleme de sanatate si cumpene   Casa Regala jpg
Margareta a României cu surorile Sofia și Maria Facebook jpg
Harry, Charles, Peter Phillips, Anne, Andrew și Edward la înmormântarea Reginei în 2022, GettyImages jpg
pippa kate jpeg
Kate Middleton foto getty images instagram jpg