Familia Regală a Olandei a plecat într-un turneu exotic în Caraibe

30 ianuarie, 2023

Regele Willem-Alexander, Regina Maxima și Prințesa moștenitoare Amalia a Țărilor de Jos efectuează o vizită în Antilele Olandeze, care va dura până la 9 februarie. Aceștia vor vizita Bonaire, Aruba, Curaçao, St. Martin, St. Eustatius și Saba.

Familia Regala a Olandei, Regele Willem Alexander, Regina Maxima si Printesa Mostenitoare Amalia in turneu, Bonaire   pagina oficiala (15) jpg

Oficial, Familia Regală din Ţările de Jos a plecat în căutarea verii nesfârşite. Şi asta pentru că Regele Willem-Alexander, Regina Maxima și Prințesa Moștenitoare Amalia a Țărilor de Jos şi-au planificat turneul exotic în Caraibe chiar în toiul iernii septentrionale. Aceasta este prima vizită a Prințesei Amalia în insule, fapt pentru care va fi prezentată oficial în coloniile olandeze drept moştenitoare a tronului. Traseul include insulele Bonaire, Aruba, Curaçao, St. Martin, St. Eustatius și Saba, iar călătoria se va concentra pe cultură, natură, trecutul colonial, desfășurarea apărării, sport și întâlniri cu localnicii.

Cei trei membrii ai dinastiei de Orania şi-au început periplul prin insule în Antilele Olandeze. Mai precis, pe insula Bonaire, unde au fost întâmpinați de guvernatorul insulei la sosirea pe aeroport. După ce au vizitat la Witte Pan fostele barăci ale sclavilor, care munceau în salinele din apropiere, şi au luat contact cu tradițiile culturale ale insulei, Prințesa Amalia a dat startul unei competiții de windsurfing în Golful Sorobon, cunoscut drept punct de atracţie pentru pasionaţii acestui sport pe apă.

Vizita în Bonaire a continuat cu o plimbare cu barca prin pădurile de mangrove din golful Sorobon, care fac parte din zona de coastă protejată a insulei. Cuplul Regal și Prințesa de Orania au vorbit cu rangerii juniori ai Fundației Parcuri Naționale Bonaire despre conservarea naturii, protecția coastei și munca lor. Mangrovele protejează zona de coastă și au un ecosistem bogat, fiind un refugiu sigur pentru pescuitul în recif și un habitat important pentru broaştele țestoase marine.

Experienţa lor nu se putea încheia înainte de o vizită la "Taste of Bonaire", o piaţă culturală cu produse locale, gastronomie şi spectacole muzicale. Regele Willem-Alexander, Regina Maxima și Prințesa Moștenitoare Amalia au fost invitaţi să guste din preparatele locale, să joace bingo Antillean „Bon Ku Ne” şi să se bucure de show-ul de muzică şi dans pregătit special pentru vizita regală.

FOTO: pagina oficialăRecente pe Ok! Magazine

Camilla William si Kate GettyImages 1241283589 jpg
Meghan Markle, Getty (5) jpg
Isla Elizabeth Phillips, Profimedia (4) jpg
Regele Charles, Lady Di, Camilla  foto   GettyImages jpg
Printul Francois, mezinul Marelui Duce Guillame de Luxemburg si al lui Stephanie de Luxemburg (1)   pagina oficiala jpg
Regina Maxima   profimedia 0766182987 jpg
Regele Charles   profimedia 0749026857 jpg
Charlotte Casiraghi profimedia 0765270880 jpg
Kate Middleton ii fura stilul lui Meghan Markle jpg
Meghan Markle si Printul Harry jpeg
Regina Camilla în Germania (8) jpg
Camilla foto getty jpg
Sussex, Harry și Meghan (1) jpg
Sofia și Carl PNG
Kate Middleton Prințul William  foto   GettyImages jpg
Prințul Harry și Meghan Markle la Gala Ripple of Hope, 2022, Getty (5) jpg
Letizia profimedia 0765503415 jpg
FotoJetRegiiUK jpg