Familia Regală a României a semnat în Cartea de Condoleanțe deschisă în urma decesului Majestății Sale Regina Elisabeta a II-a

15 septembrie, 2022
Regina Elisabeta și Regele Mihai jpg

Familia Regală a României se alătură regalilor din întreaga lume care au semnat în Cartea de Condoleanțe deschisă în onoarea și amintirea regretatei Regine Elisabeta a II-a a Marii Britanii.

Încă de la anuțul decesului Majestății Sale la Balmoral, familia regală a României și-a exprimat regretul, publicând inclusiv o fotografie istorică în care îi vedem împreună pe Regele Mihai cu Regina Elisabeta a II-a.

”Condoleanțe la Ambasada Regatului Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord

În numele Majestății Sale Margareta Custodelui Coroanei, la Reședința Britanică din București, Principele Consort a semnat în Cartea de Condoleanțe deschisă în urma decesului Majestății Sale Regina Elisabeta a II-a. Principele  a fost întâmpinat de Excelența Sa domnul Andrew James Noble LVO, ambasadorul extraordinar și plenipotențiar al Regatului Unit la București”, se arată pe contul de socializare oficial al Familiei Regale a României.

De asemenea, aceasta anunțase deja că Majestatea Sa Margareta Custodele Coroanei și ASR Principele Consort vor lua parte la funeraliile Majestății Sale Regina Elisabeta a II-a, ce vor avea loc la Londra, luni, 19 septembrie.

Palatul Elisabeta jpg

La Palatul Elisabeta din București, steagul este așezat în bernă, pentru a onora memoria Majestății Sale defuncte Regina Elisabeta a II-a.

Foto: FacebookRecente pe Ok! Magazine

Regina Rania în SUA jpg
diana si andrew profimedia 0595571834 jpg
Printul William Printul Harry funeralii regina Elisabeta foto EPA EFE
3 regina elisabeta a marii britanii tanara 10 jpg jpeg
Prinţesa Diana
sarah86 jpg
FotoJetEle jpg
charles37 jpg
william harry 2 jpg
eg2 jpg
Letizia în SUA (5) jpg
clar2 jpg
Kate Middleton (5) jpg
Meghan Markle si regina Elisabeta  png
Regii Spaniei (6) jpg
bhutan profimedia 0723909669 jpg
tev jpg
charles901 jpg