Fără tocuri şi în ţinută de camuflaj, Prinţesa de Wales a fost totuşi o încântare pentru soldaţi

9 martie, 2023

Kate Middleton a vizitat Salisbury Plain Training Area pentru a se întâlni cu Batalionul 1 Irish Guards pentru prima dată de când a devenit colonelul lor.

Printesa Kate e colonelul garzii irlandeze (1) jpg

Prințesa de Wales a renunțat la tocuri și a îmbrăcat un costum de camuflaj și o pălărie de lână pentru a se alătura armatei la antrenamente în condiții de zăpadă. Prinţesa Kate a vizitatzona de antrenament Salisbury Plain din Wiltshire pentru a se întâlni cu membrii Batalionului 1 Irish Guards, pentru prima dată de când a devenit colonelul lor.

În pofida vremii de iarnă, soţia Prinţului William s-a îmbrăcat bine pentru vizită și a participat la antrenamentele pe câmpul de luptă, cu exerciții militare de prim ajutor, cu focuri de armă și explozii false. Deşi poate părea doar o vizită de curtoazie, prezenţa ei fiind o adevărată încântare pentru soldaţi, Prinţesa de Wales a luat-o ca pe o experiență de instruire practică, deoarece a fost învățată cum să verifice semnele vitale, cum să aplice garoul şi să bandajeze răni.

Caporalul Jodie Newell, în vârstă de 25 de ani, care a fost însărcinată să o învețe pe prințesă primul ajutor, a trăit o experienţă unică. "Am fost atât de emoționată! A fost o onoare s-o învăț pe Prințesa de Wales câteva tehnici de prim ajutor", a spus ea. "Îi arătam doar ce facem noi, medicii din armată, iar ea a fost oarte bună, foarte dornică să participe".

Ea a adăugat că a fost "uimitor" ca Kate să viziteze zona de antrenament, în special de Ziua Internațională a Femeii. "Este atât de frumos să avem o femeie ca colonel", a adăugat ea.

La fel ca cealaltă Prinţesă de Wales, regretata Lady Diana, Kate a văzut cum se procedează în situaţia minelor și anti-personal și ce armament foloseşte Garda irlandeză. Şi toate în ciuda unei vremi friguroase, cu vânt şi ninsoare.

În decembrie anul trecut, Kate a fost numită noul colonel al Gărzilor Irlandeze - funcție deținută anterior de soțul ei, Prințul William - care a preluat funcția de colonel al Gărzii galeze după ce a devenit Prinț de Wales.

FOTO: pagina oficialăRecente pe Ok! Magazine

kate  william profi6 jpg
Kate Middleton și Prințul William în vizită la Aberfan (2) jpg
Regina Rania si nora sa la petrecerea cu henna   pagina oficiala (1) jpg
grace si rainier
Mick Jagger, Prințesa Margaret  foto   GettyImages jpg
Printul Alemayehu al Etiopiei ingropat in capela St George   Profimedia jpg
Munchen, Majestatea Sa Margareta si Principele Radu la nunta regala din Bavaria Nymphenburg   Casa Majestatii Sale (3) jpeg
Regina Rania bleu (1) jpg
Regele Charles, Coronation Party fotografii AI   Neil Mason, Start Digital (15) png
5 regina elisabeta a marii britanii tanara 3 jpg jpeg
Nora Regina Rania Rajwa profimedia 0778570214 jpg
Printul Harry si Meghan Markle   profimedia 0741589185 jpg
Letizia Leonor Sofia profimedia 0779214461 jpg
Regele Charles, Regina Camilla  sursa   GettyImages jpg
regele charles (11) jpg
George, Charlotte și Louis, copiii Wales, Getty (3) jpg
kate middleton costum roz (2) jpg
Meghan Markle și Prințul Harry, Getty (1) jpg