Fiica cea mare a reginei Rania s-a logodit. Prințesa Iman pare o Kate a Iordaniei

10 iulie, 2022

Curtea Hașemită a anunțat cu mare pompă logodna fiicei celei mari a Regelui Abdullah al II-lea. Cui i-a oferit acesta mâna prințesei?

familia Regala a Iordaniei (1) jpg

Săptămâna care tocmai se încheie a fost una fericită pentru Familia Regală a Iordaniei, care a sărbătorit logodna Prințesei Iman cu Jameel Thermiotis. Fericitul anunț a fost făcut într-o manieră clasică, similară cu ce am văzut la curțile regale europene: un comunicat oficial, însoțit de o fotografie oficială a fericitului cuplu.

În imagine, o vedem pe Prințesa Iman, fiica cea mare a Reginei Rania și a Regelui Abdullah al II-lea, cu puțin înainte dea împlini vârsta de 26 de ani, zâmbitoare și încrezătoare într-un viitor fericit alături de alesul ei. Îmbrăcată într-o rochie albă cu mâneci, după un model tradițional iordanian, Iman își etalează cu grație inelul din aur alb și diamant, pe care l-a asortat cu o pereche de cercei la fel de prețioși, cu un model autentic arăbesc. În fotografia oficială, ea pare o Kate a Iordaniei, cu acea mină a prințesei aflată în prim-plan, chiar dacă fratele său mai mare, Hussein, este moștenitorul tronului.

Printesa Iman a Iordaniei s a logodit cu Jameel Thermiotis jfif

Cert e că, tot după cum cere tradiția în Regat, și cererea în căsătorie a fost făcută, în mod oficial, în fața cuplului regal al Iordaniei, care și-a dat binecuvântarea. 

De altfel, Regina Rania a și postat pe Instagram imaginea oficială a viitorilor miri, alături de care a scris un mesaj emoționant: "Felicitări, draga mea Iman! Zâmbetul tău a fost mereu un dar al iubirii, pe care l-am prețuit din ziua în care te-ai născut. Îți doresc ție și lui Jameel o viață plină de dragoste și râsete".

Dar cine este cel căruia Regele Abdulah al II-lea i-a oferit mâna fiicei sale? Ei bine, Jameel Alexander Thermiotis are 28 de ani și este grec, după nume și origini, dar venezuelean, după locul nașterii: Caracas. El a studiat Administrarea Afacerilor și lucrează în domeniul Finațelor, într-un birou important din New York.

Prințesa Iman este al doilea copil al Reginei Rania și al Regelui Abdullah al II-lea, după fratele ei, Prințul Moștenitor Hussein (28). Prințesa a studiat la Universitatea Georgetiwn din Washington D.C., întocmai ca fratele său mai mare. Ei mai au doi frați: pe Prințesa Salma (22) și pe Prințul Hashem (17).

FOTO: InstagramRecente pe Ok! Magazine

Meghan Markle, Getty (5) jpg
Isla Elizabeth Phillips, Profimedia (4) jpg
Regele Charles, Lady Di, Camilla  foto   GettyImages jpg
Printul Francois, mezinul Marelui Duce Guillame de Luxemburg si al lui Stephanie de Luxemburg (1)   pagina oficiala jpg
Regina Maxima   profimedia 0766182987 jpg
Regele Charles   profimedia 0749026857 jpg
Charlotte Casiraghi profimedia 0765270880 jpg
Kate Middleton ii fura stilul lui Meghan Markle jpg
Meghan Markle si Printul Harry jpeg
Regina Camilla în Germania (8) jpg
Camilla foto getty jpg
Sussex, Harry și Meghan (1) jpg
Sofia și Carl PNG
Kate Middleton Prințul William  foto   GettyImages jpg
Prințul Harry și Meghan Markle la Gala Ripple of Hope, 2022, Getty (5) jpg
Letizia profimedia 0765503415 jpg
FotoJetRegiiUK jpg
printul philip 0 jpeg