Fiica Prinților de Wales, Charlotte, este "mica șefă a casei"

6 martie, 2023

Fetița Prințesei Kate și a Prințului William și-a câștigat porecla de "Prințesa războinică" pentru atitudinea ei hotărâtă.

Kate Middleton, Prințesa Charlotte  foto   Getty jpg

Prințesa Charlotte are șapte ani, iar în cercul ei apropiat are o poreclă pe care și-a câștigat-o: "Prințesa Războinică"; familia și prietenii ei i-au spus așa încă de când era la grădiniță, pentru că a dat mereu dovadă de o atitudine foarte hotărâtă. Cunoscută și sub numele de Lottie, ea a fost percepută de regretata Regină Elisabeta a II-a ca fiind "mica șefă a casei".

Potrivit unor surse apropiate Casei Regale de la Windsor, Prințesa Charlotte este mult mai sociabilă și mai activă decât frații ei, Prințul George, al doilea moștenitor al tronului, și Prințul Louis, care s-a dovedit a fi un turbulent la unele dintre angajamentele regale și care o pune în dificultate pe mama lor, Kate Middleton.

Acum știm și că viitoarea prințesă regală este o sportivă desăvârșită într-unul dintre cele mai reprezentative jocuri din Regatul Unit: rugby; Charlotte joacă  rugby la Școala Lambrook din Windsor și este un hobby pe care îl are în comun cu fratele ei mai mare și viitor rege.

Prințesa Kate a fost cea care a dezvăluit detaliul după Turneul celor Șase Națiuni, în care ea și Prințul William au susținut echipe diferite: Kate care are sub patronaj a echipei Angliei, iar el, care are sub patronaj echipa galeză. "Are fizicul potrivit, abia a învățat cum să placheze", spunea Kate Middleton despre George. Ea a lăsat să se înțeleagă că și Louis, în vârstă de patru ani, este fan rougby și a confirmat că și Prințesei Charlotte îi place să joace, ceea ce i-a confirmat și mai mult statutul de "Prințesă Războinică".

Prințesa Charlotte jpg

Fiica lui William și a lui Kate are deja admirația experților Casei Regale de la Windsor, pentru că dă dovadă de un caracter puternic, pe lângă faptul că are multă carismă, fiind comparată chiar cu Prințesa Margaret, sora Elisabetei a II-a.

Având în vedere noile evenimente de la Palat dictate de apariția volumului de memorii al Prințului Harry, Prinții de Wales sunt îngroziți de ceea ce a fost numit în Marea Britanie "efectul Harry", așa că vor să îl evite cu orice preț în familia lor. Dar riscul ca Charlotte să sufere de "sindromul de rezervă" este destul de mic, dat fiind caracterul ei. Mai mult decât atât, Kate și William vor ca, pe viitor, pentru a evita resentimentele la cei mai mici dintre copiii lor, aceștia să studieze și să-și clădească o carieră care să le aducă împlinire și satisfacție. Lucru care i se va potrivi de minune și ambițioasei Charlotte.

FOTO: Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

FotoJet Harry și dublura de la Met Gala jpg
Prințul Albert și Prințesa Caroline foto Facebook jpg
Marele Duce Henri, Marea Ducesa Maria Teresa, Marele Duce Guillaume, Marea Ducesa Stephanie, Printul Charles si Printul Francois   FOTO Kary Barthelmey, Maison du Grand Duc (1) jpg
Kate Middleton și Prințul William la Ziua Commonwealth (2) jpg
Regele Charles si Zara Tindall la Royal Windsor Horse Show   profimedia 0870758489 jpg
Regina Mary Regele Frederik și Regii Suediei profimedia 0870697321 jpg
Prințul Harry cu Regele Charles și Prințul Archie  foto   GettyImages jpg
Regina Letizia a Spaniei Foto Prodimedia (1) jpg
Regina Letizia a Spaniei, GettyImages (4) jpg
Regele Frederik si Regina Mary ai Danemarcei Foto Profimedia (2) jpg
Nicolae si Alina ai Romaniei de Paște2 jpg
Prințul Archie și Prințesa Lilibet jpg
Kate Middleton Prințul William Foto Profimedia jpg
Sir Christopher Ghika si regina Elisabeta a II a   GettyImages 1324680595 jpg
Regele Frederik și Regina Mary ai Danemarcei Foto Profimedia (9) jpg
Kate Middleton și sora ei, Pippa Middleton  foto   Profimedia jpg
Majestatea Sa Margareta de Florii 2024   FOTO Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale jpeg
Kate Middleton  foto   GettyImages jpg