Fosta iubită a lui Harry, topită după băiețelul pe care îl are cu un alt... Harry

17 februarie, 2023

Cândva una dintre pretendentele la statutul de Ducesă de Sussex, Cressida Bonas şi-a găsit fericirea alături de un alt bărbat, Harry Wentworth-Stanley, pe care l-a făcut şi tată.

Cressida Bonas Printul Harry jpg

Frumoasa Cressida Bonas, care a avut o relaţie de doi ani cu Prinţul Harry, între 2012 şi 2014, a rămas în sufletele multor fani ai regalităţii drept una dintre cele mai potrivite perechi ale mezinului lui Charles.

Acum, însă, la fel ca fostul ei iubit de sânge albastru, are propria ei familie şi un băieţel scump foc, pe nume Wilbur, care topeşte inimile tuturor. 

După o fotografie postată în ianuarie, în care apărea ţinând la piept atât băieţelul, cât şi căţelul - un teckel foarte haios, pe care îl vedem şi în multe alte fotografii publicate pe Instagram - Cressida Bonas a apărut cu Wilbur în marsupiu, în timpul unei plimbări la aer curat.

De altfel, actriţa savurează fiecare moment de când este mamă, iar fotografia pe care a împărtăşit-o fanilor internauţi este un omagiu dulce adus "Valentinului" ei, de Ziua Îndrăgostiţilor.

În vârstă de 33 de ani, fosta iubită a Prinţului Harry este căsătorită cu dezvoltatorul imobiliar Harry Wentworth-Stanley. Cei doi au devenit părinţi în luna noiembrie 2022, iar numele copilului lor nu a fost ales întâmplător. Deşi primul său nume pare inspirat din basme sau din istoria Marii Britanii, micuţul a fost botezat Wilbur James Wentworth-Stanley, cel de-al doilea apelativ fiind un omagiu adus fratelui lui Harry, James, care s-a sinucis în 2006.

"Fratele lui Harry, James, era student la Universitatea din Newcastle și, în copilărie, nu a arătat niciodată semne evidente de depresie sau de boală psihică", povestea Cressida Bonas pentru "Daily Mail", la acel moment. "Era amuzant, sportiv, amabil și popular. Mulți au spus că era un băiat de aur". Problemele lui emoţionale au apărut după o operaţie minoră, care i-a provocat "anxietate şi gânduri sinucigaşe"

FOTO: Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Regele Charles Foto profimedia jpg
Prințesa Charlotte colaj  jpg
Prințul Charles  sursa foto   GettyImages jpg
Charles Harry și Meghan GettyImages 1129882164 jpg
Charles, William și Harry jpg
Alina Maria si Nicolae al Romaniei, nasi de botez pentru Marija a Serbiei, fiica Printul Filip si Printesa Danica   Instagram (2) jpg
Kate Middleton jpg
Prințul Archie și Prințesa Lilibet jpg
Prințul Harry și Meghan Markle  foto   Profimedia jpg
Prințesa Carina Sayn Wittgenstein Berleburg și prințul Gustaf zu Sayn Wittgenstein Berleburg, Profimedia (1) jpg
Regina Mary și Regele Frederik, plimbare prin Oslo, Profimedia (2) jpg
Thomas Kingston si Lady Gabriella Windsor, alaturi de Regele Charles la Ascot 2023   profimedia 0785167256 jpg
Regina Camilla Foto Getty Images (5) jpg
Prințul Harry și Meghan Markle, Prințul William și Kate Middleton  foto   Getty jpg
Margareta a României cu Principele Radu foto Facebook jpg
Regele Charles și Regina Camilla portret oficial 2 png
Prințul Harry și Meghan Markle la recepția de nuntă din 2018, Getty (4) jpg
Prințesa Charlene și Albert de Monaco Facebook jpg