Fostul amant al lui Sarah Ferguson explică scena în care îi devora degetele de la picioare

23 noiembrie, 2022

John Bryan susține că faimoasele fotografii în care aparent îi „suge“ degetele de la picioare Ducesei de York au ferguost un "moment de familie total nevinovat".

sarah ferguson gettyimages 960043634 jpg jpeg

Premiera celui de-al cincilea sezon al serialului „The Crown“ a avut rolul de a reînvia unele dintre scandalurile din trecut ale Familiei Regale britanice. Noile episoade se concentrează asupra anilor 1990, când copiii Elisabetei a II-a erau deja adulți căsătoriți și - în cazul a trei dintre ei - pe cale să se confrunte cu proceduri de divorț mai mult sau mai puțin discrete. De pildă, cea a Prințului Andrew a fost accelerată după ce soția sa, Sarah Ferguson, a fost fotografiată în timp ce era afectuoasă cu omul de afaceri John Bryan, în timpul unei vacanțe în Franța, în 1992.

Cuplul era separat oficial la acea vreme, dar imaginea nurorii sale în ziare făcând plajă în bikini, în timp ce un bărbat îi sugea degetele de la picioare, a fost prea mult pentru Regina Elisabeta a II-a, care a dat în cele din urmă undă verde pentru ca fiul ei și Ducesa de York să divorțeze.

Cu toate acestea, John Bryan susține că aceste imagini au fost interpretate malițios în mod intenționat și plasate într-un context sexual care nu ar putea fi mai departe de adevăr, deoarece, de fapt, se jucau cu cele două fiice ale lui Sarah.

„Am fost într-o vilă privată cu șapte acri de teren pentru a ne asigura o intimitate absolută. Fetele erau foarte mici, aveau doar patru și doi ani. Eram în piscină și am înotat toți", a declarat el pentru Mail On Sunday.

„Da, Sarah era topless, dar eram în sudul Franței, pentru numele lui Dumnezeu. Și eram în privat, sau cel puțin așa credeam. Eram cu fetele, ne distram. În acea zi ne jucam "Cenușăreasa" și i-am spus: „Uite, vom săruta degetele de la picioare ale mamei“. Făcea parte din joc. Eu am făcut-o prima și apoi cred că una dintre fete, probabil Beatriice. A fost ceva total nevinovat, a povestit el despre mama prințeselor Beatrice și Eugenie.

scandal Sarah Ferguson si John Bryan   Profimedia jpg

John, care se luptă acum cu un cancer la vezică, a criticat modul în care a fost prezentat scandalul în noul sezon al serialului „The Crown“, deoarece consideră că acesta ignoră în mod deliberat adevărul. Deși a încercat întotdeauna să facă față cu simțul umorului atenției mediatice pe care i-a adus-o relația sa de patru ani cu fosta soție a Prințului Andrew, în ultimele săptămâni a fost asaltat cu telefoane de la prieteni și cunoscuți care voiau să știe ce s-a întâmplat cu adevărat, iar el s-a săturat.

„Nu vreau să fiu cunoscut pentru totdeauna ca fiind consilierul financiar texan care i-a supt degetele de la picioare lui Fergie. Pentru început, sunt din New York. Am întors foaia cu zeci de ani în urmă. Acum se repetă din nou aceleași neadevăruri. Am așteptat tot acest timp și aș vrea să am ultimul cuvânt“, a mai spus John Bryan.

FOTO: ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

regina Elisabeta
camilla  charles profi81 jpg
Regele Charles și Ducii de Sussex, Profimedia (4) jpg
meghan si harry profimedia 0743266809 jpg
Meghan Markle si Printul Harry jpeg
Prințul Harry și Meghan Markle, Profimedia (2) jpg
diana si familia
Harry si Archie
00 jpg
charles  camilla jpg
Prințul Harry și Meghan Markle la Gala Ripple of Hope, 2022, Getty (3) jpg
Prince Heinrich XIII of Reuss, Profimedia (2) jpg
camilla
harry si meghan
Majestatea Sa Margareta in rochie cu paiete si transparente la seara Corpului Diplomatic   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (1) jpg
regina - charles - camilla
meghan versus kate jpg
kate