Fostul ginere al Reginei Elisabeta are o iubită de vârsta fiicei sale, Zara Tindall

3 septembrie, 2022

Căpitanul Mark Phillips, fostul soț al Prințesei Anne, e nedespărțit de noua sa iubită, cu 30 de ani mai tânără decât el.

capitanul Mark Phillips (3) jpg

Fostul ginere regal, căpitanul Mark Phillips, iubește din nou, iar noua lui parteneră, călăreața belgiană Florence Standaert, ar fi de-o vârstă cu fiica sa, Zara Tindall. Noul cuplu a fost fotografiat chiar susținând-o pe Zara (41) la cursa Land Rover Burghley Horse Trials.

La 30 de la divorțul său de Prințesa Anne (72), Mark Phillips, care împlinește 74 de ani luna aceasta, este văzut, în ultima vreme, numai în compania lui Florence Standaert, ceea ce-i face pe cei de la „Daily Mail“ să creadă că relația ar putea fi una foarte serioasă.

„Ea este noua lui iubită“, a declarat o sursă prezentă la evenimentul din Lincolnshire pentru „Daily Mail“. Se pare că cei doi au fost prezenți în fiecare zi, nelipsind de la nicio probă - evenimentul desfășurându-se pe parcursul patru zile, de joi până duminică, și fiind reluat anul acesta după o pauză de doi ani, din cauza pandemiei Covid-19.

De altfel, Florence este o împătimită a acestor curse, fostul ei iubit, Thomas Ryckewaert, organizând el însuși competiția Waregem, din Belgia, până la moartea sa, la vârsta de 63 de ani, în 2019. Iar un an mai târziu, Phillips a proiectat un traseu de cros la Waregem, condus de Standaert.

Phillips a divorțat de Prințesa Anne în 1992, după 19 ani de căsătorie și doi copii, Peter și Zara. Cuplul s-a căsătorit la Westminster Abbey pe 14 noiembrie 1973, sub privirile a aproximativ 500 de milioane de oameni.

Prințesa Anne ar fi avut o relație cu sergentul Peter Cross, pe atunci garda ei de corp din cadrul poliției și membru al Echipei regale de protecție. Acesta a intrat în serviciul personal al prințesei, pe atunci în vârstă de 29 de ani și căsătorită de 6 ani cu căpitanul Mark Phillips, în toamna anului 1979, la Gatcombe Park din Gloucestershire. Până în septembrie 1980, se spune că Mark ar fi devenit furios din cauza "familiarității lor excesive", fapt pentru care Cross a fost informat că va trebui să demisioneze din garda reginei. Până când Anne a aflat de această decizie, Cross își făcuse deja bagajele și părăsise apartamentul. Apoi, când a fost informată, aceasta s-a dus în camera ei și a plâns. Dacă regina a fost sau nu implicată în această decizie nu a fost niciodată dezvăluit.

Prima căsnicie a lui Anne s-a destrămat, în cele din urmă, după ce aceasta a început o aventură cu comandantul Tim Laurence, la sfârșitul anilor 1980 - cu care s-a și căsătorit, într-un final, în același an în care a divorțat de Phillips, în prezent Tim având funcția de viceamiral.

capitanul Mark Phillips (2) jpg

De la scandalosul divorț, căpitanul Mike Phillips, a cărui avere este estimată la 20 de milioane de lire sterline, a fost căsătorit cu dresoarea americană Sandy Pflueger (1997-2012, FOTO sus), a avut o relație cu sportivă ecvestră, Lauren Hough (2012-2015), iar acum se crede că are gânduri serioase cu Florence Standaert.

FOTO: ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Kate Middleton ii fura stilul lui Meghan Markle jpg
Meghan Markle si Printul Harry jpeg
Regina Camilla în Germania (8) jpg
Camilla foto getty jpg
Sussex, Harry și Meghan (1) jpg
Sofia și Carl PNG
Kate Middleton Prințul William  foto   GettyImages jpg
Prințul Harry și Meghan Markle la Gala Ripple of Hope, 2022, Getty (5) jpg
Letizia profimedia 0765503415 jpg
FotoJetRegiiUK jpg
printul philip 0 jpeg
Regele Charles și Regina Camilla în Germania (10) jpg
FotoJetAnne și Kate jpg
Lady Margarita profimedia 0093319524 jpg
charlene si familia
Charles si Camilla la Highgrove (1) jpg
Kate Middleton, Prințesa de Wales, și Prințul William,  Bafta, Getty (1) jpg
meghan markle 1 jpg