Fostul majordom al Prințesei Diana vrea să le "împărtășească secretele ei" lui William și Harry

21 februarie, 2023

Paul Burrell vrea să obțină o audiență la Prințul de Wales și la Ducele de Sussex pentru a le oferi informații despre mama sa.

Paul Burrell, fostul majordom al Printesei Diana, profimedia 0743207546 jpg

Fostul majordom al Prințesei Diana crede că a venit momentul în care "ar trebui să își împărtășească secretele" cu fiii ei, prinții William și Harry. Paul Burrell a lucrat pentru regretata Prințesă de Wales timp de un deceniu, până la moartea acesteia, în 1997.

De ce abia acum? Ei bine, Paul Burrell se pregătește să fie supus unei intervenții chirurgicale pentru cancer de prostată și este obsedat de ideea că nu mai are timp să le spună celor doi frați certați "adevărul". "Știu că unele lucruri nu sunt frumoase, dar dacă plec de aici și mă duc în altă parte, ei nu vor ști niciodată. Cred că ar trebui să știe. Boala m-a făcut să vreau să le spun copiilor toate lucrurile înainte de a fi prea târziu, să le spun ceea ce ar trebui să știe cu adevărat", a declarat Paul pentru ziarul "Daily Mirror".

Fostul majordom al Prințesei Diana vrea să le umple băieților "niște goluri" din memorie

Paul Burrell insistă că îi revine în minte mereu ce îi spunea Prințesa Diana: "'Paul, trebuie să faci din asta o prioritate. Trebuie să te duci să-mi vezi băieții'. Ea mi s-a destăinuit și sunt multe lucruri despre care nu am vorbit niciodată, dar acum simt că este momentul potrivit."

Paul Burrell, fostul majordom al Printesei Diana, profimedia 0229861720 jpg

Fostul confident al lui Lady Di, acum în vârstă de 64 de ani, vrea să să-i ajute pe William și Harry să se împace. "Cred că ceea ce am de spus ar putea să-i aducă pe copii împreună, ceea ce Diana și-ar fi dorit cu disperare", a adăugat el. Paul Burrell a subliniat că "le voi spune doar adevărul. Nu ar fi minunat să îi vedem pe copii reparându-și relația? Publicului i-ar plăcea asta. Eu aș aplauda acest lucru. Mi-ar plăcea să-l văd pe William punându-și brațul în jurul fratelui său, dar nu cred că vom vedea asta, pentru că există prea multe obstacole în cale."

Fostul majordom este deosebit de nerăbdător să stea de vorbă cu Prințul de Wales și "să umple golurile din mintea lui din acei ani de lipsă". El susține că i-ar putea spune tot ce s-a întâmplat în timp ce William era la școală. "Vreau doar să spun adevărul. Unele dintre adevăruri pot fi dificile, dar dacă nu știi, nu ești informat. Dacă ne-am așeza vreodată la masă, i-aș spune lui William: 'Aceste lucruri rămân între acești pereți. Sunt lucruri care s-au întâmplat în lumea mamei tale și de care poate nu ești conștient. Și cred că aș putea să completez unele dintre goluri"".

FOTO: Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Regele Charles Foto profimedia jpg
Prințesa Charlotte colaj  jpg
Prințul Charles  sursa foto   GettyImages jpg
Charles Harry și Meghan GettyImages 1129882164 jpg
Charles, William și Harry jpg
Alina Maria si Nicolae al Romaniei, nasi de botez pentru Marija a Serbiei, fiica Printul Filip si Printesa Danica   Instagram (2) jpg
Kate Middleton jpg
Prințul Archie și Prințesa Lilibet jpg
Prințul Harry și Meghan Markle  foto   Profimedia jpg
Prințesa Carina Sayn Wittgenstein Berleburg și prințul Gustaf zu Sayn Wittgenstein Berleburg, Profimedia (1) jpg
Regina Mary și Regele Frederik, plimbare prin Oslo, Profimedia (2) jpg
Thomas Kingston si Lady Gabriella Windsor, alaturi de Regele Charles la Ascot 2023   profimedia 0785167256 jpg
Regina Camilla Foto Getty Images (5) jpg
Prințul Harry și Meghan Markle, Prințul William și Kate Middleton  foto   Getty jpg
Margareta a României cu Principele Radu foto Facebook jpg
Regele Charles și Regina Camilla portret oficial 2 png
Prințul Harry și Meghan Markle la recepția de nuntă din 2018, Getty (4) jpg
Prințesa Charlene și Albert de Monaco Facebook jpg